Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

SIŃCE POD OCZAMI !

Polecane posty

witam wszystkich :* od zawsze mam strasznie podkrążone oczy i zasinione powieki :/ używam pudru ale mało trzyma. odrazu mowię że nie pale. Znacie kosmetyki, które mocno rozjaśniłyby te podpuchnięcia ( kremy, żele) bądź też dobre (sprawdzone ) korektory. Jest to DUŻY ! proble. oczywiście zdaje sobie sparwę , ze nie usunę tego na zawsze ale chcę żeby nie były takie duuże ! proszę o pomoc. z góry dziękuję

Gość ooh layla
korektor z YSL. drogi, bo koło stówy :O, ale jako jedyny radzi sobie ze skutkami studenckiego, imprezowo-kolokwiowo-sesyjnego trybu życia

Gość a ja polecam
krem pod oczy ,,źródło energii'' z Avonu. tez mam since i ten krem jak na mnie dobrze dziala :) jest nie drogi. na promocji 15 zł

ja kupiłam żel z rodzimej ziaji seria med,dostępna w aptekach za 8 zł.Wyczytałam o tym na wizażu.Na prawdę pomaga o ile to tylko skutek przemęczenia a nie choroby

Gość ashkel
możesz kupić specjalne okłady pod oczy ,które zmniejszają "wory pod oczami". Działają one w oparciu na zimno. Poszukaj w necie.

nie choroba i nie przemęczenie ;) odziedziczyłam niestety, nie wiem który krem kupię, bo narazie używałam jakiś ale nie widac efektów, więc jeszcze się zastanowie.