Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

Gość pola 255
hej kobietki kochane juz mi sie troszke humorek poprawil jak jutro nie bedzie padadac to biegam.hmmmm chyba gdzies zalece.;))) a co do wody to mi tez nie przechodzila przez gardlo ale od jakigos czasu wciskam polowke cytryny i wypijam teraz ok 3litrow dzienie i jest pycha nigdy tyle nie pilam a do tego jeszcze czerwona herbata i zw.z cytryna to moze ok 5 litrow plynu pije a jeszcze wiecej wysiusiam hehe. pozdrawiam

Gość marta_ski
pola 255 - spróbuje z tą cytrynką, może coś pomoże :) ledaaa - eh ja Zelixe biorę od równego tygodnia:) chociaż na diecie jestem znacznie dłużej, ale musiałam się czymś wspomóc, bo nie dawałam rady ;) od dłuższego czasu nie mam w ustach żadnego słodycza, białego pieczywa, gazowanych napojów ... itp :) a więc jestem juz trochę z siebie dumna :D przed chwila wyszłam spod prysznica i zauważyłam, że chyba cos mi się z brzuszka ruszyło :D trzeba zacząć skuteczne ujedrnianie. wiem, że już była o tym mowa, ale jeszcze raz poprosze jakis sprawdzony sposób na ujedrnienie fałdek :) buziaki

marta_ski ja kupiłam wczoraj jeszcze taki roll coś tam garniera. Chodzi o to, że się masuje brzuszek końcówką opakowania i jest tam żel w środku. Brzuszek trochę był gładszy po tym. Poszukam jakiejś strony z linkiem.

Gość ledaaa
Motylek2010- jarozniez sie zle czulam jednym slowem sie rozchrowalam, katar, gardlo, w sobote nie wzielam tbl. za to wypilam fervex i powiem ci ze pomoglo, kupilam stresils z miodem i cytryna na 2 dzien bylo juz duzo lepiej i wrozilam to tbl. takze sprobuj moze bedzie lepiej:)

ledaaa dziękuję. Na razie jestem w pracy i tylko znalazłam ibuprom więc go połknęłam. Jak będę się jeszcze jutro źle czuła to właśnie wezmę jakiś fervex i coś przeziębieniowego i mam nadzieję, że już jakoś w piątek wezmę zelixę. A w ciągu tych 2 dni przerwy co sobie zrobiłaś to jak się czułaś? chciało ci się bardzo jeść? ja jak na razie to zauważyłam, ze mniej trochę chce mi się pić ale głodu nadal nie czuję.

Gość marta_ski
Motylek2010 - dziekuje za stronke! Poczytam cos o tym :)

Cześć dziewczynki, w koncu znalazłam chwilę i wpadłam. Wczoraj miałam straszny dzień, myslałam że mi głowa pęknie. W sumie nie wiem czy to od pogody czy od zelki bo wziełam ja ok 15 a zawsze biorę rano. No i nocka też była straszna bo nie mogłam zasnąć do 2. Dziś już wziełam rano i jest wszystko ok, ale mam napady żarłoczności. nie że chce mi się jeśc ale chodze i się kręce koło kuchni żeby cos wszamać. Mam nadzieje że to minie, zaraz zrobię herbatkę zieloną i będę pić, moze to pomoże. Wogóle też jakoś dziwnie się czuję jak bym kijem dostała, wszystko mnie boli. Jakiś ten dzień do du....., nic mi sie nie chce. Dziś wieczorem lecę na siłownię to może mi się humor poprawi. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Witaj, miło Cię poznać mysiapysia. Widzę, ze nie tylko ja dziś tak kiepsko. Też do tego kataru doszedł ból mięśni i głowa trochę. Może jest to spowodowane pogodą. Teraz u nas przestał padać śnieg ale ogólnie w centralnej Polsce nadają straszne zawieje śnieżne i duże opady śniegu. Ja wczoraj byłam na basenie - 20 przepłynęłam. Ale dziś to odpuszczę sobie chyba jakiekolwiek ćwieczenia itp. i po powrocie z pracy po prostu się położę i prześpię. Mam z tego tytułu wyrzuty sumienia no ale nie chcę się wykończyć.

