Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brown

Wam też brakuje przyjaciół?

Polecane posty

Czy Wam też brakuje przyjaciół lub zwykłych znajomych do pogadania? Czy to tylko koszmar 30-latków?

Gość mi też brakuje a mam 21
:O

nie brakuje mi przyjaciół brakuje mi czasu dla nich, to jest jeszcze gorsze

Gość hej ego
oj brakuje:(

Brak przyjaciół i samotność? Hmmm...... jak z tym walczyć?

Gość hej ego
No to jak? Zaprzyjaźnimy się?;)

ja w coś takiego jak przyjaźń nie wierzę noc chyba, że na czas szkoły bo potem albo każdemu odpier *** , albo zrywa się znajomości po prostu bo każdy swoją drogą idzie :D

Gość hej ego
Ferbi a wiesz dokładnie co to jest, co ludziom jakoś mózgi blokuje? To zazdrość i zawiść, żeby przypadkiem przyjaciel nie miał lepiej od niego samego...

Mi również brakuje przyjaciół pomimo tego iż nie należe do tego przedziału wiekowego, nie wiem z czego to wynika ale tak jest i już.

A mi nie brakuje, mimo, że nie mam ich za wielu; wolę mieć mniej przyjaciół, niż masę znajomych. A na moich przyjaciołach mogę zawsze polegać i wiem, że nigdy mnie nie zawiodą i zawsze pomogą, co już wcześniej udowodnili ;)

Brak czasu i brak chęci nawet na spotkanie na kawę, a z czasem jest coraz gorzej, ciężko jest się spotkać, każdy zajęty własnym życiem. Czyż nie jest wygodniej w necie posiedzieć, niż wyjść do ludzi?

Gość hej ego
nemezis zazdroszczę i gratuluję. Mam nadzieję że kiedyś też tak napiszę bądź pomyślę...Ech...

Niestety nie zastąpi, ale ja już tak przywykłam do tej samotności że nawet sama się oszukuję, że dobrze jest jak jest ...

hej ego - nie martw się, Ty też kiedys na pewno znajdziesz takich prawdziwych przyjaciół ;) Mnie kiedyś inni niby "przyjaciele" ranili, miałam wrażenie, że im bardziej się angażuje w tamte przyjaźnie, tym bardziej mnie ranią i stają się zawistni i nigdy nie można na nich polegać... Wtedy postanowiłam, że nie pozwolę już, by ktoś udawał mojego przyjaciela dla swoich korzyści i zerwałam tamte znajomości :) Teraz los się do mnie uśmiechnął i mogę powiedzieć, że wreszcie znalazłam wartościowych i prawdziwych przyjaciół :) I Tobie i wszystkm innym też tego życzę :) Brown - mam 16 lat ;)

Życzę Ci Nemezis, obyś te przyjaźnie utrzymywała przez wiele lat i gdy będziesz w naszym wieku nie skarżyła się na samotność :) Pozdrawiam

Gość hej ego
Brown podajmy sobie ręce, mam podobne nastawienie... nemezis* - dziękuję i również życzę Ci tak optymistycznego nastawienia na te sprawy. Niestety przykro mi to stwierdzić, ale z wiekiem być może zmienisz niestety zdanie....

A myślałam, że ja jedna jako "bezludna wyspa" na tym świecie jestem :)

Gość hej ego
Brown oj chyba jest wielki archipelag takich bezludnych wysp:)

Gość i ja kolejna bezludna wyspa
;(

Gość niestety też