Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juka-zielona

DZIEWCZYNY POMÓŻCIE!

Polecane posty

Cholera właśnie mój facet powiedzial mi ze chce sie wyprowadzic z naszego wspolnego mieszkania ktore wynajelismy...w grudniu! Gowniarz pieprzony chyba do tego nie dojrzal, jestem jego pierwsza dziewczyna mamy po 23 lata , pierwszy raz sie wyprowadzil z domu, i widze ze go to meczy bo ma mniej kasy bo teraz musi oplaty robic itp. A ja cholera nie pamietam juz ile razy sie przeprowadzalam, od mamy wynioslam sie jak mialam 19 lat, nie mam nawet teraz dokad wrocic, nie moge tu zostac sama ani z kims innym bo to mieszkanie typowe dla pary. Mam juz serdecznie dosyc mieszkania z obcymi ludzmi, wynajmowania pokoi itd. Cholera zalamka nic mi nie idzie, co ja mam zrobic?! Z praca tez lipa,kasy brakuje na wszystko. A on to powiedzial od tak "chyba chce sie wyprowadzic, wole zeby bylo jak przedtem" i sie odwrocil na drugi bok i poszedl spac! KURWA.

Gość laaalaaaaaa123
a nie możesz tego mieszkania wynająć innym ludziom? A do rodziców nie możesz wrócić??

nie mogę bo właśnie my je wynajmujemy:( mam tylko mamę tata nie żyje i nie mam możliwości do niej wrócić

chyba wiedzial na co sie pisze przy wyprowadzce...pogadaj z nim szczerze i powiedz ze nie pasuje ci taka sytuacja bo albo w jedna albo w druga! jak juz sie zdecydował na zamieszkanie z toba to niech teraz nie zachowuje sie jak gówniarz....

Gość laaalaaaaaa123
a moim zdaniem facet nie dojrzał do poważnego związku skończyły się ciepłe obiadki od mamusi i kieszonkowe

Może faktycznie powiedział tak, bo miał gorszy dzień albo wcześniej się posprzeczaliście? Chociaż z drugiej strony, z tego co piszesz wynika, że jemu wspólne mieszkanie od początku nie pasowało... Jakiś strasznie niedojrzały ten chłopak. Musicie o tym pogadać szczerze i omówić wszystkie szczególy- jeśli nie pasuje mu wspólne mieszkanie, to na siłę nie ma go co trzymac...

Gość Kasiulkaaaa
no własnie co on sobie w ogóle wyobraża?? Kurcze sorry ale ten Twoj facet to jakis niedojrzały d.upek!! On sie wyprowadza bo już mu sie znudziło mieszkanie z Tobą i ma gdzieś że nie masz gdzie mieszkać że nie masz pieniędzy i same problemy. Cholerny z niego egoista

Gość juka_zielona
To ja, jestem pod pomarańczowym bo zapomniałam cholerne haslo :( przepraszam ze nie bylo mnie tyle czasu ale z nim rozmawialam bo wstal, dzieki ze piszecie mile slowo. Nie mam pojecia co robic, on powiedzial ze nie chce mnei tak zostawiac bez niczego dlatego chce wyjasnic co zrobimy w takiej sytuacji, miesiac i tak musismy tu jeszcze przemieszkac bo tyle czasu jest na wypowiedzenie. Powiedzial ze juz mnie nie kocha i dlatego chce sie wyprowadzic, bo nie widzi sensu zeby dalej mieszkac razem. Ja jestem raczej twarda osoba i sie staram nie rozczulac nad soba niejedno w zyciu przeszlam, i nie zastanawialam sie czy go kocham czy nie, po prostu bylo dobrze i tyle, po tym co powiedzial to bardziej martwie sie tym co ze mna bedzie niz tym ze bede bez niego. Tak sie zdenerwowalam ze wypilam dwa piwska wstretne a ze mam slaby leb to zaczelam pieprzyc 3 po 3, on w koncu juz sam nei wiedzial co mowic i robic , potem powiedzial ze moze pomieszkamy tu do lata i zobaczymy jak bedzie.. Ja wzielam koldre i chcialam isc spac do salonu ale on nie ccial mowi ze nie chce byc sam i ze bedzie tesknic za mna i w ogole tez zaczal pieprzyc , chyba sam nie wie czego chce. Mam metlik w glowie:(