Witaj Motylek2010 No coś chyba jest w tej strasznej pogodzie że tak dołuje. U mnie też sypało ale zaczyna słoneczko wychodzić. Jedyne pocieszenie to że już bliżej niż dalej do wiosny :) Ja chyba zaraz się przeproszę ze swoim rowerkiem stacjonarnym i wskoczę bo od soboty się kurzy :) Pozdrawiam i życzę zdrówka

Gość Kaśka 77777
HEJKA. JESTEM TUTAJ NOWA I OD WCZORAJ ZACZĘŁAM BRAĆ ZELIXE. MOJA WAGA POCZĄTKOWA TO 68 KG PRZY WZROŚCIE 162 CM. ZDECYDOWAŁAM SIĘ ZNA TEN SPOSÓB ODCHUDZANIA, PONIEWAZ ODKĄD ZACZĘŁAM MIEĆ PRACE SIEDZĄCĄ UTYLAM 10 KG. 8 LAT TEMU TEZ WAZYLAM OK 68 KG ALE DZIEKI DIECIE KOPENHADZKIEJ SCHUDLAM 8 KG, POTEM NASTEPNE 2 KG. NIE STOSUJE JEJ TYM RAZEM PONIEWAZ PRZEZ MOJA PRACĘ TRUDNO TRZYMAĆ SIĘ JEJ RYGORYSTYCZNEGO JADLOSPISU. DZIS SIĘ WAŻYŁAM - 67.3 KG (TROSZKĘ W DÓŁ). OPRÓCZ BRANIA ZELIXY ZAMIERZAM RÓWNIEŻ ĆWICZYC NA ORBITREKU I NA STEPPERZE, MAM NADZIEJE ŻE BEDZIE DOBRZE. TRZYMAJCIE KCIUKI. POZDRAWIAM

Witaj Kaśka 77777, nie chcę Ci prawić jakiś pouczeń ale czy nie uważasz, że masz za małą nadwagę żeby stosować zelixę? Jeżeli chcesz ćwiczyc to powinnaś dołożyć jakaś dietkę i to by wystarczyło. Zelixa jest lekiem dla osób z dużą nadwagą, a te kilka kilo to naprawde da się zgubić w inny sposób. Mam nadzieję że Cię nie uraziłam ale uwierz mi wiem co mówię, sama kiedyś stosowałam rózne specyfiki po których efekt jojo przez lata doprowadził mnie do otyłości olbrzymiej. Pozdrawiam

Witaj Kaśka. ja akurat Cię rozumiem, bo mam podobnie. Nie mam dużej nadwagi. Pamiętaj tylko, że wszystko z umiarem. Jak się będziesz źle czuła to nie wolno brać na siłę. Fajnie, że do nas dołączyłaś.

Gość Kaśka 77777
DZIĘKI ZA WSPARCIE MOTYLEK 2010, NIBY MAŁA NADWAGA ALE ZAWSZE.NIESTETY:( NARAZIE SIE CZUJĘ BARDZO DOBRZE I NIE MAM PROBLEMÓW ANI Z BÓLEM GŁOWY, ANI Z SUCHOŚCIĄ W USTACH. WSZYSTKO JEST OK:) MYSIAPYSIA77: NIE SADZE ABY TO BYLA MALA NADWAGA. MOJA PRAWIDLOWA WAGA POWINNA WYNOSIC 56 KG, A WAZE 67. POZA TYM CHCE CWICZYC, ALE NIE ZAWSZE MAM NA TO CZAS, PONIEWAŻ ZAZWYCZAJ CAŁY DZIEŃ SPEDZAM W PRACY ALBO U NARZECZONEGO (GDZIE JUZ NIE MAM ANI STEPPERA ANI ORBI) JESLI CHODZI O MOJE KG TO JUZ PRÓBOWAŁAM JE ZGUBIĆ NAJRÓŻNIEJSZYMI SPOSOBAMI I NIESTETY SIE NIE UDALO. MOŻE GDYBYM MOGŁA WIĘCEJ CZASU SPEDZAĆ W DOMU TO NIE BYŁOBY PROBLEMU. NARAZIE MAM URLOP I STARAM SIĘ WOLNE CHWILE WYKORZYSTAC NA ĆWICZENIA. POZDRAWIAM

i przez takie osoby jak Kasia to nam wycofają zelixe:( oczywiście żarcik, Kasiu chcesz wyglądać jak modelka oki, ale masz do rzucenia 3 kg by mieć swoja normę.ale jeśli macie do zgubienia z 10 kg czy warto się truć? czy próbowałyście wszystkiego? czy po prostu się naczytałyście że inne schudły i ja też muszę???nie które dziewczyny mają do zrzucenia 30 kg, 40 kg i nawet więcej. ja mam jeszcze 25 by zmieścić się w normie BMI ale w najwyższej wadze, bo jeśli w najniższej to chyba bym musiała z 50 zrzucić, zastanówcie się czy do 5 kg warto i czy warto denerwować laski grubsze gdy one maja stanowczo więcej do zrzucenia wiem marudzę ale po prostu szlag mnie trafia jak chuda się odchudza, a ja nie mam aż tyle siły

