Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam prawka jeszcze

Dlaczego prawko jest tak ważne, a ktoś bez niego jest gorszy?

Polecane posty

Gość Tionee
a czy ktos wie, czy po 2 ;atach przerw od egzaminu, mam wazny kurs, czy juz nie?myslalam,żeby ponownie zdać egzamin, ale nie wiem czy kurs mam wazny.

Gość ja oblałam 11 egzaminów
kurs jest ważny

Gość dokladnie robia te prawko
a zeby dobrze zdac mature to sie nie przejmuja. osoby, ktore najbardziej przezywaja robienie prawka w ogolniaku i to dla nich cale zycie rzadko maja bardzo dobre wyniki w nauce

ja zrobiłam prawko w tamtym roku, w wieku 20lat:P, nie powiem, dla mnie jest przydatne, bo jeżdżę na uczelnie samochodem (autobusy mam rzadko), ale np. dużo moich koleżanek robiło tylko po to, by je mieć w portfelu:O mają dajmy na to prawko z 2-3 lata a w ogóle nie jeżdżą... jakbym nie musiała dojeżdżać 30km w jedną stronę, to pewnie tez bym nie robiła:)

Goś89 No cóż. Moja koleżanka zrobiła prawo jazdy 10 lat temu, zaraz po 18tce. Twierdzi, że nigdy nie jeździła, bo boi się. Jakiś czas temu jej mąż chciał, żeby gdzieś go zawiozła. Dostał taki obskok, że chyba cała ulica słyszała. No ale od jakiegoś czasu przeżywa, że będzie musiała wymienić prawko. Ludzka głupota nie zna granic :)

Gość bo jest i juz