Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiemnookaRybka15

Mam dylemat, proszę o poradę

Polecane posty

Gość CiemnookaRybka15

Miałam chłopaka z którym spotykaliśmy się rok i 4 miesiące, Ja miałam wtedy 14 lat, mój chłopak 20, musiałam z nim zerwać znajomość bo źle mnie traktował, kłóciliśmy się, ciągle miał pretensję że go zdradzam, choć tego nie robiłam, jak nie odbierałam tel bo byłam w szkole i dzwonił podczas lekcji, od razu miał wizje że z kimś jestem. musiałam z nim się kochać, choć nie chciałam, teraz nie jesteśmy już razem, a on ciągle nie daje mi spokoju:( nie mogę sama wyjść na dwór bo ciągle gdzieś się czai pod blokiem:(( mam już dość, nie wiem co robić:((

Gość to taki wiek u facetów
właśnie wtedy zakochują się na najgłupszy możliwy sposób, a który jest mniej zrównoważony psychicznie, to tak się to kończy. Olewaj go, a jeśli masz podstawy oskarżyć go o nękanie - zbierz dowody i zrób to.

Gość CiemnookaRybka15
ale jak mam to zrobić?::(( jak mu powiedziałam przez tel że go podam na policję powiedział że jak tylko wezwanie przyjdzie tego samego dnia mi coś zrobi, że mi nie uwieżą tylko wyśmieją:((

Gość falicia
Nagraj go, tak poza tym zasuwaj na policje...czym szybciej tym lepiej....to psychol.

Gość CiemnookaRybka15
wszyscy wiedzą co się dzieje, ale jak co do czego przyjdzie nikt nic nie powie:(( każdy twierdzi że on ma obsesję na moim punkcie, ja już nie wiem co robić, już miałam myśli takie żeby jakoś się obrzydzić , nie wiem włosy ściąć, obojętnie co, ale czy to coś da?:(( falicia nie wiem czy się orientujesz, ale nagranie nie podlega pod dowód w sprawie

Gość CiemnookaRybka15
To że jest psycholem już się przekonałam:( pobił 5 chłopaków z mojej szkoły tylko za to że popatrzyli na mnie:(( a ja nic zrobić nie mogłam, czuję się z tym okropnie:(( później innych nachodził w domu na klatce schodowej też pobił za to że się dowiedział że podobam się im:(( ja wiem że to mało kogo obchodzi ale boję się:(

Gość APTECZKOO
no to musi byc bardzo zakochany ten facet w tobie, zgłoś to na policję