Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heee.

Facet, seks.inna kobieta, dziwne smsy.

Polecane posty

Gość Heee.

jestem z chłopakiem parę msc. Jest ok, Ale czasami mam takie uczucie że on jest zemną tylko dla seksu. spotykamy się praktycznie codziennie. i robimy to.. oczywiście ja to lubię..ale tak codziennie to aż mi się odechciewa..a poza tym on ma koleżankę, z którą kiedyś flirtował, byli bardzo blisko bycia razem ale ona się rozmyśliła. a teraz znów zaczyna do niego pisać, jakieś całusy i te inne. a do tego wszystkiego dostaję dziwne smsy. że on mnie i tak nie kocha itp, że niedługo mnie zostawi dla niej ( tej osoby która pisze te beznadziejne smsy). a smsy są z bramki więc nawet nr nie mam;/ co ja mam robić? odechciewa mi się wszystkiego; //

Gość ole ole ole ole ole
po co sie kisic w podejrzanych zwiazkach?Poszukaj sobie faceta z jasna sytuacja i po sprawie.Wiesz ilu facetow czeka na swietne dziewczyny?

Gość Heee.
Najbardziej denerwuje mnie ta kobieta, i te smsy, już mam ich dość.. dosteje ok 3 w tyg. na początku nie przejmowałam się tym,myślałam że jakieś głupie zazdrosne babsko się bawi. ale teraz już mam dość;/

Gość Heee.
pomóżcie mi; / co ja mam zrobić..

Gość nie badz glupia lafirynda
ja myśle, że te esy to pisze Twój men, albo jego kolega. dlatego, że: - jaki laska miałaby w tym interes? :) koleś wzbudziłby w Tobie zazdrość, jego kolega sprowokowałby Ciebie do rozstania, jeśli np. słyszał od Twojego mena, że jesteś dobra w łóżku itd.

Gość gwoli wyjasnienia...
prawda, nie zawsze jest beznadziejna...