Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

memoories

dieta,MASYWNE nogi, figura gruszki.

Polecane posty

Problem leży...w nogach:P Jestem na diecie (odkąd pamiętam), ale dopiero teraz z lepszym skutkiem, gdyż wybrałam się do dietetyka. Kiedyś ważyłam 65 kg _._ , później długo 62kg, sama doszłam do 58-59kg i na tym stanęło. Po wizycie u dietetyka ważę 54-55 . Mam 168cm. Powinnam dojść do 53kg. Dla mnie to i tak dużo... ;/ Nie jeden powie mało, czy w sam raz. Wszysko zależy od typu figury... Otóż jedni ważąc 55kg wyglądają na 30 inni wręcz przeciwnie. Mam 64cm w tali, biodra [najszersze msc 90cm] i nogi... :( UDA-54cm ŁYDKI-35cm ! Naprawdę nogi mam masywne. w porównaniu z górną cz. ciała wyglądają beznadziejnie. Może gdyby było dłuższe było by ok... [tak nogi mam krótkie], no ale raczej pozostaje jakoś je wyszczuplić...ale jak? Wszędzie chudnę, tylko nie z nóg. Więc mam pytainie,znacie jakiś sposób na wyrzeźbienie nóg , albo żeby straciły kilka cm? (nie chcę biegać, gdyż schudnę całkowicie i stracę piersi;P) tańczę,a ani nie są wysportowane nic. Ble! i 2gie pytanie. Jak się ubierać do figury typu gruszka? Założe jakąś bluzeczkę wszystko jest ok, dopóki nie założe spodni :( Wyglądam ochydnie.:P żeby wyglądać lepiej musze mieć buty cały czas na obcasie...a czasem tak mi się chce założyć na płaskim :] . i czy panom podobają się takie fugurki...?

Ty to robisz dla Panow, czy dla siebie? Zaden inteligentny gosc nie zwraca uwagi tylko na wyglad ... a odpowiednia - pasujaca "mu" - osobowosc kobiety potrafi przycmic kazdy wyglad.

Gość czy opuszczenie kraju
tez mam ten problem podnoszę..

ojej nie bądz zlosliwa;/ nie mzoes zpoprostu odp.? Pytam poprostu, pytanie jak kazde inne!;/ a robie dla siebie

Twoje wymiary nóg wcale nie świadczą o jakiejś okropnej dysproporcji, do tego nie jesteś niska, więc na pewno wyglądasz nieźle. Czy facetom się podoba, nie powiem, bo nie wiem, ale chyba zgodzisz się ze mną, że taka figura (szzególnie, jeśli masz porządny biust, ale jeśli niespecjalnie, to też nie tragedia) jest znacznie ciekawsza niż odwrotnie - chude nóżki, a na nich pokaźna góra. Moje nogi nabrały mięśni za pomocą roweru i biegania, ale podejrzewam, że to nie spowodowałoby szczególnego wyszczuplenie (choć oczywiście mięśnie w rozsądnych ilościach wyglądają lepiej, niż ich brak). Myślę, że najważniejsze w Twoim przypadku to ne przejmować się zbytnio nogami, bo typu budowy nie zmienisz. Zorientuj się też, jakie ubrania pasują do gruszek, ja niestety na tym nie znam się zupełnie.

"Czy facetom się podoba, nie powiem, bo nie wiem,"* Inaczej: czy się podoba, nie powiem, bo nie jestem facetem, ale moje nogi o bardzo podobnych wymiarach, tylko może nieco dłuższe, robią naprawdę dobre wrażenie ;)

Gość fcasDcafcQAZFD
musisz duzo chodzić np. rób sobie intensywny spacer 3 razy w tygodniu trwajacy np. 1,5 - 2 h. Najpierw idziesz szybko jak już nie masz tchu to zwalniasz potem znowu szybko itp. To sa interwały Na mnie to zawsze najlepiej działało a tez jestem gruszka

dzięki . ;D no moje nogi to wyglądają jak sam tłuszcz. :P króciutkie i wgl, tułów mam długi... góra jest super,od pasa w dól tragedia. może zacznę od marca na aerobik chodzić to może mi coś pomoże...

Gość Larysssssaaaaaa
Jestem od Ciebie 2 cm wyższa, ważę 59 - 60 kg a wymiary moich nóg to udo 52 cm w najgrubszym miejscu, a łydka 36 cm. I jestem szczupła (chyba mam ciężkie kości). Trochę widać że łydka powinna być szczuplejsza ale nie jest źle. Wstawiłabym zdjęcie, żeby Ci pokazać, ale trochę wstydzę ;)

Gość Larysssssaaaaaa
Wysłałam Ci zdjęcia na maila. Też mi wyślij :)

Gość Larysssssaaaaaa
Borsuk- morski - co masz za problem ze sobą że wiecznie się czepiasz?

Gość Larysssssaaaaaa
memoories, dostałaś?

Laryssssaaaa ... ze soba nie mam, czepiam sie po to, zeby sprawdzic jak ktos reaguje - w sensie, czy ma problem ze soba :P

Gość Larysssssaaaaaa
Oo, dzięki wielkie :) Czekam na Twoje zdjęcie :)

Gość Larysssssaaaaaa
Borsuk_morski - niesamowite te Twoje doświadczenie.

Laryssssaaaa - ja akurat uwagi Borsuka zaliczyłabym do żartów, więc Twoje reakcje faktycznie jakoś o Tobie świadczą ;)

Gość Larysssssaaaaaa
te Verde - czekam na obraz psychologiczny. brunet... nie ma mowy :)

Gość Do memorees
Cześć, Mam ogólnie bardzo podobne wymiary do Twoich.... Mam 168 cm i jeszcze pół roku temu ważyłam 70 kg, udo 60.... Też zawsze najbardziej byłam niezadowolona z wyglądu moich nóg.... Teraz (schudłam na Dukanie) ważę 54 kg (chciałabym dojść do 50), więc jest zupełnie inaczej.... Mam podobnie jak Ty 65 cm w talii, w biuście bardzo mało bo 83 - 84, w biodrach 89, udo 51, łydek nie mierzyłam... Nadal nogi mi się nie podobają i chciałabym je wyszczuplić jakoś... jak?? Sama nie wiem.... Też mam dysproporcję, bo góra to rozmiar 34, szerokie spódnice to też 34, wąskie raczej 36, a spodnie, tak, żeby swobodnie opływały nogi to 38.... Chyba nie można mieć wszystkiego. Postaram się zaryzykować jeszcze te 4 kg, ale jeśli schudnę w biuście to będzie katastrofa... już i tak noszę 70 B. Pozdrawiam:)

Gość Larysssssaaaaaa
Brunet, nic nie wysyłałam Borsukowi, chyba żartujesz :):)

Faktycznie podobne mamy wymiary. :) Biust mam podobnie, ale nie wygląda źle,miseczke mam c, a miałam d. :( Też marzy mi się schudnąc jescze do 50, torchę się boję, ale zobaczymy. Gdyby z nogami było ok, to bym już sobie darowała:D ach,mam dość tych diet już:D Pozdrawiam :)