Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaaaaaaaa

pomocyyy czy powinnam sobi e go darowac???

Polecane posty

Gość brunetkaaaaaaaa

hej weszlam tutaj aby uslyszec waszek opinii, chodzi mi o to ze mam problem, mam 20 lat i poznalalam chlopaka 25 letniego, poczatkowo widzialam z jego strony zainteresowanie, duzo gadalismy na gg, widac bylo ze szukal kontaktu, proponowal sylwestra nawet, mowil o wspolnych wakacjach. Wreszcie sie z nim spotkalam, na randce bylo super, calowalismy sie , przytulalismy sie, po spotkaniu nadal sie do mnie odzywal, chcial sie z emna ostatnio spotkac ale jakos nie zgadalismy sie na gg- wg niego mial do mnie zal ze ostatnio mnie na gg nie ma. napislam do niego, w weekend pisalismy, wysylal mi buziaczki, czulam ze jest ok, od 2 dni jest cisza, widzialam go przed chwila na liscie aktywnych na naszej klasie. to napewno i gg ma wlaczon,e specjalnie zrobilam sie dostepna ale cisza z jego strony. dodam jeszcze ze mam kontakt z facetem jedynie przez gg, wogole nie pisze do mnie smsow i nie dzwoni chyba ze chce omowic szczegoly spotkania. doradzcie mi szczerze czy powinnam go olac? chyba nic z tego nie wyjdzie jak myslicie?

Gość Lilly Evangelin
już nie wyszło, skoro się nie odzywa

Gość pytałam kiedyś o to ale
nie dowiedziałam się: jak Wy to robicie, jak poznaje się obcych ludzi na gg czy nk? Ja mam numery do swoich znajomych, a innych osób nie - skąd niby je wziąć? Wpisujecie w gg numer na chybił-trafił i zaczynacie rozmowę, a czasem trafia się związek? Jak to się zaczyna?

Gość Marcin84wwa
myśle że nie musisz go olewać.wyłącz telefon na pare dni :P

Gość ŚłodkaMisia
hmmm... z tego co piszesz wygląda jakby facetowi na Tobie zależało. Wiesz co mi sie wydaje?? On myśli że go olewasz i chce żebyś tym razem to Ty sie pierwsza do niego odezawała. Dlatego proponuje żebyś to Ty zaczęła rozmowe na gg, zapytaj sie go dlaczego sie przez 2dni do Ciebie nie odzywał, pokaż mu swoje zainteresowanie, najwyraźniej on sie boi że sie nim nie interesujesz.

Gość Marcin84wwa
w gg szukaj w katalogu publicznym po miescie i wieku

Gość brunetkaaaaaaaa
w niedziele do mnie napisal smsa, ja pozniej odezwalam sie na gg- od razu odpisal, rozmawialismy a teraz znowu od poniedzialku cisza, wydaje mi sie ze gdyby mu zalezalo to napisal by choc slowko, wyslal usmieszka czy cos w ty stylu. ale teraz specjlanie zrobilam sie dostepna bo zarzucak mi sotatnio ze cos mnie nie ma na gg:( i chyba sie smucil bo mi minke smutna puscil, nie wiem teraz specjalnie sie nie odzywa? ale z 2 strony napisze do niego to moze odpisze z nudow i znowu moze bedzie milczal, wole sie nie narzucac

Gość brunetkaaaaaaaa
no wlasnie tak sie robi jak pisze marcin:)albo wpisz intersesujace ciebie imie , miejscowosc i wiek jaki cie interesuje;)

brunetkaaaaaaaa "no wlasnie tak sie robi jak pisze marcin albo wpisz intersesujace ciebie imie , miejscowosc i wiek jaki cie interesuje" I naprawdę znajdujecie numery nieznajomych, i zaczynacie sobie z nimi rozmawiać? Czy tylko nie zrozumieliście pytania?

Gość ŚłodkaMisia
o MAtko!!!!!!!!!!!!!!!nie rozumiesz on myśli tak samo jak Ty!! myśli tak: skoro sie do mnie przez dwa dni nie odzywała to jej na mnie nie zależy, skoro wolał pójśc z Toba na sylwestra niz z kumplami to naa pewno mu sie podobasz. Pokaż mu troche zainteresowania, dzisiaj to Ty pierwsza sie do niego odezwij, na pewno sie chłopak ucieszy, być może on nie chce sie Tobie nażucać

Gość brunetkaaaaaaaa
ale posluchajcie bo tego nie potrafie zrozumiec: w zeszly wtorek pisal mi ze chcial isc ze mna do kina, ja juz sie glupia sie ucieszylam i myslalam ze w srode ustali co i jak, czekalam do popoludnia ale cisza, potem sie wkurzylam i weszlam na niewidoczny ale tez cisza, nie odezwal sie do niedzieli- ja w sobote mu napisalam smsa czy juz o mnie zapomnial a on mi odp: ze cos mnie ostttanio na gg nie widzi:( ja wtdy obiecalam mu ze jak wejde na gg to dam znac i sie odezwalam, gadalismy , na wieczor puscilam mu buziaka ale nie ma odzywu od poniedzialku i nie wiem co robic nie chce wyjsc na natreta.

