Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaaaaaa

do sauny koniecznie nago?

Polecane posty

Gość pytajacaaaaaaaaaa

Wybieram sie do aquaparku do Wroclawia ze znajomymi (w tym facetami) i oni wyrazili chcec skorzystania z sauny. A moje pytanie brzmi czy koniecznie trzeba korzystac z sauny nago (ewentualnie mozna byc przykrytym recznikiem) czy mozna tez wejsc w stroju kapielowym? Z gory juz pisze ze nie mam problemu z figura.

Gość kitajec
Do sauny możesz wejsc owinięta recznikiem jak sie krepujesz swojego ciała ale z tego co piszesz to nie powinnas. Moja rada idz do sauny bez znajomych a raczej z koleżanka bez meskiego towarzystwa. Ja chodze do aquaparku w Łodzi. Jest tam 5 saun i wszyscy sa nadzy lub w recznikach a jesli ktos wejdzie w kostiumie to obsluga go wyprasza lub nakazuje zdjąć kostium.

Gość radze miec recznik ale
mozesz miec kostium ale bawelniany bo sztuczny ci sie po prostu zniszczy, stopi, gumki w kazdym innym tez.

Gość jacobs
co kraj to obyczaj -u mnie do sauny przy basenie wchodzi się w stroju kąpielowym i siada na własnym ręczniku .Obowiązkowo w klapkach na nogach.

Gość sauna koedukacyjna
to jakieś novum we Wrocku!!!! Za moich czasów były dni osobne dla kobiet osobne dla mężczyzn. A ręcznik nie po to by zakryć genitalia, lecz usiąść na nim by nie poparzyć duupy.

Gość sauna koedukacyjna
miałam na myśli obiekt na Placu Teatralnym. Być może w Aquaparku jest inaczej.