Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PUMA9

RMF FM

Polecane posty

Wygraliście kasę w RMF-ie lub wygrał ktoś z Waszych znajomych czy to nabieranie ludzi ? Jeśli gram to pilnuję telefonu i każdy nieznany numer odbieram słowami gwarantujący wygraną, tylko że nie chcą do mnie zadzwonić. :-(

Gość bbgsdbhg
nie słucham tego badziewia 🖐️

w zeszłym roku wygrałam wycieczke do Kupolandii. konkurs polegał natym, że oni dzwonili i po odebraniu telefonu trzeba go było przystawić do spłuczki, żeby redaktor usłyszał wodospad z klozetu, no i tylko mnie sie udało, bo wszyscy debile mowili "HALOOO, SŁUCHAM" :classic_cool:

Gość ada0222
nie nikogo nie znam kto by w to wygrał ,ja tez wysylalam te smsy ale sobie narazie odpuscilam -dziwne to dla mnie ze jak do kogos dzwonią i mówią ze wygrał to te osoby sie w ogole nie cieszą- ja to bym piszczala ze szczescia do telefonu -a te osoby to jak jakies mumie -niewiem czy to nie jest jakis przekret z tymi wygranymi

Mnie zastanawia to że tyle osób nie odbiera lub mówi halo, słucham, trochę mnie to zastanawia czy to nie jest robione na podpuchę żeby kumulacja rosła i więcej ludzi dzwoniło. :-O Oj, widać że dzieciaki mają ferie. Na dwór na sanki a nie głupoty pisać na kafe.

sanki zamarzły, tutaj siem grzejemy :classic_cool: a poza tym jako derektor szkoły moge sobie popisac cos :classic_cool:

Gość katkadywizjonów22
nie

Gość kiok
ja nie wierze w ten konkurs, to jednak wielka sciema. Ja wyczaili, ze przy wiekszych kumulacjach ludzie sla wiecej smsow, to teraz co chwile jest do wygrania 10-20 czy nawet wiecej tysiecy. Nie wierze w to, ze 20 ludzi z rzedu powie halo, pare osob moze sie zagapic, ale nie wszystkie! Sciema totalna.

Gość kiok
ja tez pare razy wyslalam smsa i jak telefon dzownil, to patrzylam czy numer nieznany, czyli wychodzi na to, ze jak ktos wysyla smsa, to potem uwaza, wiec skad oni biora niby te "gapy"?:O

Gość hi5
też jestem ciekawa czy to nie ściema bardzo długo jest już ta gra w Rmf może znajdzie się ktoś kto cokolwiek wygrał?? ja już tyle pieniedzy na to straciłam ze szok .