Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobaznismaczona

czy ma sens słuchajcie szukanie pracy na stronie z takimi ogłoszeniami

Polecane posty

Gość osobaznismaczona

Nie będę owijał w bawełnę- nie jestem w tragicznej sytuacji ale (chyba jak większość z nas) potrzebuję pieniędzy. Już powatpiewam, czy znajdę jakąś prace w kraju, czy poza jego granicami. W tej chwili nie jest u mnie za wesoło- nie mam pracy, nie mam wlasnego mieszkania a latka lecą (34)-mam za to wykształcenie, wspaniałą dziewczynę w stanie błogosławionym i kochanych rodziców! Ale to nie zmienia faktu, że kasa potrzebna- zwłaszcza teraz, gdy razem z dziewczyną "jesteśmy" w ciąży. Może ktoś ma jakąś robotę w Holandii albo dobre serce i wrzuci nam na konto parę złotych! Nr konta ING 49105013281000009061976016. Z góry dziękujemy (we trójkę) i życzymy zdrowia oraz powodzenia na resztę życia! :(

Gość osobaznismaczona
Ja już powiem wam nie mam powoli nadziei, że tam cos znajdę. Od jutra - dziś rano - zabieram się za pisanie innych podań. Ja już nie mogę po prostu :(. I to się nawet nie ożenił w wieku tych 34 lat, ale na konto mam mu przysyłać. Daremni ludzie :( PS. to sie źle ogłosił bo tam nikt kasy nie ma na takiej stronie - z bezrobotnymi :(