Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaaaaaaaa

pomocyyy czy powinnam sobi e go darowac???

Polecane posty

Gość ŚłodkaMisia
a co mu napisałaś?

Gość brunetkaaaaaaaa
chyba raczej jak bym mu sie nie spodobala po 1 spotkaniu to by raczej mnie nie zaczepial na gg i nie proponowal kolejnej randki.

Gość gcfui osiol
Jesli mu nie dalas dupy to juz jakas inna mu dala i bedzie jego. Sorry kto pierwszy ten lepszy nie ma tu skrupulow. Nastepnym razem wypnij dupcie na 1wszej randce i bedzie 70% szans na zwiazek. Narka

Gość brunetkaaaaaaaa
napisalam to co ty mi radzilas. i dobrze zrobilam bo bede wiedziala na czym stoje, mawet jezeli mi nie odpisze i bedzie probowal znou zaczepiac za 2 dni to zleje ta wiadomosc

Gość ŚłodkaMisia
jak Ci odpisze po kilkunastu godzinach albo po dwóch dniach to niech spada!

Gość aaa wedlug mnie
to czyli nie poszls z nim na sylwka??a ha tzn ze chcial z toba wyjsc na sylwka ZANIM sie z nim 1 raz spotkalas...no to wszytsko jasne-poznal cie w styczniu,przedtem chcial cie zabrac na sylwka na podstawie zdjecia a jak juz cie poznl to stwierdzil ze po prostu jestes nudziara

Gość brunetkaaaaaaaa
no wlasnie jak tak zrobi to tak z nim postapie. dzieki za rade bo przynajmniej bede wiedziala na czym stoje , czy sobie jaj ze mnie nie robi , zaczepiajac co 2 dzien na gg i przepraszajac

Gość brunetkaaaaaaaa
napewno nie jestem nudziara - a jezeli bym mu sie nie podobalo to by po spotkaniu sie nie odezwal, a ja twedy specjalnie sie mu nie narzucalam i on sam do mnie pisal i wspominal tamta randke

Gość brunetkaaaaaaaa
ale ten sylwester to mial byc w mieszkaniu u niego , tylko my we dwoje, bo on na 2 dzien ro roboty musial isc, wiec to nie bylo wyjscie na sale itp

Gość ŚłodkaMisia
dziwny facet... najpierw za tobą lata a później Ciebie olewa, możę sam nie wie czego chce, albo chce żebyś za nim latała i stara sie owinąć Ciebie wokółó palca

Gość ŚłodkaMisia
u niego w mieszkaniu tylko we dwoje??? A może facet szukał łatwej zdobyczy i chciał Cie "zaliczyć" sorry za określenie ale niektórzy faceci tacy są. Kochaliscie sie czy nie?

Gość brunetkaaaaaaaa
no mowie wam najpierw go trzymalam na dystans i on mial troche zal do mnie ze pewnie sie tylko zgrywam ze go odwiedze itp a nic w tym kierunku pewnie nie zrobie- no to tlumaczylam mu ze gdybymm nie chciala bym sie z nim spotkac to bym z nim nie pisala, nie wiem moze blad zrobilam ze zsie z nim calowalam i dotykalam,. moze poczul sie zbyt pewnie, ale naprawde po spotkaniu tez mu sie nie narzucalam i pisal sam z inicjatywy. a teraz po tym ostatniej propozycji? moze trzeba bylo wtedy do niego npapisac co ze spotkaniema a ja milczalam i czekalam na jego ruch, moze sie obrazil ze nie traktuje go powaznie i teraz nauczke chce mi dac

Gość brunetkaaaaaaaa
nie uprawialismy sexu, wiesz lezelismy na lozku calowalismy sie , dotykalismy ale sexu nie bylo. a mysle ze mu sie spodobalam bo juz w kinie mnie zacepial

Gość brunetkaaaaaaaa
za to moj ex wysyla caly czas smsy;)

Gość ŚłodkaMisia
Co to w ogóle ma znaczyć że chce Ci dać nauczke?? Jeśli ma zamiar Ciebie ukarać swoim olewaniem to jest głupim du.pkiem!! a na pierwszej randce już sie całowaliści i dotykaliście?

