Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba naiwna i to bardzo

czy ja jestem przewrazliwiona?

Polecane posty

Gość niech zgadne
do wszystkich oburzonych pan: jesli sytuacja bylaby odwrocona o 180 stopni, to uwazalybyscie to za dosc klopotliwa sytuacje prawda? tylko ze gdyby facet sam poruszylby taki temat, to stwierdzilybyscie, ze jest sknera i prostakiem oczywiscie to tylko hipotetyczna sytuacja, bo zadna nie bylaby ze studentem ktory zarabia 2x mniej :D

Gość A ja powiem tak.....ze.....
I tu sie mylisz...... poza tym wydaje mi sie chamski fakt, że on ja tak ojada a dobrze zarabia. Ojada studentke kurdeee..... Ty czlowieku studiujesz??bo chyba nie wiesz ile trzeba kasy na utrzymanie sie i studiowanie :/

Gość sirius
To jakaś paranoja!!Gość ma za dobrze i zatracił poczucie doceniania tego wszystkiego co dostaje od autorki tematu.Myśli,że skoro kobieta go kocha i jest do niego przywiązana,może pozwalać sobie na takie zachowanie.Ja pracuję,kokosów zbytnich nie ma,ale zawsze trzeba się dokładać.I to nawet kiedy ona by pracowała.Moja była,pracowała a i tak się dokładałem,sprawiało mi to wielką przyjemność.Co to za kolo,darmozjad i tyle.Ciekawe jak by się zachowywał po ślubie.