mirenka 2007 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Dziewczyny,mam zylaki macicy,duze po obu jej stronach,czy sa kobiety,ktore maja takie zylaki,a mimo to zachodzily w ciaze,jak przebiegla ciaza i jak porod,czy sa dolegliwosci po ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirenka 2007 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Bardzo prosze,dla mnie to wazne,chce zajsc w ciaze,a nie wiem czy to ryzykowne,lekarz twierdzi,ze nie bardzo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...lolo.. Napisano Styczeń 27, 2010 a moge wiedziec jak to wykryli i jakie są tego objawy?Ja miałam polipy macicy i musiałam miec zabieg usuwania histeroskopowo. I teraz juz moge zachodzic w ciaze,bo wczesniej polipy robiły mi za naturalna wkładke domaciczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirenka 2007 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Tak jak na nogach ale na scianach bocznych macicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirenka 2007 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Wystarczy badanie usg,a objawow nie mam zadnych,czasem pieczenie,ale bardzo delikatne,nawet nie wiem czy to na pewno to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirenka 2007 0 Napisano Styczeń 27, 2010 wychodzi na to,ze tylko ja mam taki problem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach