Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Orient***

czy to oznacza koniec?? HELP!

Polecane posty

poczatek zwiazku. wszystko ideanie. nadajemy na tych samych falach, lubimy ten sam rodzaj muzyki, podobamy sie sobie... i kiedy zaczynałam czuć, że to moze coś wiecej niz tylko zauroczenie... okazalo sie, ze jego zdaniem bardzo sie róznimy :( mianowicie zarzucil mi, ze nie mam zadnych pasji i niczego nie robie ze swoim zyciem.. oczywiscie pojechalam. pojechalam ale prawdą,ze to nie jest wina tylko mojego lenistwa ale tego, ze nie stac mnie na hobby(zawsze chcial zebym jechala z nim na deske, to jakies 70zł jednorazowo a jezdzil jakies 2 czasem 3 razy w tyg).. i pytalam czy to koniec czy nie.. nie odpowiedzial. jedyne co mowil to to, ze chce sie spotkac i pogadac.. ze mam sie nie martwic. co mam myslec? poradzcieeee :( bardzo mi zalezy na Nim..

Daj spokój sobie z takim skąpcem. Wie, że nie masz pieniędzy a jednocześnie wymaga, żebyś jeździła z nim na desce? Jakby miał trochę kultury to albo zafundowałby Ci jazdy albo nie wypominał, że niby nie masz zainteresowan.

ale wlasnie nie wiedzial. bo ja to ukrywalam.. bylo mi wstyd wiec ciagle mowilam, ze nie chce mi sie jechac z im, bo albo nie mam sprzetu albo mi sie nie chce... i tak samo z lodowiskiem.. a on nawet chcial mi kupic lyżwy i deske... wiec chyba nie jest skapcem...? tylko mi bylo glupio, bo nie lubie jak ktos wydaje na mnie tyle kasy.. i owszem moglam to wczesniej powiedziec ale bylo mi wstyd. a teraz mu to wytlumaczylam i mowil ze ma wyrzuty sumienia, bo nie wiedzial...

Gość Porada1
Jeżeli chciał Ci kupić sprzęt, a teraz jest Mu przykro, gdy Mu się przyznałaś do braku pieniędzy, to wygląda mi na porządnego cżłowieka i moim zdaniem nie powinnaś z Nim zrywać, jeśli to miałby być jedyny powód.Ale jest jedno ale, na które tylko Ty sama znasz odpowiedź: zarzucając Ci brak hobby miał na myśli jakiekolwiek hobby, czy podzielanie Jego pasji?Bo to nieco zmienia optykę.Z tego, co piszesz, wynika, że chciał, abyś jak On jeżdziła na desce i w tym kontekście zarzucił Ci brak zainteresowań.A co by powiedział na to, gdyby Tobie akurat to nie odpowiadało, a chciałabyś rozwijać jakieś swoje inne hobby? - jeśli ta ostatnia opcja by Mu nie odpowiadała, to powinno Ci się włączyć światełko alarmowe, bo jeśli On chce Cię zmusić do czegoś, na co nie masz ochoty coś całkiem innego (ze względu na te wyrzuty).

Gość eldoradoooooooooooooo
to powiedz mu to wszystko co piszesz tutaj ze jest ci glupio i jest ci z tym zle,ze on wydaje kase i ze chcialabys ale to kosztuje a ty na to nie mozesz sobie pozwolic powiedz na spokojnie-zrozumie widac chce chlopak i sie stara ale powiedz mu ,bo naprawde pomysli,ze jestes leniwa i nie chcesz z nim spedzac czasu i doprowadzi do konca zwiazku

on mnie nigdy nie zmuszal do zadnego hobby, co najwyzej zachecal. gdy juz rozmawialismy o tym powiedzial ze ja nic nie robie a nie ze nie chcialam akurat deski. zapewne cieszylby sie gdybym cos robila... zawsze chcialam na zajecia plastyczne ale to też kosztuje :( tylko wiecie co mnie wkurza? ze mowil ze musimy sie spotkac i pogadac a dalej nie przyjechal :( chociaz pisal ze to w tym tyg bedzie bo ma egzaminy nauczelni... sama nie wiem... moze popadam w paranoje? nie chce Go stracić...

Gość ŚlicznaStudentka
o jejejeu!!!!!!!!!wyluzuj troche kobito!!! Po prostu powiedz mu, że bardzo chciałaś jechać z nim na te łyżwy czy tam deske ale nie masz pieniędzy na sprzet i było Ci z tego powodu bardzo przykro( jak będziesz to mówiła to zrób łodką minkę;) ), powiedz że bardzo lubisz spędzać z nim czas ale Twoje pasje wiele kosztują a Ty nie masz na nie pieniędzy a było Ci głupio i czułaś sie nie zrecznie poprosić go o kupienie sprzętu i tyle. Jak facetowi zależy to powinien to zrozumieć

Gość ŚlicznaStudentka
a i nie obwiniaj sie tak, nie zrobiłaś nic złego:) jak koleś ma klase to powinien Ciebie zrozumiec a jak będzie się dąsał to niech spada, powinien to zrozumieć że nie każdy ma pieniądze na drogie hobby, może mu być troche przykro, że go okłamałaś ale jak go przeprosisZ (tylko błagam nie kajaj sie przed nim) powinno byćOK:)

Gość chochlik filut
"Bo to nieco zmienia optykę." Ja bym powiedział że nawet "ogniskową zmienia"