Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasie34

jestem na dieccie a waga ani drgnie

Polecane posty

Gość kasie34

musze schudnac 10 kg, od 6 dni jestem na diecie, jem marchewki, 2 jablka dziennie, czasem jeden jogurt naturalny, 1lub dwie kromeczki chleba razowego z plasterkiem szynki lub serka..dwie kawy dziennie i duoz zielonej herbatki..tak juz 6 dni a waga nie ruszyla w dól:(

Gość przecież chudnięcie to
nie piekarnia - włożył, wyjął i paryska

Gość a ruszasz się
?

Gość dsfdgg
więcej ruchu i mniej jeść a diety se można w doope wsadzić

Gość arabaga
miałam to samo, nie mogłam schudnąć a jadłam mało , tylko dwie kromki chleba na dobę i inne dietetyczne dieta to goowno, ja schudłam jak poszłam do pracy i tak mnie stres chwycił że nic nie jadłam w pracy tylko piłam, żołądek mi sie zablokował i po powrocie nie mogłam dużo zjeść.Na początku z 2 miesiące nie było nic widać ale po dwóch zaczęły ze mnie lecieć kilogramy, brzuch zrobił sie płaski

Gość jejciu ile wy macie lat
dziewczyno jak chcesz schudnac jak nie dostarczasz wcale bialka?bialko buduje miesnie a one zabieraja wiekszosc naszej energii(kalorii) poza tym bialko dluzej sie trawi wiec jest szansa ze wiecej sie spali na weglach daleko nie zajedziesz.jedz wiecej i czesciej ale bialek z tluszczami a nie wegle ktore powoduja tylko skoki cukru co uniemozliwia ruszenie tk tluszczowej.no i troche ruchu nie zaszkodzi.jednak dieta bialkowa/niskoweglowodanowa i bez tego cie odchudzi.blagam was nie robcie sobie krzywdy, zanim sie za cos zabieracie poczytajcie odrobine.

Gość dsfdgg
żeby schudnąć zdrowo i na długo trza chudnąć powoli

Gość ***Narzeczona ***
Nie przesadzajcie efekty diety widac bardzo szybko .... Ja w 1 tydzien potrafie schudna 2 Kg tylko dieta musi byctworzona z glowa. Rano zaczynamy od weglowodanow dostarczamy sobie warzyw owocow i ciemnego pieczywa. Konczymy wieczorem jak ktos slusznie zauwazyl na bialku np. gotowana piers z kurczaka jajka bialy odtluszozny ser tunczyk w sosie wlasnym. Pilnujemy zeby nie przekraczac 1000 kcal. Calu dzien pijemy wode i zielona herbate. Nie jemy nic smazonego tylko gotowane ....... nie uzywami soli Cwiczymy chocby 30 min dziennie nawet nie musi byc to jakis wielki wysilek ... raczej cos modelujacego sylwetke .... latem dziennie spacerujemy popoludniu godzinke.

Gość ***Narzeczona ***
I oczywiscie jemy 4-5 razy dzienie w rownych odstepach czasu. sniadanie godzine po przebudzneiu kolacja na 3 godziny przed snem zedna pierdoly o limicie godziny 18 czy 19. Nie wyobrazam sobie ostatniego posilku o 19 kiedy klade sie o 1 w nocy ... bo czlowiek bedzie glodny i pojdzie podjesc cos niedieteycznego.

Gość maritka___
w pierszych tyg tracisz wode wiec waga nie drgnie u mnie waga drgneła po 2 tygodniach 3 kg ,w 3 miesiące straciłam 17 kilo a teraz mam klopty ze zdrowiem.Nie głodowałam sie wcale.Lepiej pomału a zdrowiej.

Gość ***Narzeczona ***
Jak bedziecie miec zle zbilansowana diete albo za malo kcal to nie schudniecie Organizm zacznie bronic sie przed dieta i bedzie staral sie jak najlepiej wykorzystac to co mu dostarczacie. Tak samo po diecie nie mozna odrazu wrocic do normalnego jedzenia. Co tydzien trzeba dodawac tylko 100 kcal bo organizm nauczony nie jesc wiele zacznie z tej "nadwyzki" gromadzic tluszcz na gorsze czasy.