Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haptszy

15 kg!

Polecane posty

Gość haptszy

Witam :) Czas najwyższy wziąć się za siebie. Skończyć z obżeraniem się raz na zawsze. To nie jedzenie ma decydować o tym, jak wyglądamy, prawda? A więc, do wakacji muszę pozbyć się 15 kg. Mam 5 miesięcy, myślę, że to wystarczająco dużo czasu.. W punktach wypiszę produkty, które będę spożywała i te, które absolutnie wykluczam z mojej diety :) CO JEM?: a) warzywa (prócz ziemniaków) b) owoce (prócz bananów) c) gorące kubki (70-75 kcal) d) jogurty+ otręby e) jajka na twardo f) wafle ryżowe g) piję conajmniej 1,5 litra wody niegazowanej dziennie h) przynajmniej jedna zielona herbata dziennie CZEGO NIE JEM?: a) chleba, w każdej postaci b) makaronów, ryżu c) SŁODKOŚCI e) tłustych potraw f) serów żółtych, topionych g) nie piję napojów sztucznych h) mniej przyprawiam potrawy Dzienna maksymalna ilość kalorii: 700 Oczywiście dołączam także codzienne ćwiczenia: a) 40 przysiadów b) 30 brzuszków c) 200 podskoków na skakance d) 15 min kręcenia hula- hopem Mam nadzieję, że któraś z was do mnie dołączy. Na pewno chciałybyście być szczupłe latem. Wystarczy trochę silnej woli i nasze marzenia o szczupłej sylwetce mogą się spełnić. Postaram się co tydzień pisać, jak mi idzie i ile kilogramów zrzucam. Powodzenia! :)

Może tak sobie pójdziesz na Diety?Tam jest mnóstwo osób,które się odchudzają.Będziesz mogła wymienić doświadczenia,itd.:)