Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek8

kocha mnie słabiej-

Polecane posty

Gość kwiatuszek8

jestem z moim chłopakiem już rok... z naszym zwiazku jest dużo sprzeczek ostatnio mi powiedział że słabiej mnie kocha bo ma dość tych kłutni... dlaczego tak szybko przeszło mu uczucie;-((( jest mi z tym żle bo ja go bardzo kocham i chce już tylko z nim być ale mam głupie przeczucie że mnie zostawi... nie potrafie go ostatnio zrozumieć... dlaczego na początku związku było tak cudownie a teraz same przykre rzeczy... jak mam z nim o tym porozmawiać...?? boję sie że on znowu obierze tą rozmowę jako zmuszenie zeby mnie kochał.. Czy może to naprawde już koniec jeśli on już mnie słabiej kocha????????? POMÓŻCIE

do niczego się nie zmuszaj. jak ma Cię kochac to będzie kochał. a jak nie to trudno ;)

Gość kwiatuszek8
ale ja nie chciałabym go stracić jest dla mnie wszystkim.. ostatnio chciał zerwac.. zaczełam pakować przy nim pamiątki i prezenty od niego i w tym momencie mnie przeprosił i powiedział ze bedzie sie starac.. ale znowu sie sprzeczemy...

Gość kwiatuszek8
kto taki beszczelny podszywa sie i pisze głupie teksty lecz sie człowieku!!

Gość kwiatuszkuuuuu
porozmawiaj z nim na spokojnie, nie mów mu że ma Cię kochac, ale porozmawiajcie na spokojnie na tematy na które zwykle się kłócicie. to naturalne że jeśli ciągle są miedzy wami zgrzyty to on ma dość. pokaż mu że nie musi tak być ze można na spokojnie załatwiać problemy i będzie dobrze:))

Gość kwiatuszkuuuuu
mieszkacie razem???

to może byc trudne, ale postaraj sie nie podchodzic do tego aż tak emocjonalnie. staraj się nie kłócic. zauważyłaś że jak zaczęłaś sie pakowac to przeprosił. ;) daj mu do zrozumienia że go nie trzymasz na siłę to bardzo prawdopodobne że sam z własnej woli z Toba zostanie ;)

Gość kwiatuszek8
Nie, on mieszka z rodzicami i dlatego z ruchaniem u nas ciężko :O

Gość www.tnij.org/prawica2010
sądząc po ortografii oboje macie po 15 lat

Gość kwiatuszek8
nie nie mieszkamy razem.. ostatnio jak sie posprzeczaliśmy to powiedzal że mniej kocha i nie jest do konca szczesliwy.. ze to przez te sprzeczki.. probowałam z nim pogadadc ale on nie chcial mnie słuchać, powiedzial że mam zmienić pare rzeczy w sobie bo go denerwują zmiemiłam a jego uczucie nic nie wzrasta.. jest mi naprawde przykro..

Gość kwiatuszek8
wkurza mnie tu osoba ktora sie podpisuje pod moj nick..

Gość kwiatuszkuuuuu
ale to nie może być tak że facet Ci mówi zmień pare rzeczy i ty się zmieniasz! związek to nieustanne kompromisy i nie można "zmeniać się dla kogos" on musi akceptować i kochac Cie taką jaka jesteś! jeżeli nie jest w stanie tego zrobić, to go zostaw bo bedziesz nieszcześliwa! chcesz całe życie układać się pod kogoś??? kłótnie to inny temat... powinny być konstruktywne i na poziomie inaczej nie prowadzą do niczego dobrego

Gość kwiatuszek8
do huńćwok jest w tym sens co napisałaś.. tylko czy to naprawde tak zadziała że jesli dam mu do zruzumienia że nie trzymam go siła to bedzie chciał ze mną być.. nie trzymam go siła ale nie chce go stracić.. co zrobić żeby on zaczał mnie mocniej kochać żeby nie trzymał do mnie dystansu..

Gość kwiatuszek8
wiem że nie powinnam sie zmieniać na siłe i dla kogoś ale w nie ktoryh rzeczach ma racje że przeginam... to że szybko się unosze, wybucham o głupote, że ciągle nawiazuje do tego że jest mało czuły, ze jestem zaborcza za bardzo zazdrosna i pare innych. najczestrzym powodem sprzeczek jest to że on ma dystans i jest mało czuły... co robić??

Gość kwiatuszkuuuuu
porozmawiaj z nim o tym ale na spokojnie, choc jesli on nie odczuwa potrzeby np.przytulania sie itp to ciezko bedzie ci to zmienic byc moze poprostu tak ma, a ile macie lat?

Gość kwiatuszek8
on nie jest taki żeby sie ciaglę tulić.. poprostu jak ma ochote to sie przytuli a jak nie to sie odsunie.. ja mam 18 on 20

Gość kwiatuszek8
do kwiatuszkuuuu czy ta spokojna rozmowa nas uratuje?? ja już nie wiem co on tak naprawde do mnie czuje...

ze kocha slabiej nie znaczy ze nie kocha wogole!! :) sprobuj sie z nim nie klucic i powiedziec mu ze jest dla ciebie najwazniejszy, po prostu powiedz co czujesz ...

Gość kwiatuszek8
czesto mu mowię a on albo odpowie to dobrze albo mnie pocałuje.. jak to odebrać?? wtedy przeważnie się zastanowie co on do mnie czuje skoro nic nie odpowiedział..

Gość kwiatuszek8
a czy jest możliwe że mu się znudziłam albo ma kogoś na boku???

Myślę, że nie kocha Cie tak najmocniej jak powinien kochac mężczyzna kobiete.Chyba Jestes dla niego taka z braku laku.I nie pisze to po to by Cię zranić.Myślę, że kochający facet inaczej się zachowuje.

Gość kwiatuszkuuuuu
nie gwarantuję Ci że spokojna rozmowa Was uratuje bo nie wiem czy naprawdę jest co ratowac, ale wierzę że pomoże ba jestem pewna że będzie lepsza od kłótni

Gość kwiatuszek8
doradz co mam zrobić. też uwazam ze facet ktory naprawde kocha inaczej sie zachowuje... było tak na poczatku... dobre 8 miesiecy a teraz;-( ;-( ;-(

Gość kwiatuszek8
postaram się z nim porozmawiać choć watpie że uda mi coś zdziałać.. brakuję mi wiary i nadziei...

Gość kwiatuszek8
jak mam sie zachować gdy mówie mu że go kocham a on niekiedy nic nie odpowie. tak samo jak napisze mu to w sms-ie to zadko kiedy mi odpisze.. przyznam że licze, że odp mi to samo ale nie..;-((