Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjkl

Wasze dzisiejsze menu???

Polecane posty

Gość dfghjkl

Wpisujcie .......... moje menu: sniadanie-3 kanapki chleba razowego z serkiem bilaym ogorkiem papryka 2 snaidanie- banan + zielona herbata potem szklanka wody z cytryna obiad talerz krupnika kolacja -3 wafle ryzowe + serek danio + herbata zielona

Twoje to totalna porazka, masakra i ... slow brak ... wcinasz same weglowodany, ktorych na diecie praktycznie byc nie musi. Weglowodany blokuja spalanie tkanki tluszczowej, zatem przeprowadzasz naprawde nieefektywna diete. Moje menu: I sniadanie: 1100kcal - 250g jogurtu - 40g platkow - serek twrozek - 100g chleba - banan - migdaly - 50g szynki II sniadanie: 1100kcal - szynka 160g - chleb 100g - goraca czekolada - fistaszki - banan - jogurt 200g III sniadanie: 700kcal - ser zolty 70g - chleb 100g - jablko, kiwi, mandarynka - fistaszki - goraca czekolada Obiad: 1000kcal - 5 pyz - sos - mieso - kapusta Posilek potreningowy: 200kcal - 130ml mleka - 30g "weight gainera" Kolacja: 350kcal - 50g szynki - kiwi - migdaly - fistaszki

Gość dfghjkl
TO CO MAM JESC????? BO NEI WIEMMMM

Roznicuj produkty jak tylko sie da. Jesli to dieta redukcyjna to staraj sie ograniczac weglowodany na rzecz tluszczow. Bialko w kazdym posilku!!!

Gość blackberrrry
ja jadłam kanapke rano i na obiad mrożone pyzy z mięsem(dodam,że rozgotowane)

ja jestem wege wiec na sniadanko chlebek(domowej roboty;)z pomidorkiem, ogoreczkiem, rzodkiewka i zielona cherbata i jablko

Gość dfghjkl
moglabys mi napisac jednodniowe menu byla bym wdzieczna:)

Twoje to totalna porazka, masakra i ... slow brak ... wcinasz same weglowodany, ktorych na diecie praktycznie byc nie musi. Weglowodany blokuja spalanie tkanki tluszczowej, zatem przeprowadzasz naprawde nieefektywna diete. Moje menu: I sniadanie: 1100kcal - 250g jogurtu - 40g platkow - serek twrozek - 100g chleba - banan - migdaly - 50g szynki II sniadanie: 1100kcal - szynka 160g - chleb 100g - goraca czekolada - fistaszki - banan - jogurt 200g III sniadanie: 700kcal - ser zolty 70g - chleb 100g - jablko, kiwi, mandarynka - fistaszki - goraca czekolada Obiad: 1000kcal - 5 pyz - sos - mieso - kapusta Posilek potreningowy: 200kcal - 130ml mleka - 30g "weight gainera" Kolacja: 350kcal - 50g szynki - kiwi - migdaly - fistaszki fajna dieta :D żadnych zasad :D rak gwarantowany :D

W ramach kuracji przytyj: śniadanie: dwie duże kanapki chleba pszennego z kiełbasa wiejską i zielona herbata obiad: zupa grzybowa na kości wieprzowej z masłem i makaronem na drugie ziemniaki maszczone, kapusta z koncentratem pomidorowym, cebulą, smalcem i żeberkami i boczek pieczony z cebulką kolacja: raczej już nie wcisnę... ale jeśli, to zapiekanki z wędlina i serem żółtym :) Obżeram się co dzień i guzik to daje... Jedynie zaparcia... :(

Gość drogba
jego dieta ma sens. to jest dieta dla faceta, który chce przybrać na masie i który ćwiczy na siłowni. to co on pisze to nie bzdury. poczytaj o dietach dla kulturystów.

Gość Rudzielec 187
Ja zjadłam dzisiaj na: śniadanko połóweczke bułeczki kukurydzianej z masełkiem do tego niecały płat sledzia w sosie hawajskim, pół slodkiej bułki, plasterek wedliny, herbata, obiad krokiet z pieczarkami i serem żółtym, surówka ze świeżych warzywek,kawka z mleczkiem kolacja kawka z duża iloscia mleczka W miedzy czasie jakas herbatka i woda duza ilosc wody niegazowanej oczywiscie :D

Gość prosieeeee
a ja zjadlam serek wiejski, siemie lniane, tost z szynka salata ogorkiem pomidorem, salatke z polowy makreli wedzonej pomidora salaty i zoltego sera, miske zupy ogorkowej zabielanej i kawalek gotowanej wolowiny, babeczke z orzechami arachidowymi i wypilam kawe z mlekiem z dodatkiem kakao i reddsa malinowego i jestem z siebie cholernie dumna:classic_cool::D

je jestem wege od 10 roku zycia i mam szczuplutkie cialko i wiem jak dobierac produkty bialko miesci sie w fasoli i przerchach np wiec mi nie wmawiam :p bon apetit zal

Gość prosieeeee
Borsuk, ale babeczke to 200 liczyles ;D? ee i tak wiem, ze nie przytyje :classic_cool: znaczy sie chyba.... raczej.... :D:D:D

Gość ntm
u mnie śniadanie: 3łyżki mieszanki musli z otrębami 2śniadanie:kanapka z razowcem, sałatą,serkiem bieluchem i plasterkiem szynki z drobiu+ ogórek obiad:3pulpety w sosie z 2óch łyżek jogurtu pieczarek, marchewki i groszku fitness podwieczorek: 5 orzechów laskowych kolacja: jogurt light z jabłkiem i cynamonem ok.3litry płynów ok? bo ja już nie wiem:(

Gość ntm
do śniadania jeszcze szklanka mleka 0,5 a do obiadu 2 łyżki brązowego ryżu

dfjkghl ;] odp: sniadanko:zielona herbata+ chlebek z np pomidorkiem, rzodkiewka, ogorkiem, salata itp +marchewka 2sniadanko:cos na zab;]np.orzechy, pestki dyni, banan ...;] Obiadek:zupka warzywna(kapusniak, krupnik,fasolowa..)+frytki,suroweczka, kotlet z melona(z bulka tarta pycha;} podwieczorek;*ogorki kiszone lub np oliwki;] kolacyjka:zielona herbata lub woda z cytryna i np szamie ciasto hmm marchewkowe;}

Gość nie jestem na diecia diecie
sniadanie I owsianka z bananem, herbata ''mate de coca" sniadanie II pomarancza, woda lunch piers kurczka w sosie jogurtowym, marchewka, brokuly, slodki ziemniak, sok jablkowy deser croissant (duzy), herbata zielona kolacja/obiad 2 kromki chleba + sardynki + pomidor, woda, herbata zielona

a pro pos zarcia to polecam peeling z kawy z dodatkiem soli i cynamonu fajnie pachnie;* i po nim skora jest ekstra miekka;}

ja też nie jestem na diecie :) 1. bułeczka z twarożkiem i pomidorem 2. Princessa mleczna 3. w sumie chyba ze 4 jabłka 4. makaron z sosem carbonara 5. 4 kostki czekolady 6. kolacja przede mną :)

Gość prosieeeee
prawde mowiac, myslalam, ze jem jakies 1500 ;D ale skoro nie tyje, to chyba jest OK ;)

Gość internetowa beczka z piffem
- serek danio - rogal z dzemem+ herbata zielona z cytryna -ryz z jablkami+mineralka -2 kromki razowca z serem zoltym+herbata zielona podliczy ktosiek?