Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna jaaaaaa

mielismy byc kochankami a on chce wiecej!!

Polecane posty

Gość taka jedna jaaaaaa

czesc ;] powiedzcie mi jedno.... czy naprawde przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna jest niemozliwa?? jestem w troszke dziwnej sytuacji i nie bardzo wiem co robic otoz.... poznalam pewnego chlopaka, na poczatku sie kumplowalismy, a pozniej nawet zapryjaznilismy... los chcial ze poszlicmy do lozka... ale umowilismy sie ze to bedzie taki uklad przyjazn+ seks bez zadnych uczuc, oboje sie na to zgodzilismy a teraz dowiaduje sie ze on sie zakochal i chce zwiazku... mimo iz go uwielbiam niechce sie wiazac bo lubie wolnosc. i nie wiem jak delikatnie mu o tym przypomnieczeby nie zranic jego uczuc...

Gość kskhfihn
za dlugie

Gość Zenon 34 Środa Śląska
Nie żade los, tylko ty dałaś mu się przelecieć!

Gość taka jedna jaaaaaa
no dobra nie zganiam na loos :D my tego chcielismy ale to mialo byc bez zobowiazan ;/

no i tego sie trzymaj. powiedz mu jasno i wyraźnie że na związek nie ma co liczyc, bo umowa była inna. jak jest dzieciakiem to sie obrazi i bedziesz miec problem rozwiazany. jak jest dorosły to to przyjmie na klate. i traktuj go normalnie jak do tej pory.

Gość taka jedna jaaaaaa
a widzisz w tym cos nienormalnego?? dwoje doroslych ludzi chodzi ze soba do lozka zeby sie zaspokoic...

owszem, tym że zwierzęta sie bzykają żeby przedłużyć istnienie gatunku, a człowiek tez dla dla przyjemnosci :)

Gość nie jestem ladna
Jaki zwiazek on chce? Malzenstwo? Mieszkanie razem ?

Gość nie jestem ladna
zawsze szczery - a Ty sie roznisz od zwierzat i nie masz zapotrzebowan seksualnych?

Gość taka jedna jaaaaaa
nie mieszkamy razem ale widujemy sie dosc czesto. dla mnie sprawa jest jasna przyjazn+lozko on chce moc nazywac mnie swoja kobieta;/

Gość z pewnością sa
zawsze szczery - bo takie nastały czasy kurewskie że młodzież spotyka się na seks traktując to jako dodatkowe hobby , bez zobowiązań a co gorsza - uznaje się to za normalne zachowanie :O:O

Gość taka jedna jaaaaaa
z pewnoscia sa.. jestes dorosla kobieta a nie "mlodzieza" pozatym nie sypiam z kim popadnie i nie traktuje tego jak hobby...

zawsze szczery - bo takie nastały czasy k**ewskie że młodzież spotyka się na seks traktując to jako dodatkowe hobby , bez zobowiązań a co gorsza - uznaje się to za normalne zachowanie moja stopka nie wziela sie z powietrza :-)

Gość taka jedna jaaaaaa
jestem*

Gość a co to znaczy że
jesteś dorosłą kobietą ? Aaaaaaaaaaaa że jak jesteś dorosła i traktujesz seks przedmiotowo to znaczy że jesteś z tej generacji - wyzwolonych ? Tak to mam rozumiec ? Sorry ale jakoś nie przyjmuję do świadomości tego że kobieta idzie do łóżka z facetem "dla sportu" , za bardzo cenię siebie i swoje ciało żeby pierwszy lepszy fiutek mógł miec dotykac , a po nim następny i następny , ale ja jestem widocznie z innej gliny ulepiona 🖐️

Gość nie jestem ladna
a w ogole jakis cie dotknal? autorko - to on chce zwiazku czy po prostu chce Cie nazywac swoja kobieta? Do tego zeby Cie nazywac jak chce nie musi przeciez miec zwiazku. O co tu chodzi?

Gość taka jedna jaaaaaa
on chce ze mna byc, chce zwiazku, partnerstwa, chce mowic swoim znajomym ze jestem jego kobieta, nie mowi od razu o malzenstwie na szczescie...

on chce ze mna byc, chce zwiazku, partnerstwa, chce mowic swoim znajomym ze jestem jego kobieta faktycznie, kompletnie absurdalne oczekiwania wobec kogos z kims sie tylko bzyka

Gość a co to znaczy że
to że mnie nie dotykało całe stado ma znaczyc że nie dotknął żaden ? Dobre jesteście z tym wyzwolonym mysleniem :classic_cool:

Gość lampka wina1111
Takie małe pytanko :0 ile masz lat?

Gość nie jestem ladna
To czesto tak jest jak sie faceta potraktuje jak przygode. Chory jakis gatunek. sami nie wiedza czego chca. Mowisz o slubie - zle. Nie mowisz o slubie - tez zle. Nie chcesz slubu - to juz w ogole lincz. Jak go odtracisz to Ci sie zacznie mscic. Powiedz, ze nie wiesz, ze chcialabys jeszcze sprobowac z kims innym zeby go potem juz nie zdradzac i ze on tez powinien., bo nie chcesz zeby go kiedys naszlo. No wiec dopoki i Ty i on nie sprobujecie z kims innym to nie ma mowy o zwiazku.

Gość taka jedna jaaaaaa
25

Gość latwa sie okazalas

Gość lampka wina1111
:) no i wszystko jasne🖐️

Gość Darecki_0013
taka jedna jaaaaa ... w przypadku zerwania wiezi z osobnikiem, ktory obecnie zaspokaja Twoje potrzeby prosze o rozwazenie mojej kandydatury na jego nastepce. Jesli posiadasz wygorowane wymagania w stosunku do osobnika plci przeciwnej, to na pewno je spelnie, oraz gwarantuje, ze sie w Tobie nie zakocham, bo ogromnie cenie sobie wolnosc. Posiadalem juz taki uklad ... ale to druga strona "nie podolala", bezuczuciowcy laczcie sie ;)

Powiedz, ze nie wiesz, ze chcialabys jeszcze sprobowac z kims innym zeby go potem juz nie zdradzac i ze on tez powinien., bo nie chcesz zeby go kiedys naszlo. wraca temat umowy notarialnej, koniecznie okresl ilu partnerow seksualnych w celach czystego zaspakajania kazde z was moze przecwiczyc, zeby tak na bank sie upewnic, ze juz teraz jestescie odpowiednio wystrzelani, zaspokojeni i gotowi na nienormalny zwiazek :-)