Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweetasek

Czy można kochać dwóch facetów na raz?????

Polecane posty

Jak sądzicie czy jest to mozliwe?? czy stara milość nie rdzewieje czy jest to tylko pożądanie?

Gość mała pralinka 19
mozna

Gość powazny błąd w mysleniu
przerobiłam ten temat, po czasie okazało się ,że to był jednak sentyment do mojej wielkiej miłości, bo teraz nie czuje do niego zupełnie nic :), potrzebowałam odświeżenia znajomości, żeby to do mnie dotarło

no własnie.. powiedz mi... nie warto burzyć tego związku w którym jestem tylko dlatego ze coś wróciło z przeszlosci bo to tylko krótkotwałe uczucie które predzej czy później przeminie???

Gość hmmmmmmmmmnnnnnnnnn
jeszcze raz mówię, że nie można!!!!!!

Kiedyś byłam z zwiazku w którym bylismy naprawde razem szczesliwi niestety los wybrał dla nas inaczej i niestety musielismy sie rozstac nie dlatego ze chcielismy ale dlatego ze musielismy..... bolalo ale z czasem poznalam mojego obecnego faceta dlugo nie mogłam zapomniec o tamtym ale pokochałam go... od ponad roku jestesmy razem... bylo dobrze dopóki nie odezwał sie Marcin.. spotkalismy sie porozmawialismy.. kocha mnie i chce wrocic do mnie jednak wiadomosc o tym ze kogos mam calkowicie zmienila jego myslenie.. a ja sama nie wiem czuje coś dziwnego cały czas o nim mysle jest mi bardzo źle..... :(