Gość Kaśka 77777
GENERALNIE MYŚLAŁAM, ŻE TO FORUM JEST PO TO ABY SIĘ WSPIERAC A NIE DOŁOWAĆ :/ CIEKAWE, ŻE W PIERWSZEJ CZĘŚCI TEGO FORUM Z ROKU 2007 NIKT NIKOGO NIE ZJEŻDŻAŁ BO WAŻY ZA MAŁO (WG NIEKTÓRYCH) ABY UZYWAĆ ZELIXY. JA JAKOŚ OD 2 LAT NIE MOGĘ SCHUDNĄĆ I MYŚLĘ ŻE JEST TO MOJA OSTATNIA SZANSA. POZDRO PS WAŻĄC 56 KG PRZY WZROŚCIE 162 CM WIERZ MI VICE NAPEWNO NIE BĘDĘ WYGLĄDAŁA JAK MODELKA TYLKO MOIM ZDANIEM AKURAT.

Gość marta_ski
vice - główka do góry damy radę i my zrzucić zbędne kg :)

Gość puncia19
Hej Piękne ostatnio nie miałam czasu tu pisać ale musze wam powiedzieć że jestem załamana...;/ byłam dzisiaj u lekarza i nie dostałam recepty na Zelixe bo maja ją wycofać poniewaz udowodniono że bardzo szkodzi na serce oraz można nabawić się niezłej depresji i wylądować w psychiatryku lub jeszcze gozej:( Ja schudłam z Zelixą 30 kg wygladam super ale ostatnio próbowałam odstawić zelixe i nie moge kurcze nawet nie chodzi o to ze mam ogromny apetyt ale jestem senna i wogole na nic nie mam siły... a z zelixą to ja góry moge przenosić niewiem jak to zniose i recepty nie dostałam rewelacja!!!!!! Laski jak macie jeszcze szanse kupcie sobie zelixe na zapas bo jest rewelacyjna. P.S a to że działa na układ nerwowy to szczera prawda.

Gość tulipkate
Spokojnie dziewcyny, nie ma sie co klocic bo na niektore dziala to tak ze przez stres rzucaja sie na jedzenie;) 3 tabletka i spodnie juz jakos dziwnie luzniejsze..albo mi sie wydaje:) Śniadanko - platki owsiane z mlekiem i kawa tez z mleczkiem obiad - krupniczek i kilka kluseczek leniwych kolacja - danio truskawkowe:) co picia to strasznie malo pije...moze dlatego ze nie ma czasu... dzisiejsza noc byla okropna...polozylam sie o 23 zasnelam przed 2, obudzilam sie o 5 i dalej spac juz nie moglam choc mialam mozliwosc... innych dolegliwosci nie ma... czy myslicie ze moge brac sobie dodatkwo do zelki blonnik??? Trzymajcie sie dziewczyny bo wieczor to najgorsza pora zeby nie zajrzec do lodoweczki...:)

Gość AgataNogąZamiata
No to mamy pierwsze owoce akcji WYCOFUJEMY ZELIXĘ... Już puncia nie dostała recepty... Idę w poniedziałek, zobaczymy, czy tak jest wszędzie. Zresztą - dziś i tak wszystko mi jedno. Mam doła - giganta, rzygam na swoje lustrzne odbicie i tak jak kilka dni temu miałam radość, że minus 6kg tak teraz myślę, że co z tego, jak jeszcze 20 (DWA_DZIEŚ_CIA!!!!) przede mną. Mam dość.

Gość ledaaa
puncia19- a ile bralas?

Gość ledaaa
Ja dzis tak: 2 kromeczki zserkiem rano kawalek obwazanka mniej niz cwiartke z calego 3 pierogi z miesem 2 kiwi kolacja- serek wiejski z pomidorem 2 kawy, i jakies 2l wody.

