Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night-watchman

WYJAZD DO USA BŁAGAM WAS O POMOC!

Polecane posty

Nazywam się Natalie,mam 17 lat,amerykańskie korzenie i serdecznie dziękuję z góry wszystkim ludziom,którzy mi pomogą. Bardzo prosiłabym o poważne rozpatrzenie mojego problemu. Moim celem w życiu jest wyprowadzka z polski.Najbardziej marzę jednak o usa.Wiem że nawet tam nie jest kolorowo,ale mój wiek to czas decyzji i dążenia do nich-później będzie za późno.W ten sposób po wieloletnich przemyśleniach przekonałam się na własnej skórze że nie jest to marzenie "głupiej dziewuchy" a realistyczna decyzja na CAŁE ŻYCIE. I przede wszystkim chciałam wszystkich poinformować,iż nie chcę wyprowadzać się w wieku od 24 lat,bardzo chciałabym spędzić tam swą młodość i wyprowadzić się w wieku 18-20 lat! Raz jeszcze przypomnę,iż patrzę na to bardziej realistycznie niż na to,co będzie jutro i stanowi to wielką część mojego życia.Niestety nie orientuję się w możliwościach przeprowadzki dlatego Kochani to Wy jesteście JEDYNĄ POMOCĄ dla mnie...! Żyję z rodzicami,zarabiają po 1000 zł,jak to tu.Nie mam możliwości zabrania masy pieniędzy i hulaj w Amerycee! Będę musiała sama je "wykombinować" i zdobywać. BŁAGAM podajcie mi realne sposoby na przeprowadzkę,mieszkanie i pracę.(!!!) 1.Czy byłaby możliwość zdania matury i od razu wyjechać bez studiów i pracować... 2.Napiszcie jak ze studiami-czy w polsce czy w stanach studiować(ale cena..) 2.Gdzie pracować.Jakie muszę mieć wykształcenie.. Mam rodzinę w Usa jest to bliska rodzina lecz urwał się kontakt a nie zadzwonię z nowiną że się wprowadzam,nawet mnie nieznają. Słyszałam też np o programie Work&Travel który pozwala na wyjazd w wakacje studencików,oni szukają Ci pracę... Albo zwykłe ogłoszenia anonimowców z typu "Sprzątanie biura,Kelnerka,Sprzedawca,Opiekun". także podsumowując, NA CO NAJLEPIEJ JECHAĆ do Usa(jaką pracę), czy da się w młodym wieku oraz co i jak :( ! BŁAGAM POMÓŻCIE Wdzięczna Natalie Blanket

Gość dziwny problem masz
spróbuj na kartę rowerową :)

Gość dziwny problem masz
serio, wygrałaś czipsy ?

Gość a ja w krakowie
po maturze mozesz wyjechAC na rok, lub dwa lata do stanow jako Au Pair - zobaczysz czy ci sie tam spodoba i najwyzej zaczniesz studia.. w Twoim przypadku to chyba najlepsza opcja