Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joe Vitae

Widzieliście nowy SEKRET?

Polecane posty

Gość Joe Vitae

Wyszła nową książka autora Sekretu http://infobot.pl/r/1CJN Jak Ci się podobał sekret?? Dla mnie działa w 100% A nawet więcej ;DD

Gość Joe Vitae
Baaaaaaardzo!! Dzięki niemu mam motocykl, kochającą dziewuchę, nawet gdy nam się nie układało, chciałem by było dobrze i myślałem, żeby tak było. Nie minęły 2-3 tygodnie a już było zajebiście między nami! I zaczęła robić to o czym marzyłem z Nią robić. ]:-> A do tego ogromna ilość innych przykładów. ;D

Gość Joe Vitae
Ja mam na to taki sposób, że stwarzam sobie w wyobraźni sytuację. Konkretną sytuację czy to dokładna suma jakiej potrzebuje. Czy zachowanie ludzi, czy rzecz na jaką mam ochotę. I tak jakby wyciągam ręke po to i przyciągam tak by nadać siłe temu zdarzeniu by zmierzało w moją stronę. Nie można tego przyciągać na siłę od razu do siebie. Bo to będzie chciejstwo. A Tu wystarczy wierzyć, że to przyjdzie do Ciebie. Ale nie oczekiwać, że tak się stanie. To tak jakby podlewała kwiaty i wiedziała, że one urosną od tego. Nie oczekujesz, że tak się stanie. Bo to jest pewne, że tak będzie (czyli wierzysz w to). I przez to swobodnie to może przyjść do Ciebie. A na siłę to wiadomo nic nie działa. Dlatego swobodnie i przyjemnie.

Gość Joe Vitae
A tu jeszcze książka na temat prawa przyciągania jak komuś się to bardzo spodobało. :)))) http://infobot.pl/r/1CJQ

Gość Joe Vitae
A możesz podać przykład?

Gość Joe Vitae
Tak. :))) Ja tak na uczelni zaliczałem. Szedłem na egzamin nic nie umiejąc. Ale wiedząc, że zaliczę. Przed wejściem na egzamin spotkałem kogoś kto mi powiedział, że u tego faceta można inaczej zdać. Powiedzieć mu, żeby dał Ci jakieś zadanie, które potrzebuje do zrealizowania. Wykonałem dla niego pracę w powerpoincie i inkscape i dostałem 4 za cholere nie wiedząc co on wykładał. Należy pilnować zdarzeń jakie Cię spotykają. Bo to dzięki nim masz ogromne możliwości. Nie wolno ich przegapiać. Bo to są rzeczy które chciałeś przyciągnąć. Ja w 2009 zarobiłem 16tyś pracując około 120-140h. Coś w tym przedziale.

Gość Joe Vitae
Oj od groma niemożliwych rzeczy mi się wydarzyło dzięki temu. Zatrzymanie autobusu podmiejskiego w miejscu w którym chciałem na środku ulicy, bez machania mu. Oj od groma Jak jakieś pytania to dawaj. Należy pamiętać, żeby się dzielić. I nie chcieć tylko dla siebie. By potrafić odpuścić i podzielić się. W tym roku byłem z ukochaną kobietą w Paryżu na Sylwestra, nie chciało mi się wierzyć ale o godzinie 23 gdzie dookoła było tysiące ludzi. Zeszliśmy nad nabrzeże Sekwany przed wieżą Eiffla. Bo wymarzyłem sobie stamtąd witać nowy rok. Ku memu zaskoczeniu między drzewami w miejscu którym chciałem stała ławeczka. Pusta z chustą położoną na niej by nie pobrudzić sobie ubrań. Ta ławeczka była pod idealnym kątem jaki sobie wymarzyłem, nie mogłem uwierzyć w TO. Był z nami jeszcze kolega z którą obiecaliśmy sobie, że przyciągniemy 10tyś euro. 15 minut przed dwunastą 2m od brzegu przydryfował plecak. Mogliśmy go wyciągnąć, ale stchórzyłem.... Co było w nim. Nie wiadomo. ;D

Gość ej ej ja
ja też tak chcę!

Gość Joe Vitae
Wyobraź sobie jakbyś przez chwilę był magnesem. I Twoja osoba przyciągała te zdarzenia, przez chwilę, bo wystarczy, że raz pociągniesz to zdarzenie i już ono będzie zmierzało w Twoją stronę. To tak jak z przedmiotami w próżni. Będzie zmierzało do Ciebie, chyba, że je odepchniesz - inaczej myśląc.

