Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

Gość xmamuska
Dziewczyny zaczynacie mnie straszyć :( chyba i ja się przejde do lekarza o receptę na zać, choć ja dopiero zaczynam, dziś 10 tabletka, więc mam jeszcze 50 :) ale wole mieć na zaś !! Wogle to dziś zjadłam nad programowo 2 racuchy i źle się z tym czuje :( moja psychika znów płata mi figle, boje się że nie uda mi się zrucić choć 10 kilo, a maże o 15 naj mniej ;p mam jakiś lęk, ćwicze i jak by mi coś mówiło w środku i tak ci się nie uda :(

Gość pola255
hej laseczki pomozcie jak wpisujecie w gogle ta strone??? bo ja co wpisze to wyskakuje mi ta stara ze 927 stronami.ratunku

Gość monisia 1986
pola255 ten link wyzej to ta kafeteia gdzie teraz jestes i dodaj sobie ja do ulubionych bedzie ci latwiej sie do nas dostac :-) pozdrawiam

no to o 9:30 bułka 11:30 jogurt 350g o 15:00 kubuś o 16:30 pół główki sałaty pekińskiej z sosem do sałatek do tego jedna cienka parówka. do tego wafelki ale małe to patrząc na jeden duży to jeden grzesiek piłam mało, ok 17 dwie szklanki czerwonej herbaty , ok 18:30 ponownie i teraz znowu. i kurczę nie chce mi się nic jeść ani nie mam apetytów, więc coś dziwnego. mam taki kubek co mieści 2 szklanki:) wcześniej wypiłam może ok litra napojów. dzisiaj był straszny dzień, mam takiego doła jak z poznania do warszawy jak nie dalej:( ja mam jednak serce które się bardzo przejmuje docinkami na mój wygląd, i to chyba się nie zmieni.nawet jeśli będę chuda zawsze siebie będę widzieć jako grubą.

Gość ledaaa
A ja sie nie zgadzam co d ocen niektorych z was ze t przez te chude wycofuja Zelixe itp. Nie wazne czy ktos jest chydy czy mniej lub bardziej otyly kazda z nas moze miec skutki uboczne i nie sa one uzaleznione kg. Wrecz mogla bym sie nawet ocierac o teze ze szybciej moga wystapic skutki uboczne u osob z wieksza nadwaga gdyz poziom cholesterolu, glukowy zwieksza ryzyko Nadcisnienia a co sie z nim wiaze innych skutkow ubocznych. Nie brazajac nikogo oczywiscie chcialam sie wypowiedziec co mysle.

Gość ledaaa
Ja zjadlam dzis tak: Sniadanie 2 kromeczki pieczywa z serem Kubek rosolu , pol sznycelka i jakies 2 lyzki ziemniakow 2 kawy, koktajl babanowy, i woda

Gość Kaśka 77777
ledaaa popieram Twoja wypowiedz. pozdr

Gość Kaśka 77777
Za to ja zjadłam: sniadanie: kawłek chleba z twarożkiem grani II śniadanie: jogurt activia obiad: pół talerza pomidorówki kolacja: warzywa na patelnię pozdr

Gość zuzanka 76
witajta kobitki no nie moge xczasami wasza wiara jest beznadziejna blagam wiem ze ze schudniemy ja za tym jestem mi sie udalo a wy taki lek bierzecie a ni ja wiem ze to nie panaceum ale kochane dziala . a w aptekcyh jest

Gość zuzanka 76
sorki literowka klawiatura mi siada

Gość AgataNogąZamiata
Dół trwa, więc nie zrzucam na pogodę. Za to wszystkim AGATOM na forum - najlepszego dziś z okazji imienin. Żebyśmy czuły się piękne bez względu na kilogramy, a te, aby ginęły w oczach. Szczęścia na każdy dzień i kupę kasy na wiosnę na nowe, mniejsze ciuszki:))) Całuję. Agata