Gość ledaaa
Kaśka 77777- trzymaj sie Kochana i powodzenia daj znac o efektach:)

Gość -MEA-
Hej Jeśli dobrze kojarzę to Puncia19 schudła już sporo i raczej doszło do swojej wagi więc może to było przyczyną tego,że lekarz nie chciał Ci jej więcej przepisać,gdyż nie ma już wskazań do tego?? AgataNogąZamiata-napisz jak w poniedziałek po wizycie,czy dostałaś czy były jakieś problemy. Ja do lekarza mam iść dopiero w połowie marac-i wtedy mam wykonać badania na TSH (mam niedoczynność tarczycy). Agata głowa do góry-Ty która zawsze tryskała energią i dobrym humorem ma doła? Głowka do góry będzie dobrze:) Musimy się jakoś wspierać dziewczynki bo inaczej to masakra:/ Moje dzisiejsze menu: Śniadanko-2 kromki chlebka ciemnego (jedna z szyneczką druga serkiem i kawałek papryki) Obiad-2 kawałki mięsa gotowanego w sosie własnym+buraczki:) Kolacja-aktivia+2 wafle ryżowe aa no i 2 kawki z mlekiem i ok.2 litrów wody.. 3 majcie się:)

Gość puncia19
Ja brałam ponad 3 miesiące kurcze no mozliwe że mnie okłamał ale jutro wysyłam mame do swojego lekarza zobaczymy co jej powie:( Bardzo sie boje ze kg mi wrócą ale będe ze wszystkich sił starała się utrzymać nową wage. Buziaki laski

Gość puncia19
Musze wam powiedzieć że idealne spozywacie posiłki ja podobnie jadłam i jem

Gość mi41
no to pięknie , totalna załamka :( dziś miałam taki super głód , ze własne trampki bym zjadła,a tu jeszcze czytam ,że nie chcą zelki przepisać :( Ja mam 6kg do przodu i jeszcze 24 kg przed mną ,jak tak dalej będzie to nie wytrzymam psychicznie, nerwa mam okrutnego .Pochłonęłam dziś 2 kromki razowca, jednego gołąbka bez sosu, banana, 2 jabłka, małą drobiową parówkę i wypiłam tylko jedną szklankę herbaty. Chyba mam wściekliznę bo mam wodowstręt :( jesooooo niech wszystko idzie jakoś do przodu bo inaczej sobie odpuszczę.AA i jeszcze miesiączka sie przypałętała echh do doopy to wszystko :(

No może mam jakaś depresję, w sumie odkąd biorę zelixe 15 spać nie mogę, biorę ją o 11:30 na przerwie, jutro spróbuje ja wziąść wcześniej. fakt faktem dzisiaj spałam 3 godziny, moja mam ma czasem wysokie ciśnienie i była karetka , szpital w nocy. tak byłam podenerwowana ze nie spałam od wpół do pierwszej do 4 gdzie normalnie do pracy wstaję. jeśli chodzi o jedzenie, dzisiaj o 8:30 bułka 11:30 jogurt ale dzisiaj nie mogłam go zmieścić bo rano wcześniej zjadłam, a jak jem go jako pierwszy posiłek to zasycam cały żołądek i jak wróciłam o 16 zrobiłam sałatkę z pekińskiej ze sosem z pół główki.do tego 4 klopsiki z słoika, po drodze zdążyłam wszamać jeszcze ok z 10 cukierków ptasiego mleczka, leża na stole i jak nie zjeść?jak się na Ciebie patrzą... wypiłam bardzo mało bo w pracy z 3 kubeczki wody, w domu 2 szklanki zielonej herbaty, ale jak wróciłam poszłam spać. więc dlatego. Miałam plan by całe 2 tygodnie żyć na jogurcie i na kubusiu...ale nie dam rady, nie mam aż tak silnej woli. przepraszam Kasiu ale naprawdę chciałabym też mieć do zrzucenia tylko tyle co ty:) i poniosło mnie trochę więc przepraszam jeśli uraziłam

Hej dziewczyny to chyba dzisiejszy dzień tak na wszystkie działał. Ja wróciłam z siłowni i już mi lepiej :) chyba to prawda że wydziela się hormon szczęścia :) głowa do góry. Nie damy się!!!!