Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna jaaaaaa

mielismy byc kochankami a on chce wiecej!!

Polecane posty

Gość taka jedna jaaaaaa
nie jestem latwa bo nie sypiam z pierwszym lepszem ;/ ja sie z nim dlugo przyjaznie!! pozatym nie prosilam zeby ktokolwiek osadzal mnie tylko zebyscie powiedzieli jak mu dac do zrozumienia ze nadal chce tylko przyjazni

Gość taka jedna jaaaaaa
widze ze wiekszosc osob ma problem czytania ze zrozumieniem

Gość nie jestem ladna
a co to znaczy że to że mnie nie dotykało całe stado ma znaczyc że nie dotknął żaden ? Dobre jesteście z tym wyzwolonym mysleniem ale ja sie nie pytalam o stad facetow tylko o jednego, jakiegokolwiek.

Gość nie jestem ladna
wiekszosc osob nie ma problemu z czytaniem tylko z wlasnym powodzeniem u plci przeciwnej. To stad takie emocje.

Gość a on ile ma lat

Gość taka jedna jaaaaaa
on jest 2 lata mlodszy...

hej nie przejmuj sie tymi wszystkimi komentami, ja tez jestem w podobnym zwiazku tylko ze ja wczesniej z tym facetem bylabym zasady sa proste i uklad tez trzeba z nim usiasc i pogadac i tyle jezeli nie zrozumie to nie bedzie sie wiecej spotykal proste i juz niczym sie nie martw ja tez przez to przechodzilam::)

Gość taka jedna jaaaaaa
oj chociaz jedna osoba to rozumie :) jak milo... no to najlepszy sposob... usiasc i pogadac... jesli bedzienadal chcial wiecej to poprostu nasze drogi sie rozejda...

Gość koniu86
ale jakiej przyjazni łozkowej to jest przyjazn chyba sobie zartujesz sexs to sie dla ciebie liczy a nie uczucia kogos moze tak bylo mu latwiej sie w tobie zakochac wiec ty tez sprobuj kazdy lubi wolnosc ale przychodzi dzien ze trzeba sie wyzbyc wolnosci i byc w zwiazku. Ja mam 23 lata i przeszedlem wiele zwiazkow i wiem ze zwiazki sa dobre i te bolesne ale skoro sie dlugo przyjazni cie to co wam szkodzi sprobowac i zaryzykowac a moze i tobie sie spodoba a jemu przetlumacz ze nie jestes jego kobieta tylko narazie dziewczyna tak zeby sie nie chwalil bo chwalenie to dziecinada ze ma sie kobiete i on sie uwaza za doroslego. Ja juz jestem prawie rok po slubie i wczesniej ze swa ukochana znalem sie tylko rok i to wystarczylo by podjac taka powazna decyzje bo wiedzialem ze to jest ta milosc. I naszym owocem jest juz 6 miesieczny synek ktory jes ochany. Ale jesli ty tego nie czujesz do niego to powiedz mu otwarcie ze jeszcze nie jestes gotowa na zwiazek i jesli jest dorosły to to zrozumie i przyjmnie to dobrze zycze ci powodzenia