Gość MADZIORNOoo..
Przylaczam sie do zyczen dla Agatek ;) CVo do dyskusji na temat chudzielcow to hm.... ja tez nie mam otylosci chce schudnac jakies 10 kg i przede wszystkim(!) wyrobic nawyk zdrowego jedzenia i w mniejszej ilosci... i nie mam tego leku od lekarza ale jestem na tYLE MADRA ZE JESLI SIE COS DZIEJE to odstawiam ja na dzien dwa i jest dobrze... A te skutki uboczne to wykrywa sie zapewne u osob z otyloscia ktore sa pod kontrola lekarza i robia badania.. wtedy to wychodzi... Ja nie mam zadnych skutkow ubocznych schudlam 4kg po 21 tabletkach... nie odstawiajcie ich tak szybko...;/ trzeba po odstawieniu brac jedna tabl na dwa trzy dni zeby jojo nie bylo;/ i zeby nie rozepchac zoladka...;) A ja jem normalnie ale w mniejszych ilosciach i jestem troche oslabiona i senna i moze to przez to ze za malo witamin i jedzonka dostarczam organizmowi...;/ Jak mam ochote na ciacho to zjem.. jak na czipsa tez poskupie ;) i jakos chudne i tak najlepiej wtedy po odstawieniu tak gwaltownie nie przytyje... I sie tu nie klocic Kazdy ma swoj rozum... tyle moich znajomych to bralo chudly po 10-20kg i zyja... i na bank nie wycofaja tego leku.. ja mam juz nast pudelko druga recepte sobie zalatwie bedzie zapas bedzie;)

Gość joazja
Witam wszystkie kobitki! Zelke zaczełam brać od 1 lutego do dnia dzisiejszego(5 dzień żelki) zleciał zaledwie niecały kilogram . Mam do zrzucenia koło 15 kg. Apetytu nie mam od początku, piję dużo wody. Czy Wam również na początku waga spadała tak powoli? Trochę mnie to podłamało. Jak czytam wasze sukcesy to jestem pod dużym wrażeniem. Jesteście niesamowite!

Cześć dziewczyny. Chora nadal jestem ale mimo to już wzięłam zelkę. To moja 4 tabletka. Były 2 dni przerwy ale źle nie było. Dziś od wzięcia znów trampek w buzi :)

Gość xmamuska
a ja dziś○ 11 tabletka, w pierwszym tygodniu zrzuciłam 2,5 kilo a dziś się zważyłam i tylko 300 gram :( a jem mało ćwicze, nie wiem o co chodzi, troszkę mnie to zdołowalo, ale nie poddaje się. Dziękuje za życzenia i również Najlepszego wszystkim Agatą !

Gość joazja
Do xmamuska- może nie ma co się dołować. Może w jednym tygodniu jest lepiej a w drugim gorzej. Mój piewszy tydzień jest kiepski a drugi może być lepszy ;) Tobie ułożyło się na odwrót.

Gość mi41
witam kobietki złe wieści , zaczęło sie juz wycofywanie leków, wczoraj z nadzoru farmaceutycznego przyszło pismo o wycofaniu lindaxy :( oby pomineli zelixę trzymam łapke na pulsie jak cos będę wiedziała dam znać

Gość anika86
Hej dziewczyny! Długo mnie nie było...a tu takie wieści!!!Cholera to ja już mogę zapomnieć o tym,że mi farmaceuta da bez recepty Zele.Akurat teraz gdy mąż mnie zdenerwował lekko mówiąc,a ja mu przysięgłam,że do lata kompletnie się zmienie,a on mnie wtedy nie dotknie nawet palcem ;-) Staram się trochę ograniczać w braniu.Ostatnio wziełam 3dni temu i w dzień było oki,najgorsze wieczory,wtedy lodówka na klucz. A właśnie dziewczyny miałam wam już się dawno zapytać jak pisałyście o peelingu z kawy,nienawidzę balsamów,mleczek do ciał,bo kurcze cała się wtedy kleje,nie wygodnie mi się śpi itp itd może byście coś poleciły takiego co ujędrnia ciało bez konieczności wcierania czegoś lepiącego.Uwielbiam te uczycie kiedy wychodze spod prysznica,może właśnie znacie coś takiego co używa się do kąpieli,bo cholercia mój brzuchol już mi zwisa... :-( Pozdrawiam!

Gość joazja
Ja jak kupowałam Zelke pod koniec stycznia to farmacełtka też informowała mnie o wycofaniu tego leku. Podobno był u niej przedstawiciel hadlowy z firmy produkującej nasz zbawienny specyfik i ją o tym poinformował.Zaopatrzyłam się na 2 miesiące,mam nadzieję, że mi to starczy...

Gość Basia25
kobiety a ja trochę zboczę z toru i zapytam wam się o życie seksualne,bo nie wiem czy każda z pań w naszych rozmiarach ma taki problem ze w niektórych pozycjach nie może?

Gość joazja
Czy miesiączka ma wpływ na spadek kg, tzn. czy może powodować powolne zrzucanie wagi?

