Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza123

pomużcie

Polecane posty

Gość tajemnicza123

Witam wszystkich bardzo prosze Was o pomoc.Jestem w nieciekawej sytuacji,dwa lata temu wyszłam za mąż i urodziłam synka,mój mąż wydawał sie być miłym i kochającym człowiekiem,lecz po urodzeniu dziecka pokazał,jaki jest naprawde.Całymi dniami potrafił mnie bić z byle jakiego powodu,a wieczorami wychodził na imprezy,wracał mocno pijany i znowu robił mi awanture.Niestety mam ciężką sytuacje rodzinną ponieważ ojciec zostawił nas jak byłam bardzo malutka,a mama zmarła gdy kończyłam szkołe zawodową,naprawde nie mam gdzie pujść niestety mam rodzine biedną więć nic mi nie mogą na to poradzić.Potrzebuje pieniędzy na to aby uciec od niego,nikt nie chce mi i mojemu synkowi pomuc,więc błagam was o pomoc finansową,każda złotówka będzie sie dla mnie liczyć z góry bardzo wam DZIĘKUJE numer konta: 38 1090 2750 0000 0001 0923 1666

Gość ja powiem tak.....
no jeśli to wszytko prawda to Ci bardzo współczuję ...ale sorry nie jesetm naiwną osobą i nie wyślę pieniędzy komuś kogo kompletnie nie znam nie wiedząc czy to co napisałaś jest prawdą a taki tekst może napisać każdy ......po za tym są domy samotnych matek gdzie na pewno przyjmą Cię razem z dzieckiem tylko wystarczy popytać dowiedzieć się ....a skoro masz net to nie trudno znaleźć takie domy w swojej okolicy ...a czemu nie pójdziesz na policję i nie zgłosisz przemocy fizycznej i psychicznej ? dlatego jakoś trudno mi uwierzyć w to co napisałaś i wątpię żeby znalazł się tutaj ktoś naiwny kto to zrobi