Gość brunetkaaaaaaaa
bo bylo nam tak dobrze w restauracji ze zrobilo sie pozno i zaproponowal mi jak cos przenocowanie mial 2 lozka, ale zaczelismy sie po jakims czasie calowac, a potem azdy poszedl spac

Gość ŚłodkaMisia
To znaczy że znałaś faceta jeden dzień i poszłaś do niego do mieszkania?? Spaliście na osobnych łóżkach?

Gość brunetkaaaaaaaa
tak spalismy w 1 pokoju ale na oddzielnych lozkach, wiesz zrobilo sie bardzo pozno , mialabym problem z transportem

Gość brunetkaaaaaaaa
tak wiem ze zrobilam zle , ale bylismy pod wplywem alkoholu troszke. myslalam ze on po tym sie jz do mnie nie odezwie i sie nie narzucalam mu , nie pisalam ale bylam milo zaskoczona ze on sam pisal. a teraz sie popsulo on tego momentu jak nie wypalila kollejna randka.

Gość ŚłodkaMisia
no prosze Cie.. to powinien Cizamówić taxi, troche to dziwne że poszłaś do faceta do domu spać właśćiwie go nie znając, wiesz jestem starsza tylko o rok od Ciebie ale nigdy bym tego nie zrobiła. Odezwał się?? może śpi

Gość brunetkaaaaaaaa
no ja wiem ale oboje chcielismy spedzic ten wieczor razem, wiem ze zrobilam glupio:( no ale to byla chwila. odpisal mi ze wszystko w porzadku, oglada film ehhh

Gość brunetkaaaaaaaa
a i pytal sie jak mi nauka do sesji idzie? ale tez sie zebral po pol godzinie

Gość ŚłodkaMisia
a jednak Ci odpisał;) a dopytywał sie co u Ciebie, itd.??

Gość brunetkaaaaaaaa
ale mnie dziwi jedno , skoro mnie nie bylo na gg to mogl przeciez zadzwonic i ustalic o ktorej randka i czy sie dezyduje, bo on wiedzial ze na 2 dzien mam kolokwium. nie wiem ale to jest wszystkie takie dziwne, ja nie bede siedziala 24 h na dobe i wyczekiwala kiedy sei pojawi

Gość brunetkaaaaaaaa
tak ogolnie wszystko, tak jak w niedziele, nie wiem czy to moja wina ze ta kolejna randka nie wypalila?

Gość ŚłodkaMisia
no to się troche interesuje...pogadajcie ze sobą, jak mu zależy to zaproponuje spotkanie, a jak nie to zawsze możesz sama wyjść z inicjatywą i mu zaproponować wyjście jak będzie kręcił nosem to znaczy że mu na Tobie nie zależy. Tak to widzę

Gość brunetkaaaaaaaa
ale samo to ze zobacz ile zwlekal z odpisaniem a byl na naszej klasie aktywny - bo na liscie byl caly czas, czyli nie spal. on to wszystko ma gdzies

Gość ŚłodkaMisia
ojejeu.. to zapytaj sie go sama wprost dlaczego randka nie wypaliła albo możesz mu napisać coś w tym stylu: szkoda że nasza ostatnia randka nie wypaliła... Reszta już na leży do niego bo w tym momencie to on powinien wyjść z inicjatywą spotkania, jęśli by tego nie zrobił toa lbo wodzi Cię za nos, albo sam nie wie czego chce.

Gość brunetkaaaaaaaa
on jest dziecinny i wydaje mi sie ze sam nie wie czego chce, bez przesady facet ma 25 lat i chyba porrafi sie obslugiwac komorka, jak sie bal rozmowy to wystarczylo napisac czy nadal mam czwartek wolny a on co??? milczal i pewnie gdybym w sobote nie napisala to nie wiadomo czy teraz by sie do mnie odezwal. mysle ze powinnam olac i sie zdystansowac