Gość ej ej ja
no dla mnie też by to dziwne było...ja chcę...:)

Gość Joe Vitae
Tak. :))) Dobrze jest myśleć, że cokolwiek się dzieje, dzieje się po to by później było lepiej. Np. Dostałem jedynkę. To mam okazję poszerzyć swoją wiedzę na ten temat. Nigdy nie wiadomo gdzie Ci się przyda. Aż mi się przypomina jak na stopa zwiedziłem kawałek europy pierwszy raz wtedy stanąłem przed wieżą Eiflla wydając od wyjścia z domu do stacji Trocadero przed wieżą. 1zł. Tak dokładnie 1zł. Na wodę do picia jeszcze w Polsce.

Gość Joe Vitae
Jakoś mnie to nie dziwi. ;))))

Gość zmarlej osoby
nawet najwiekszym "chciejstwem" nie podniose :O :( a swoja droga byl kiedys taki temat o pozytywnym mysleniu, duzo tam bylo przykladow autorka rozowe szkielko, daaaawne czasy, Ty Tu Leja jeszcze w gimnazjum byles :)

Gość Joe Vitae
Tak zmarłej osoby się nie podniesie... Jednak jedną z ważniejszych rzeczy jest czuć wdzięczność za to co Cię spotyka. Nie jest to łatwe zwłaszcza takich przypadkach jak wyżej. Ale i tak potrafi to ogromnie dużo zdziałać. Choćby w jakiś sposób pokrzepienie.

Gość Joe Vitae
Ja w pewnym momencie czułem się przepełniony, i nic nie mogłem już przyciągnąć dopadło mnie takie chciejstwo. Chciałem półtora roku temu zarobić na rodos. miesiąc później zadzwonił znajomy mówiąc, że szukają do pracy na 3 tyg za 5 kafli. Na rodos nie pojechałem, ale z kasy zrobiłem niezły użytek. ;D

Gość Joe Vitae
Dla mnie zaczęło się chciejstwo, kiedy zacząłem przyciągać dosłownie wszystko do siebie. ;D Mercedesy, Audice, lody, cukierki, wymarzony wygląd, dom, kolory ścian, oceny na uczelni. No dosłownie wszystko. ;DDD A tu trzeba jednak uporządkować. I wiedzieć, że to wszystko w jakiś poukładany sposób ma działać i w ten sposób będzie przyciągane.

Gość a da sie wyleczyc
z fobii spolecznej?

Gość a da sie wyleczyc
widzialam film tylko nie bardzo wiem co mm teraz robic od czego zaczac

Gość Joe Vitae
Dlatego tak ważne jest optymistyczne nastawienie i myślenie. Moja matula każdemu na imieniny kupowała tą książkę. ;DDD A pomyśleć, że mnie kiedyś nie chciała słuchać, dopiero jak jej w pracy szef podarował tą książkę. ;DD

Gość Joe Vitae
A coś więcej na temat tej fobii??

Gość a da sie wyleczyc
glowny objaw to drzenie rak i ciala w sytuacjach spolecznych np jedzenie w towarzystwie rozmowy przez telefon podpisywanie sie podawanie komus kawy. drzenie jest bardzo silne bicie serca itp

Gość Joe Vitae
Tu leja Ja się w ten sposób leczę z kataru, początków anginy przeziębień i raz nawet jakaś wysypka pożegnała się z żywotem zanim rozkwitła. Wyobrażam sobie mnie silnego zdrowego i to przychodzi.

Gość Joe Vitae
a da się wyleczyć I może właśnie Ci się to udało. ;DD Myślalaś o tym jak to rozwiązać i przyszło. ; D Miałem kiedyś taki sam problem!! Od czasów licealnych. Wiesz co mi pomogło Aspargin, okazało się, że brak mi potasu w organizmie jest dużą przyczyną brałem go przez 3 tygodnie. I jest git. ;D A do tego pomaga myślenie będzie zajebiście będę zdrowy i wysportowany. Mam na pulpicie zdjęcia moich celów. Moja dziewuszka, praca magisterska, majorka -> może w marcu. I zajebista sylwetka. ;DD

Gość a da sie wyleczyc
aspargin ani mgnez mi nie pomaga. u mnie zostala zakodowana pewna reakcja wystarczy bodziec i juz nastepuje reakcja. jak sie od tego uwolnic?

Gość Joe Vitae
W poprzednie wakacje a chyba przed nimi nawet. Zaraz potem ruszyłem na stopa z kolegą rzucając monetą Sopot czy Zakopane mając po 50zł przy sobie. Wylądowaliśmy na półwyspie Helskim sprzedając jagodzianki popcorn itd. Ja potem pojechałem na woodstock i mazury a qmpel w góry. ;DDD

Gość Joe Vitae
a da się wyleczyć Może musisz popatrzeć w książce o chorobach cywilizacyjnych http://infobot.pl/r/1CKx Dużo ludzi nieodpowiednio żyje i później to wszystko odbija się na zdrowiu...