Kinga3609 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Czesc. Chcialam sie poradzic, poniewaz mam maly problem... ;( 3 miesiace temu ( jakis koniec wrzesnia) wspolzylam z moim chlopakiem, dostawalam od tamtej pory normalnie miesiaczki, niestety w tym miesiacu nie dostalam jeszcze a zazwyczaj dostawalam jakos kolo 10tego... Nie mam zadnych objaw ciazy. czasami bola mnie jajniki ( czasami bardzo mocno). Czy to mozliwe ze wpadlam? Wyjerzdzam teraz na 2 tygodnie, a testy nie zawsze sa wiarygodne wiec wole poczekac i isc do lekarza. Dziekuje za odpowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Styczeń 27, 2010 A zabezpieczyliście sie, czy nie bardzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Po trzech miesiacach test się nie pomyli. Idź do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga3609 0 Napisano Styczeń 27, 2010 No wlasnie nie bardzo... Ale uwarzalismy bardzo i gdy sie kochalismy to byl czas jakos po okresie moim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Styczeń 27, 2010 jesli jest ok. 3 miesięcy po tamtym stosunku i nie było innych, to każdy test Ci wykaże ewnetualną ciążę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Styczeń 27, 2010 czegoś tu nie rozumiem... skoro przez 3 m-ce miałaś NORMALNE miesiączki, to o jakiej ciąży Ty w ogóle mówisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koktajlowaaa 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Chcialam zaznaczyc ze normalna miesiaczka moze wystapic jak jest sie w ciazy. Moja mama jak byla ze mna w ciazy to okres miala do 5 miesiaca! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Styczeń 27, 2010 to nie jest NORMALNA miesiączka. moze wystąpic plamienie, podkrwawianie, ale na pewno nie normalny okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koktajlowaaa 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Plamienie przez 5 dni? Znam duzo takich przypadkow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach