Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany8887

Co Mam Z Tym Zrobić???

Polecane posty

Gość Zakochany8887

Wyznałem Miłość Mojej Najlepszej Przyjaciółce Ona O Tym Wie Ale Kiedy Jej Mówię Że Ją Kocham Ona Zamienia To Wszystko W Żart Co Mam Zrobic?????

Gość syela
nie mów jej juz tego tylko czekaj....mozesz nawet odsunąć sie na jaks czas... by zrozumiał ze mówiłeś serio a nie w żartach...

Gość Zakochany8887
a jak sobie pomyśli że dałem Sobie już spokój . to Co wtedy zrobię ja ją kocham i chce żeby ze mną była !!!!!

Gość syela
chodzi mi bardziej bys juz jej nie wyznawał miłosci tylko był troche z boku. By nie myślała ze ty tak dla zabawy,. dziewczyny lubia byc adorowane...i lubia sie bawić chłopakiem..jak ona nic nie czuje to raczej na litosc jej nie wezmiesz....

Gość saleminka8
moze to dla niej szok:P i nie wiedziała co powiedzieć to odwróciła to w żart

Gość WiWernera
mo tez kiedyś przyjaciel wyznał miłość.. i od razu go zaczelam ianczej traktowac ale ja do niego absolutnie wtedy nic nie czulam, niewiem jak to jest u tej dziewczyny ale wiem jedno.. przedmówczyn i ma racje.. nie mów jej juz o tym.. nie okazuj jej uczuc nie adoruj.. zacznie sie zastanawiac co sie wydarzylo ze przestsales..a jakby zauwazyła ze starasz sie bądz zwrociles uwage na inna.. to moze zrobi sie jej żal i co ssie w niej obudzi:) ja tak mialam.. posłuchaj naszych rad.. :) zobaczysz ze bedzie jej brakowac Twoich staran