Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopppppp

Polki są uległe i naiwne

Polecane posty

Gość kopppppp

niesamowicie, w porównaniu z laskami np z GB

Gość kopppppp
i uważają ze są najładniejsze na swiecie paszczury z komleksami, to co jeszcze robicie w tej Polsce zamiast robić kariery z takim wyglądem. Widziałem dużo ślicznych Brytyjek, fajnych ,bez kompleksu księżniczki, bez głodnego wzroku masz mi dać.

Gość Franka i tu masz
absolutna racje chociaz jako ze brytyjki w swoijej paszczurowatosci bija na glowe nawet niemiki to zaden to wyczyn ale zawsze cos ;) no i jakby nie patrzec brytyjki koorwia sie juz od 13ego roku zycia, wiem ze polscy faceci tego faktu nie potrafia przebolec ale polki wbrew pozorom nie sa takimi tanimi dajkami jak brytyjki :P

Gość kopppppp
odezwały się, to nie wiem z kim wy się zadajecie , w każdym razie zabolało was, i niemki ładne też widziałem i jest ich tyle co pięknych Polek

oczywiscie ze sa sliczne Brytyjki, ba nawet Walijki zdarzaja sie sliczne :) z ulegloscia tez masz racje - one sie nie pieprza jak im cos nie pasuje to facet wypada na bruk, dostaje kopa na dowidzenia a laska wieczorem obraca innego. nie to co Polki ktore tesknie czekaja na smsa... :( nie sa tez naiwne, wiedza ze 2 drinki zobowiazuja do bzykania, nie to co Polki ktore licza na nastepna randke albo co gorzej zwiazek... to dawaj, pochwal sie ile ladnych brytyjek juz masz na koncie? albo chociaz w znajomych na facebooku?

Gość erfgtyhuj
chyba tylko dla ciebie zakompleksiony autorze :P caly swiat uwaza brytyjki i niemki za wyjatkowe paszczury, te wyjatkowe kwiatki jakimi sa modelki tylko potwierdzaja te regule :P

Gość khtr
kotek, zle wybrales, bo akurat nie ma latwiejszych kobiet niz brytyjki, rozkladaja nogi w tempie eskpresowym:D

Gość nastepny z mikropenisem
no ale w czym probolem???

Gość kopppppp
jesteście piekne bo po prostu bardziej wypinacie tyłek, faceci są prości , dla takiego od razu będziesz 100 razy piękniejsza

Gość jhf
a Polacy to szare burki, patrzace z pod ogoloego lebka, w pastelowym sweterku i wytartych dzinsach

Gość Slaviomirro
A ja mam żonę Włoszkę i wiecie jakie mam zdanie o polkach? Nijakie, bo nic mi do nich. Nie będe szkalował własnych rodaczek. A jak myślicie dlaczego one wolą obcokrajowców? To wina mediów i ogólna propagacja wszystkiego co zachodnie. Po prostu lata komuny wykreowały taki wizerunek włochów, anglików, amerykanów jakoby byli jakimiś Bogami. Jeszcze takie związki sa propagowane mocniej przez środowisko niż n.p. polki z rosjaninem.

Gość Slaviomierro
A jak chcecie wiedzieć to z moją kochaną małzonką nie dobrałem się na takiej zasadzie, że unikam polek. Po prostu :) jak dla mnie mogłaby pochodzić z każdego innego kraju.

Gość gość
nieprawda, polki zawsze lecą przynajmiej na bajere, a najlepiej taki doktor kreatywny

Gość gość
Brytyki sa wyjątkowo obrzydliwe spasione i puszczalskie , nie mowiac o tym ze się nawet nie myją

Gość gość
Nie ma ładnych brytyjek idioto nawet niemcy się z nich śmieją a to już znaczy że są tak paskudne ze się patrzeć nie da

Gość gość
wszystkie kobiety są takie same, same od siebie nic i gadają ze o milosci mysla

Gość gość
Ale polka chociaż pracuje gotuje sprząta a brytyjka nie umie nic tylko się nawalic w sobotę i leżeć z gołą kuciapa w rowie

Gość gość
masz mi dac?kase czy...?

Gość Slavomierro
"Polka przynajmniej pracuje, gotuje i sprząta" heh. A ty szukasz drugiej połówki czy służącej? (nie sugeruje że każda polka to gosposia)

Gość gość
Polki często padają ofiarą typowych f**kboy'ów zza granicy i oto ten cały cyrk. Poza tym nic nie mam do związków polek z rosjanami/ukraińcami/litwinami (ogólnie europa wschodnia) bo zdają sie wyłamywać z schematu typowej hipergamii. Bo niby co poza faktycznym uczuciem może łączyć w tym przypadku? Bo szpan raczej w polsce to by nie był "wozić się" z rosjaninem. Ale takiego francuza to już koleżanki i Kryśki z wioski zazdroszczą...