Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

Hej Puncia!! Mam nadzieje, ze sie oplacalo!!! Dzieki ze piszesz. Ja po juz dlugim czasie posiadania Zelixy zaczelam ja brac, teraz regularnie -1 dzien od tygodnia. Nie Weim Nie Wiem Nie Wiem i watpie. odkad dostalam Zelixe w Styczniu i bralam w ramach prob utylam 5kg - suma sumarum. Taraz postanowilam wytrzymac chociaz 7 dni. Czuje sie dobrze. no nie wiem. mam nadzieje ze za miesiac powiem wam ze schudlam a za 2 zw nie tyje i ze mi sie w glowie nie przewraca. ciesze sie ze wiele z was nadal pisze. pozostajmy w kontakcie. usciski

Gość FisiaMisia
witajcie kobiety!!!Chyba nikt tu już nie zagląda,ale postanowiłam coś napisać,żeby dać znać,że żyję.Na razie jestem na proteinowej/z małymi przerwami/POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!

Ja też Was witam:)Niestety ze smutkiem i nie mam się czym chwalić!!!!Bo dziewczynki ja od maja znowu przytyłam....7kg!!!Już nie wiem co mam robić?Praktycznie nie jem,jestem ciągle w ruchu,a tu tak sie dzieje.No i na co mi to było?dzięki zeli poszło 13kg,ale 7 juz wróciło.Czuję się coraz gorzej,a w mojej głowie tylko moja waga.ja chyba głupieję,bo ostatnio o niczym innym nie myślę,tylko jak znowu zaczynam wyglądać,poprostu jak tłusta świnia,bo już inaczej nie potrafię o sobie myśleć!!!!Mam dosyć....

Gość FisiaMisia
Witaj NUGLA!!!Fajnie,że jesteś.U nie podobnie,wzięłam się na proteiny,poszło prawie 4kg,ale wystarczył jeden dzień MAŁEGO odpustu i wróciło.Tęsknię za zelixą.....może wróci da znowu nadzieję...cały czas walczę z wagą,kurcze o ile życie byłoby prostsze bez ciągłego myślenia o jedzeniu..Pozdrawiam

Gość @Ala
mam do odsprzedania Reduce 15mg więcej na priv passadena@gm ail.com

Gość @Ala
Podałam złego meila mam do odsprzedania Reduce 15mg więcej na priv passadena27@gm ail.com

Gość Kassss12x
Czy ktoś z was korzystał może z kaplanexu? Używałam długo Zelixa, ale jak dla mnie przyniósł on wiecej negatywnych efektów, niz pożytecznych.

Gość gość
Jak koleżanka wyżej, uzywałem zelixa i tylko widze negatywne następstwa tego. A co do kaplanexu, 9 kilogramów w trzy tygodnie, wiec to chyba mówi wszystko.