Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

riaria

By spłacić długi musze wyrzec się własnego dziecka

Polecane posty

swojej części domu, swojej części firmu już się wyrzekłam! Nie wiem teraz co robić?:( Dom i firme bym zniosła ale utrate dziecka nie:(!

Gość dlaczego musisz zrzec sie
dziecka?

Ojciec przepisał na mnie i na brata po połowie firmy!! Ja narobiłam wysokich długów na ponad 90tysięcy. On połowe długów już spłacił teraz żąda bym zrzekła się też prawa do domu który dostaliśmy po ojcu.

Jeśli chodzi o dziecko to mój brat dalej obwinia mnie o to że on nie może mieć dzieci! Został pobity kiedyś przez mojego faceta. Męskość mojego brata została uszkodzona przez mojego byłego:(:(. Więc on teraz się mści, twierdząc że skoro on nie może mieć dzieci to ja powinnam stracić swoje:(

Gość no i ma racje troche
ale nie wiem co z tym wspolnego ma Twoje dziecko. Brat zamierza je sprzedac na czarnym rynku, czy co? :D

jesli zrzekniesz sie udziału w firmie stracisz mozliwosc regulowania zadłuzenia, faktem jest ze powinnas tez spłacic brata, mozesz sie zrzec na to konto domu, ale dom powinien byc uczciwie wyceniony, a brat powinien zapłacic Ci róznice która pozostanie po spłaceniu go, która mozesz przeznaczyc na zakup mieszkania, a jesli brat ma pretensje za zgniecione jaja niech skarzy byłego twojego

Cały dom łącznie z działką jest wart ponad milion! Jeśli chodzi o dziecko to brat twierdzi że skoro on nie może ich mieć to ja też nie musze:( .

i co, zamierza Ci je zamordowac czy co? bo nei rozumiem? nikt Ci dziecka nie odbierze dopoki nie bedziesz go drastycznie zaniedbywac. a w ogole to glupia prowokacja.

no ale nie moze Ci go ot tak odebrac, wydaje mi sie ze najlepszym wyjsciem jest wycena domu i spłata brata, bo z trakim idiotom nie powinno miec sie zadnych spułek, powinnac jak najszybciej sie od niego odciac, koniecznie wez adwokata, bo widze ze braciszek toi niezły cwaniak

Sprawe firmy ustaliliśmy już notarialnie. Teraz pozostał dom, brat twierdzi że jeśli on zapłaci za moje długi to w ten sposób mnie spłaci. Ubzdurał sobie że jak się zrzekne praw do syna, to on go będzie wychowywał:( do tej pory wypomina mi że przeze mnie nie może mieć dzieci, że gdyby mnie wtedy nie bronił to... :(

no ale z jakiej okazji Ty masz sie zrzekac praw do dziecka? i niby czemu "musisz" sie zrzec? te prowo jest coraz śmieszniejsze :D

brat niezły cwaniaczek jest, wie jak wpedzic cie w poczuciue winy, co do długów o ile zorientowałem sie to dom jest wart milon czyli twoje ok 500 tyz minus 90 tys długów zostaje dla Ciebie 410 tys i tyle powinien braciszek spłacic, co do firmy ma nadzieje ze odkupił od Ciebie twoja połowe, czy przez twoja babska naiwnosc oddałas mu za darmo?? kobieto madra ksiegowa i adwokat, bo brat Cie rucha i niedługo tach wyrucha ze nie bedziesz wiedziala gdzie znajduje sie twoja dupa

Gość Lilly Evangelin
chyba się na to nie zgodzisz?:O nie oddasz dziecka?

ja widze ze kobieta jest przestraszona i koapletnie nie gramotna, nie szuka pomocy prawnej, a to wszsytko zle wrózy dla niej i dla dziecka

Spłacił połowe długów, więc u notariusza zrzekłam się swojej części. Teraz musze spełnić reszta warunków.

Gość Lilly Evangelin
nie musisz, skorzystaj z porady prawnej jak ci dobrze radza

połowe firmy za 45 tysiecy?? pojebało Cie kobieto?? a teraz oddaj mu mieszkanie i dziecko i nie pisz tu, bo albo nie piszesz całej prawdy albo jestes tak kretyńsko naiwna

Gość korzystaj z okazji
Tylko niech ci dobrze jeszcze za płaci a Ty uwolnisz się od bachora ;)

Gość amalletta
a ja myslałam, że głupie baby sa tylko w dowcipach o blondynkach :O to musi byc prowokacja, bo nie ma aż tak głupich matek :O

Gość Im so sorry for you
dla mnie to prowokacja