Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asias_Muszkas

TYJĘ!!!!!!!

Polecane posty

Co ja mam zrobić, czuję się gruba i brzydka, tyję i nie wiem co zrobic z tym- zdrowo sie odzywiam, chodze na basen, robilam badania na hormony tarczyce i sa ok. Nie chce sie truc jakimis tabletkami, HELP!!!!!! Nie wiem czy to wina mrozów???organizm moze sie nastawia na zimno....??

Gość ja tez wlasnie
nie wiem co sie dzieje? jem mniej niz zwykle, zapisalam się na silownie i caly czas tyje!!! a powinnam chudnac kurwa

Gość ja tez wlasnie
no i zapomnialam dodac ze codziennie robie masaz i uzywam kremu wyszczupl (chociaz to to akurat wiem ze moze nie powodowac chudniecia). doradźcie co zrobic zeby pozbyc sie tluszczu z ud? tylko nie piszcie ze bieganie czy skakanka bo robie to codziennie i tylko mam mega miesnie ktore nie wygladaja juz zbyt ladnie...

Gość zofffia
może masz niedobory żelaza

A co to znaczy, że zdrowo sie odżywiasz? Pytam z ciekawośc, bo znam osoby, które mówia "ja naprawdę jem mało", ale jakby sie przyjrzeć ich diecie i zliczyć wszystko przez cały dzień, to się okazuje, ze jednak nie tak mało ..... CHociaż oczywiście są też takie przypadki jak piszesz - mimo starań, nie działa.

Dzieki Wam dziewuszki za odp. Zdrowo tzn. jem duzo ryb, kilka razy dziennie, pije min. 1,5 l plynów dziennie- tzn woda i herbata. srednio 2xtyg na basen i 1 na 2 tyg. jezdze w gory, na dosyc ciezkie wyprawy, kilkugodzinne (srednio po 8 godz chodzenia). Dupa mi tak urosla kurde, że biodra mi sie zaokraglily....nie mam delikatnej budowy, ogolnie jestem grubokoscista ale kuzwa to juz przesada.....!!!!!!!!!

Gość denver33
tarczyce badalas?

ja tez wlasnie==> nie skacz na skakance .....tzn. slyszalammze ona rozbudowuje bardzo miesnie łydek...kiedys tez skakalam ale ja to mam juz w ogole rozbudowane łydki od sportu który kiedys trenowałam.... no ale nie wazne........skakanka ponoc nie jest najlepsza- lepiej wlasnie silka, po niej tez schudlam, choc tutaj jest taka kwestia, że tez sobie robisz miesnie( tylko ze ładnie wyglądaja) i one tez ważą i możesz np nie tyc w sposób taki, że obrastasz tłuszczem a poprostu mięśnie budujesz i przez to wieksza Twoja masa.

mnie najlepiej odchudziła skakanka rower i siłka rozbudowały i waga wzrosła a jak chcę obniżyć kg na wadze , wystarczy 3 dni płyny i jogurt i zaraz spada

Gość ja tez wlasniw

No masakra, czuję się jak balon. Dzis czmycham w górki to troche spale kalorii i lepiej sie poczuje. W przyszlym tyg na basen...no juz nie mam sily...moze to przez te mrozy kurcze....

Gość ja tez wlasnie
dzisiaj zwazylam sie na wadze ktora jest na silowni i wyszlo mi że tluszczu mam 10.9%, wody 72.7% i mięsni 49.3%. nie orientujecie sie moze czy tyle miesni to duzo czy malo bo nigdzie nie moge nic znalezc na ten temat...

Gość ja tez wlasnie
tylko o to chodzi ze mi jakos tak glupio sie pytac. bo wygladam jak takie "chucherko" a jeszcze na silownie chodze 6razy w tygodniu

no to jak tyjesz skoro chucherko z Ciebie....poza tym płacisz za silke to wymagasz i tyle...nie ma sie co wstydzic, rozni ludzie chodza na silke.

Gość ja tez wlasnie
no bo ostatnio przybylo mi jakies 2 kg i od razu panikuje:) jakos specjalnie gruba nie jestem ale denerwuja mnie te 2kg na plusie

49% to bardzo dużo mięśni, a 10% to bardzo mało tłuszczu. Mięśnie ważą dużo więcej niż tłuszcz i pewnie dlatego więcej ważysz.

Gość ja tez wlasnie
na wadze mam wiecej ale w cm tez! mniej wiecej 1.5-2 cm w kazdym udzie.przeciez raczej niemozliwe zeby w ciagu miesiaca przybylo mi az tyle miesni (ćwiczylam tylko w domu, na silownie chodze od tygodnia) a na pewno nie jem wiecej niz wczesniej ale wielkie dzieki za odpowiedzi:)

Mięśnie sobie napompowałaś. Ja jak poćwiczę to też mam po 1, 2 cm więcej w obwodach. Do mięśni napływa więcej krwi i tyle, tego typu zmiany następują wciągu kilkunastu minut. Generalnie ludzie mają różne 'zdolności' rozbudowywania mięśni, jedni szybciej, drudzy wolniej. Może masz predyspozycję :)