Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaaaaan.001

czy można tak kochać??

Polecane posty

Gość joaaaaan.001

Pół roku temu zaczęłam spotykać się z facetem o 10 lat starszym. Wydawało mi się, ze to będzie jakaś krótka znajomość. Ale to się rozwijało. Z nim straciłam dziewictwo... był wspaniały. Po czterech miesiącach zrozumiałam, że ja się w nim zakochałam. Lecz on przestał odpisywać... mimo, że powiedział, iż jest bardzo szczęśliwy jak mu to powiedziałam. Jednak kilka dni później weszłam z ciekawości zobaczyć czy ma naszą- klasę. Miał, a ostatnie zdjęcie dodane tamtego dnia było z jakąś dziewczyną. Byli tacy przytuleni. Nie wytrzymałam. Następnego dnia rano pojechałam do jego firmy... Mieliśmy niby porozmawiać o tym po południu, lecz trafiłam do szpitala. A on później tylko pisał, że wrócił do swojej byłej. A ja go dalej kocham. Mówie mu o tym, lecz on powiedział, ze mówił mi, ze jak bedzie możliwosc powrotu do niej to zrobi to bez zastanowienia. Choc jestem pewna ze nigdy tego nie powiedział, bo wtedy bym zakonczyła odrazu tą znajomość. Minęły juz 2 miesiące a ja go dalej mocno kocham:( wszystko mi jego przypomina... Po niedługim czasie pojawiła się miłosc z dawnych lat o 12 lat starsza. Zaczelismy sie spotykac, sypiac ze sobą. Od kilku dni jednak nie odpisuje. dzwoniłam do niego ale nie odbiera telefonów. nie wiem co sie dzieje... moze kolejny facet wrócił do byłej............... jego chyba tez kocham Czy mozna kochac dwóch mężczyzn jednoczesnie:(????

Gość Zenon 34 Środa Śląska
Myślę że Ty ich nie kochasz. tylko ejsteś samotna.

Gość joaaaaan.001
....

Gość hmmmmmmmmmnnnnnnnnn
nie można!!!!!! nie można kochać dwóch mężczyzn na raz!!!!!! nie można kochać dwóch kobiet na raz!!!!!! a jeśli się komuś wydaje, że można - znaczy, że nigdy naprawdę nie kochał!!!!

Gość Marcin84wwa
znajdz kogos troche młodszego bo z taką różnicą wieku ciezko znaleźć partnera co bedzie Cie powaznie traktował

Gość spiralanienawisci
jezeli twoim zdaniem milosc polega na spotykaniu sie i sypianiu z innym facetem to pewnie mozna.i ja rozumiem ze tamten cie nie chcial i takie tam ale przynajmniej nie pisz ze kochasz ich obu!bo jak dla mnie nie kochasz zadnego z nich

Gość jacek z bytomia
zgadzam sie z zenonem w 100 %🖐️ Tak wogóle dziewczynko dorośnij i szukaj miłości wśród młodszych facetów niż dotychczas .

Gość ALICJA KOALICJA.
(...) sypiac ze soba (...) ale co sypaliscie? sol na chodnik ?? :p

Gość bojabojaboja
Hehe dobre:P To się uśmiałam;]