Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sratytaty gacie w kratyyyyyyyy

Nie mogę się iść myć bo czekam na kupę

Polecane posty

Niby mi się chce, ale nie mogę nic wydusić. Nie chce iść się teraz myć, bo się okaże że zrobię później i znowu będę musiała bo nie pójdę spać osrana...:O

Gość najgorzej jak się wyjdzie
z wanny po kąpieli i za chwilę przyciśnie. Mam wrażenie, że cała kąpiel na nic... Poczekaj jeszcze!

Gość Dr Dhr
Jeśli to nie psychiczne odczucie wszystko wskazuje na to iż masz obstrukcje. Nie możesz się swobodnie wypróżnic. Proponuje kontrolę problemu u lekarza. Najlepiej jeśli zaleci lewatywe. To i tak najmniejszą kara za błędy w odżywianiu jakie popełniamy na codzień. Do wykonania zabiegu w domu należy zastosować odpowiedni zestaw który można nabyć w aptece. Składaja się na niego-specjalną tuba i płyn o odpowiednim hypoalergicznym składzie. Zabieg należy rozpocząć w pobliżu sedesu by droga do niego była krótka i bezpieczna. Należy wstrzyknac płyn przez rurke owa tubostrzykawa w pozycji kolankowo-łokciowej tzw tygrysiej. Zacisnac mocno na jakiś czas pośladki aż płyn ustanie się i przedostanie głębiej do trzewi. Po ok 2 min będziemy gotowi do wypróżnienia. Salwa z jaką oddaje nieczystosci jest imponujaca za to uczucie świeżoości wewnętrznej po-bezcenne! Pozdrawiam. Dbajmy o Siebie!

Gość no nieeeeeeeeee
ale masz problem, to nie mozesz po kapieli i pozniejszym sraniu sie podmyc ?

Gość Wir2aly Ty
No nieeeeeeeeee>ha ha ha he he he he he racja!ha ha ha ha!

Gość no nieeeeeeeeee
no to chyba oczywiste, ja jakbym cale zycie podporzadkowywala sraniu to bym oszalala. ciekawe co autorka robi jak nagle w nocy jej sie zachce, albo w ciagu dnia...

Gość Orsay na różowo
hahahahahahaahahhhahahahahahahhaahahhaahhahahaahahahahahahahhhhhhhahahahhahahahahahahahhhhhhhhhhhahahhaahahaaaaaaaaaaaaaahahhahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahaha

mam iść na imprę i znowu ten sam problem - nie pójdę osrana