Gość gosik2215
Cześć Dziewczyny jestem nowa na forum chociaż czytuję Was od dawna w zasadzie od kiedy zaczęłam brać Zelixę. Na początku dziewczyny chciałabym się podzielić z Wami moim wnioskiem: uważam że cierpimy na najgorszy rodzaj uzależnienia. Bez papierosów można żyć, bez alkoholu, narkotyków też ale bez jedzenia niestety nie. Trzeba coś jeść. A same wiecie, jak zjemy jedno jabłko czemu nie dwa, dwa ciastka czemu nie trzy i tak dalej. Ale nic trochę o mnie. Zaczęło się to 1 listopada od: wzrost 176 cm, waga 98 kg i mocne postanowienie poprawy. Mam 33 lata dwóch synów i przez nich się nazbierało chociaż ja nie jestem bez winy i to dużej. Ale się wzięłam i dzisiaj ważę 84 kg. Jestem strasznie uradowana jednakże to nie jest szczyt marzeń. W połowie stycznia skończyło mi się opakowanie zeliksy i drugie kupiłam dopiero tydzień temu i niestety już słyszałam w aptekach, że będą wycofywać. W sumie dziewczyny chciałam spytać czy może nie myślałyście żeby jeszcze wprowadzić do tego jakąś dietę i po odstawieniu zeli, która trochę pomaga w oparciu się jedzeniu zostać przy diecie. Pomyślałam sobie o diecie dr Dukana czy tam inaczej proteinowa. Kupiłam nawet książkę i cały czas się zastanawiam czy nie zacząć, bo szczerze mówiąc to nie wiem czy po odstawieniu nie wrócę do starego podjadania i efekt jo jo murowany a starasznie byśmy wszystkie tego nie chciały prawda? Czekam na jakieś Wasze opinie. Pozdrawiam

Gość dorcia1234
odstąpię niewykorzystaną zelixę 15 osobie która ją stosuje pod warunkiem że ma wysokie bmi i jest zdrowa

Gość monisia 1986
witam kochane kobietki widzie ze nasze forum umiera:-( jutro sie waze :-) mam nadzieje ze wynik bedzie pozytywny pozdrawiam serdecznie buziolki

Gość Fisia.Misia
Witajcie kochaniutkie!Główki do góry!!!to,że wycofują zelkę to nie jest koniec świata!!!Bo,jak powszechnie wiadomo:Polak potrafi!!!na pewno coś nowego wprowadzą,albo jak u nas nie będzie można dostać to gdzieś za granicą.Damy radę kobiety!!!Faktycznie jakoś pusto się robi na forum,nie piszecie,powiało grozą,zero optymizmu!!!Jak napisała kiedyś nasza szacowna koleżanka:cycki do góry,waga w dół!!I tak trzymać!!pa.

witam :) ktos pytał czy miesiaczka ma wpływ na spadek wagi, w moim przypadku i owszem. Przed okresem ok 7-9 waga stoi w miejscu. Kicha z tym wycofaniem z aptek, jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie chodzi o kase, jest to bowiem lek refundowany i tani w porównaniu z innymi cudownymi specyfikami dostepnymi na szeroka skale. Pomimo iz kupujezelke nie w aptece i słono za nia płace to i tak mi sie opłaca w porównaniu z innymi cudownymi lekami dostepnymi w necie. Po stosowaniu 2 miesiecznej kuracji wygladam i czuje sie naprawde inaczej. Własnie moja rodzinka je pieczonego kurczaczka z duszonymi jarzynkami :).......i jakos mnie to nie rusza. Pozdrawiam wytrwałych, i tych którzy nie moga poradzic sobie z nałogiem jedzenia:) Wiecej wiary w siebie !!!

Gość xmamuska
Witam i ja :) dziś 12 tabletka i -3.3 kg :D a więc nie jest źle :) Dziś miałam jakiś kryzys, złego samopoczucia, smażyłam rodzinie kotlety mielone i tak się źle poczułam że myślałam że będe rzygać dalej niż widze :( ale poleżałam i mi troszkę przeszło ! Pytałam dziś w aptece panią farmaceutkę o ZELIXE i powiedziała że na razie nie ma odgórnej decyzji o tym leku ale inny pochodny już został wycofany przez producenta ! także spokojnie jeszcze zdążymy zrzucić troche ;p Pozdrawiam

nie umiecie same schudnąc? Sama zeszlam z 78 do 50, ale ja w przeciwienswie do Was cwiczylam pare godzin dziennie i jadlam jedynie warzywa. Jak za jakiś czas zacznie dziac sie cos niedobrego z waszym organizmem to podziekujcie sobie i zelixowi...

Gość pola255
spadaj z tad hana szatana!!! to nie twoje forum!!!!!