Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Euzebiusz3

dziwne zachowanie internautki

Polecane posty

Gość Euzebiusz3

mam takie pytanie do Was dziewczyny - czy takie zjawisko jest ogólne czy tez to odosobniony przypadek: Z rok temu umówiłem się dwa razy z pewną internautką. Potem czasem do siebie pisaliśmy sms ale tak od swięta. W zeszłym miesiącu spotkałem ją na miescie z jakims gościem chyba jej facetem. no i.. ona zaczęła się do mnie odzywać na gg, wspominać że o mnie czasem myśli. Nawet zaproponowała że możemy we trójkę pojechać sobie gdzieś. O co chodzi? Dlaczego ta laska nie rozumie że jak ma jakiegoś gościa to mnie w ogóle nie interesuje? I po co się do mnie odzywa? Czy to jest jakieś ogólnokobiece zjawisko żeby mieć faceta i jeszcze się do jakiegoś odzywać - i to takiego z którym kiedyś sie umówiła a nie normalnego kolegi np. z pracy?

Gość ja powiem tak.....
może szukają chętnego do trójkąta skoro zaproponowała wyjazd we trójkę :D

Gość kolendnik marcowy
jedz sie przekonac moze Ci sie spodoba :P

To oczywiście nie był jej brat? A jeśli chodzi o rozumienie - to czy łaskawie poinformowałeś "dziwną" internautkę, że nie interesuje Cię kobieta, która ma facerta, czy też liczysz na jej wrodzoną przenikliwość? :P

Gość Euzebiusz3
no właśnie liczyłem na przenikliwość :) kurde czy takie rzeczy trzeba mówić? :)

"kurde czy takie rzeczy trzeba mówić?" - nie, skądże;) to tak samo jak z połykaniem - po co o tym rozmawiać, kobieta powinna wiedzieć, że ma połknąć;)