Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co za typ

Co za typ? I o co mu chodzi???

Polecane posty

Gość no co za typ

Spotykałam się z facetem. Już wtedy było raczej wiadomo, że nic z tego nie będzie. Porozmawialiśmy, i stwierdziliśmy, że nic z tego. Ja mu powiedziałam co myślę (między innymi, że mu nie zależy na mnie) On powiedział również co myśli o tym wszystkim. Mieliśmy się rozejść w zgodzie. Minęło kilka dni, a on ma jakieś durne opisy na gadu w związku ze mną. Np. "I pewnie, że mi nie zależy". Odezwałam się do niego, żeby zapytać co to ma być, i że po co robi teraz jakieś sceny, skoro wszystko już wyjaśnialiśmy. Zapytałam czy ma ochotę zostawić to wszystko w kłótni. A on zaczął mi życzyć miłego dnia itd :O Czy on jest normalny? Czy to ze mną coś nie tak? :O

Gość no co za typ
no ja już go sobie olałam kilka dni temu. W sumie obydwoje tak postanowiliśmy, a on teraz zamiast zachowywać się po ludzku, robi jakieś bardzo niejasne rzeczy... Na nerwy mi to działa :O

no dlatego mowie olej go: nie pisz, ie zastanawiaj sie nad sensem jego opisów, tak ustaliliscie wiec ty zachowuj sie tak jak ustaliłaś a kolejne pytania i wdawanie sie w dyskusje sa tutaj zupełnie niepotrzebne..

Gość no co za typ
hmmm, a tak dokładniej to czym ja uraziłam jego męską dumę?

Gość no co za typ
Usunęłam już numery, bo nie chcę mi się nawet na to patrzyć co on wyprawia :O Ale mimo wszystko nadal mnie to nurtuje....

Być może tym, że po prostu się z nim rozstałaś, a nie rozpaczasz i nie krzyczysz "nie! nie odchodź!" :P Moim zdaniem on tymi opisami chce Cię sprowokować i jak widać udaje mu się- więc powinnaś je olać.

Gość laaalaaaaaa123
Nie przejmuj się mi kiedyś koleś spytał się ile mam lat a gdy się okazało, że jestem od niego starsza o pół roku to powiedział mi "o nie pasujemy do siebie za młody jestem"

Gość no co za typ
I dobrze mu tak, że nie biegam za nim :P W sumie to jak ja powiedziałam do niego, że nasza znajomość powinna się zakończyć, to sam przytaknął i stwierdził, że to nawet lepiej, że to ja powiedziałam, a nie on. A po jakimś czasie zaczęła mu odbijac palma :o Miałam nieodpartą ochotę się z nim pokłócić, ale on mnie jeszcze zaczął bardziej denerwować tym "miłego dnia" i durnymi usmieszkami, dlatego stwierdziłam, że lepiej usunąć numer, bo bym się chyba psychicznie wykończyła :O

Gość no co za typ
Przynajmniej teraz zaczynam mieć świadomość tego, że to on jest nienormalny a nie ja :P