Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzieszukacfajnychchopakow

sympatia.pl

Polecane posty

Gość aniołeeeeeeeeeekk
bo teraz to nikt do mnie tak z siebie nie napisał ;( zawsze ja pierwsza

Ciekawi mnie jak wyglądasz, ale wrodzona uczciwość i dobry charakter zmusza mnie by cię przestrzec- twoi znajomi mogą też szukać ludzi kierując się miastem a nie województwem, więc jego zmiana chyba niewiele da :] Ale z drugiej strony przecież żeby Cię tam znaleźć sami musieliby siedzieć na sympatii :D Chociaż mi to łatwo mówić bo nie mieszkam teraz w rodzinnym mieście i znajomi z podstawówki mnie przypadkiem nie znajdą :]

Gość aniołeeeeeeeeeekk
nie no miasto też bym zmieniła:) tylko jak poznam kogoś fajnego np. z Gdańska to co ja zrobię....

Gość aniołeeeeeeeeeekk
a wyglądam całkiem spoko :)

Właśnie to miałoby sens tylko w celu sprawdzenia własnej atrakcyjności :] Ale jeżeli nie masz kompleksów to, to chyba nie ma sensu :)

Jeżeli nie chce Ci się pisać opisu to mogę powysyłać Ci "niedyskretne pytania" :D Trzeba tylko zaznaczac odpowiedz i juz odwiedzajacy bedą coś więcej o tobie wiedzieć :D Bo powiedz sama czy napisałabyś do faceta znając tylko jego wzrost,wiek i kolor włosów :] ?

Gość aniołeeeeeeeeeekk
Każdy ma kompleksy :) Ale to rzeczywiście nie ma sensu, bo potem byłyby tylko problemy :/

Gość aniołeeeeeeeeeekk
jakby był przystojny:) do jednego tak napisałam ale po 2 wiadomości już mi się przestał podobać :)

Gość aniołeeeeeeeeeekk
to powysyłaj :)

Gość aniołeeeeeeeeeekk
zresztą jak chcesz:) i tak mi się niedługo skończy abonament to sobie zlikwiduje konto.

kilka wysłałem, popołudniu jeszcze kilka podeśle bo teraz muszę znikać :) Niektórzy lekceważą te pytania, ale ja je uwielbiam :D Wielu rzeczy można się domyślić o kimś po przeczytaniu odpowiedzi nawet na tak błahe i dziwne pytania :]

Gość aniołeeeeeeeeeekk
ok to idę odpowiadać :)

Gość aautorka tematu
Ja juz drugi dzien urzeduje na sympati, zamiesciam sobie zdjecie, a co...raz sie zyje :) i wczoraj 10 kolesi napisało, z dwoma pisze tak całkiem normalnie juz, reszta to bałwany ;P i tez jak mi sie skonczy abonament koncze z tym :)

Koniec abonamentu nie musi oznaczać rezygnacji z Sympatii :] Przecież jak facet do was pisze, to może się domyślić,że nie macie abonamentu i podać swój "adres zwrotny" na wszelki wypadek gdybyś nie mogła odpisać :) Można trzymać sobie ten profil tak na wszelki wypadek jakby ktoś ciekawy napisał.

Gość aniołeeeeeeeeeekk
eh po takich pytaniach czuję że mam jeszcze mniejsze szanse:)

Ale za to masz lepszą filtrację kandydatów :] teoretycznie... bo podrywacze i erotomani wysyłają wiadomości hurtowo bez czytania profili :o

Gość kolega swojej kolezanki
o my Boże....

Gość aniołeeeeeeeeeekk
no z tym mieszkaniem przed ślubem to ponad połowa już ucieknie :) jak nie 80% a może i 95% :)

Lepiej żeby uciekli z profilu niż żeby mieli uciec z pierwszej,drugiej czy trzeciej randki na której dopiero by się o tym dowiedzieli :D

Gość aniołeeeeeeeeeekk
hm.. ciągle zastanawiam się z tym zdjęciem ale... no nie wiem...

Gość aniołeeeeeeeeeekk
jejku ile pytań :)

Gość aniołeeeeeeeeeekk
e tam, w sumie mam gdzieś dam zdjęcie i zobaczymy co sę stanie jeszcze przez te klkanaście dni, a potem się zobaczy

Gość jestemzmiasta
jeju czemu wstydzisz sie dac zdjecia? ja swoje dałąm a nawet dodałam wiecej mam w sumie ich 6. i mam te same co na nk. a co tam . mam w d. czy ktos znajomy to zobaczy.wcale się tego nie wstydzie.nie tylko desperaci siedza na portalach sa tez ludzie ktorzy np pracuja całymi dniami i nie mają czasu kogos poznac w realu.znam kilka par ktore się tam poznali ,dokladnie na sympatii i jedna para wziela w lipcu slub a wczesniej pare lat sie spotykali. ona jest nauczycielką,on marynarzem,w realu mieliby małe szanse się poznac. ja zalogowalam się pare dni temu i juz mam ponad 100 wiadomosci.paroma facetami jestem blizej zainteresowana a jednym zwlaszcza. nie spotkalam się jak dotąd ani z psycholami ani z krytyką znajomych.