Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaktusowata

wierszyki na naszą klase

Polecane posty

znacie jakies fajne wierszyki abym mogła zostawic kolezance na profilu , ona mi zostawiła i chciałam sie zrewanzowac

Gość fgfwgrfgrwg
ale wiocha

Gość doktor rehabilitowany
te wasze pojebane problemy

ale po co ci mózg? żebyś zaczęła mysleć i wzieła się do nauki a nie siedziala 24 H na naszej klasie. Nasza-klasa to strona na której odnajdujesz swoich znajomych z klasy a nie piszesz jakieś durne wierszyki. co za wiocha?

do nauki? za stara juz jestem na to :P moja sprawa ile siedzie na nk nie powinno cie to interesowac ale widze ze ty za to masz zabawe na kafeterii

nie wiem ile masz lat ... ale poziomem to pomyślałem ze ze 12 :P

Gość sorry ale oni maja racje
wiocha jak chooj :O zal mi cie :O

juz glen b jest mądrzejszy od ciebie :-O

Gość ssasasasar
hhahhahahhahaa

Gość chopy
Komisja Chopska ds. Informatyki i Informatyzacji Społeczeństwa jest po trzyminutowej naradzie. Głos zabierze członek komisji, magyster inrzynier Zenon Kloc: doktor rehabilitowany -> TEN TYTUŁ JEST ZASTRZEŻONY DLA NASZYCH LUDZI.

ze co?

Gość koniu86
ludzie ktorzy mysla ze nasza klasa to wierszykowy portal to sa pojebani zacznij myslec o zyciu a nie o pisaniu wierszykow na nk wogole to szukanie znajomych jest juz nudne i nie ma co tam robic to po co marnowac czas na nk glupota hehehehehehehheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh:P

Gość chopy
Komisja Chopska ds. Informatyki i Informatyzacji Społeczeństwa jest po pięciominutowej naradzie. Głos zabierze członek komisji, przewodniczący komisji Jerzy Ogórek: doktor rehabilitowany -> DLACZEGO UŻYWASZ NIEDOZWOLONEGO NICKU?

Gość wozkers34
ja ci podam zajebisty wiersz UPA UPA UPA WYLECIALA KUPA A TEJ KUPY BYLO TYLE POZARLY JA KROKODYLE

Gość chopy
Komisja Chopska ds. Europejskiej Unii Językowej jest po jednominutowej naradzie. Głos zabierze przewodniczący komsiji, doktor rehabilitowany Ferdynand Kiepski: Osz to kurde co za dziad używa mojego tytułu ze szkoły jaką żem robił? Toż to chamstwo w państwo i ja tu z tego miejsca kude oświadczam, że idę na kolegium!!!

Gość wozkers34
albo taki upa kupa dupa srom mongolski smok rzymski legionista i dupa nieczysta

Gość koniu86
no bez jaja nie kloc cie sie o tytuł przeciez to załosne to jaki kto ma tytul to nie jest wazne przeciez co jestescie dorosli a zachowuje cie sie jak dzieci zal po prostu zal tego sluchac jest wiecie szkoda mi was ze o taka glupote sie klocicie no ale coz glopota ludzka nie zna granic :(

Gość wozkers34
albo taki kupa tu kupa tam kupa mocy dodaje nam

no tak rzeczywiscie wy jestescie na poziomie intelektualnym wysokim ze ho ho sadząć po waszych wierszykach brawo tylko pozazdroscic twórczosci wstyd

Gość koniu86
wyslij wierszyk cipa dupa dupa cipa lub cycki dupa dupa cycki to pocieszy twoja kolezanke hehe bo nk to nie wierszyki tylko szukanie znajomych i daj sobie spokoj z wierszykami do huja zalosna jestes :(

Gość chopy
Komisja Chopska ds. Informatyki i Informatyzacji Społeczeństwa jest po pięciominutowej naradzie. Głos zabierze członek komisji, magyster inrzynier Zenon Kloc: koniu86 -> OD KIEDY TY KURNA SŁUCHASZ OCZAMI?!

Gość nie wyobrazam sobie nawet
popatrz u znajomych na profilach na pewno maja jakies wierszyki :)