Gość pytałam kiedyś o to ale
Dzięki, ale dalej mnie to męczy: znajdę mężczyznę w odpowiadającym mi wieku, poczytam to co napisał w profilu, i co? Piszę: cześć szukam faceta, znalazłam Twój profil i napisałam bo chcę Cię poznać? Jakoś nie dowierzam, do mnie nigdy obca osoba nie napisała z katalogu...

Gość brunetkaaaaaaaa
slodka misia- ja mu w niedziele na wieczo puscilam emotke i wogle nic mi na to nie odpuscil. wiec nie wiem naprawde co mam robic? laski radzicie zaryzykowac??? i cos napisac?? moze zamist na gg to smsa??? zeby w koncu sie przelalam z ta komorke ;:P:P

Gość brunetkaaaaaaaa
pytalam sie..- najlepiej wejdz na jego profil , pogladaj fotki, jak go zaintersujesz i zobaczy cie w ostatnio odwiedzanych to zagada do ciebie, czy sie znacie itp. no przewaznie to dziala

Gość Lilly Evangelin
nie bądź nachalna, jak facetowi zależy to się sam odezwie a na pewno nie będzie siedział w koncie i płakał i rozmyślał dlaczego się pierwsza nie odezwiesz. Taka prawda

Brunetka, rany, jak Ty nie rozumiesz, co się do Ciebie pisze :D:D P.S. Może za stara jestem na takie zabawy, ale nigdy nie zagaduję obcych ludzi oglądających moje profile, więc Twoja rada wcale nie taka dobra ;)

Gość brunetkaaaaaaaa
no wlasnie nie chce wyjsc na natreta, i tak w sobote zrobilam pierwszy krok bo napisalam mu smsa, a na 2 dzien jak odpisal postaralam si e jak najszybciej odezwac na gg, teraz chyba jego pileczka. nie wiem przedtem potrafil sam zagadywac. jak tylko na gg sie pojawilam.

Gość ŚłodkaMisia
no to dzisiaj pierwsza sie do niego odezwij, to nie jest żadne narzucanie sie jak ty to zrobisz pierwsza. Jeśli od razu Ci odpisze i będzie sie chciał umówić to znaczy, że mu zależy:)

Gość brunetkaaaaaaaa
verde- ja mowie po swoim przykladzie, ze weszlam kiedys na profil pewnego chlopaka i jak zobaczyl mnie ze bylam na jego profilu to napisal do mnie wiadomsc, czy sie znamy i zaproponowal wymiane numerow gg. a i mialam takie sytuacje ze ktos wszedl na moj profil i zagadal, ze ladne zdjecie itp. nie wiem ja daje pzryklady z jakimi ja sie zetknelam. a faceci to wzrokowcy

Gość ŚłodkaMisia
żeby sytuacja stała sie jasna po prostu zwyczajnie sie go zapytaj: co słychać?? jeśli od razu odpisze, będzie zainteresowany to znaczy że mu zależy, w żaden inny sposób sie tego nie dowiesz. A jak długo się znacie?

Gość brunetkaaaaaaaa
ale radzilabys poslac smsa? bo niewiadomo czy jest na gg. bo jest status niedostepny. a jak napisac to co??

Noo, i teraz nareszcie udało Ci się odpowiedzieć na pytnie "Pytałam kiedyś o to ale" ;)

Gość brunetkaaaaaaaa
znam go jakies 3 miesiace, a nasza 1 randka byla w styczniu. bo niestety nie dalam rady spedzic z nim sylwestra bo bylam chora:(

Gość ŚłodkaMisia
to wyślij mu smsa np. Hej co u Ciebie słychać? bez przesady jak mu wyslesz jednego smsa to nie ma mowy o żadnym narzucaniu się, jak Ci od razu odpisze, będzie sie interesował co u Ciebie to znaczy że się Tobą interesuje a jak Ci nie odpisze po prostu Cie oleje to lepiej odpuść sobie tego faceta.

Gość brunetkaaaaaaaa
napisze smsa bo na gg moze go nie byc, w koncu nic nie ryzykuje no jak to zleje to przynajmniej nie bede sobie tylka zawracala

Gość laska slepa jestes czy jak
olej go;/..ja pierdole koles zlewa na ciebie....napewno nie pisze po forach czt myslisz o nim;/...

Gość ŚłodkaMisia
no właśnie nic nie stracisz, daj znać czy sie odezwał czy nie;)

Gość brunetkaaaaaaaa
wyslalam smsa, zobaczymy czy odpisze:P:P no jak mu w sobote napisalam to mi w neidziele przed 12 dopiero odpisal, widocnzie byl tak zirytowany ze mnie na gadu nie bylo

Gość brunetkaaaaaaaa
no ale przynajmniej bede wiedziala na czym stoje bo jak nie odpisze to usune numer gg i telefonu i koniec

Gość ŚłodkaMisia
a wcale że nie bo skoro sie z dziewczyną chiał umówić, i spedzić z nią sylwestra to wygląda tak jakby facetowi zależało. To tak wygląda jakby chcaił żeby się o niego starała