Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kowal366

Jak wyglada dziewicza blona?

Polecane posty

Gość kowal366

mam pytanie jak wyglada dziewicza blona? czy ona wyglada jak taki bardzo gesty sluz? bo ostatnio gdy z moja dziewczyna (dziewica) zroiblismy wyciagla sobie wlasnie cos podobnego z pochwy. czy to byla blona?

Gość kowal366
Odpowie mi ktos?dodatkowa informacja nie bylo sladow krwi, lecz wczesniej ile tygodni temu robilem jej palcowke by rozciagnac jej pochwe i ona mowila ze pocieklo jej troche krwi.

Gość pomarańczowa suczka
wyciągnela?!?!?!?! to pewnie zwylky sluz i tyle. jesli byla juz krew, to teraz nie musiala byc. w sumie w ogole moglo jej nie byc. poza tym błona ma przerozne kształty, wiec ciezko powiedziec. na pewno nei wygląda jak folia ;)

Gość kowal366
no wyciagla taki bardzo gesty przezroczysty sluz. a jak to mniej wiecej wyglada? jaki ma kolor?

Gość dsagbv
jak juz jej palcówe robiles to zadna z niej dziewica :P

Gość kowal366
ale mi chodzi glownie o ta blone o to jak ona wyglada nie chodzi o ksztalt tylko o kolor i jak dowiedziec sie czy ja sie przebilo i ew.co to byl za gesty sluz co wyciagla sobie z pochwy

Gość kowal366
odpowie ktos?

Gość do nie farbujesz
Nie wiem jak wygląda ale napewno nie da się jej ot tak wyciągnąć :O

Gość do nie farbujesz
na pewno*

Gość dsagbv
błona dziewicza to jest taki malutki fragment tkanki,mało prawdopodobne,zeby sobie wyciagnela, to byl raczej gesty sluz

Gość dfgthjkhgsdfgtyuikmnbvcxAutorz
Autorze jeśłi chcesz zobaczyć błone dzieiczą to stań przed lustrem i otwórz buzię

Gość kowal366
wiec ten sluz to byla blona? to troche dziwne bo tego sluzu nie bylo duzo.To byla wydzielina podobna do tej co znajduje sie na pochwie nie wiem jak to sie sie fachowo nazywa sorka za uproszczenia. wiec wracajac byla wlasnie podobna do tego ale bardzo gesta az sie ciaglo coz to moze byc jesli to nie blona?

Gość dsagbv
to nie była błona, tylko zwykły śluz, błony sobie nie można wyciągnąć, po jej przebiciu zostaja w pochwie jakies tam minimalne strzepki, którew czasie porodu calkowicie sa usuwane, ile masz lat?

Gość kowal366
za tydzien stuknie mi 17. a jest jakis sposob by dowiedziec sie czy ta blona zostala przebita czy nie?

Gość dsagbv
tak,isc do ginekologa,ale po co Ci to? przeciez jak sie juz kochacie lapkami to ani ona nie dziewica,ani ty nie prawiczek ;) do tego nie trzeba stosunku, a błona dziewicza nie ma tu :D powinienes to wiedziec nic do rzeczy

Gość dsagbv
miało być: a błona dziewicza nie ma tu nic do rzeczy

Gość kowal366
hm w sumie to racja;p dzieki za pomoc;p ale mam jeszcze jedno pytanie czy po czyms takim NAPEWNO nie powinno sie isc do ginekologa? Nie kiedy slyszy sie ze sa jakies powiklania po seksie itd. nie jestem w tym temacie biegly wiec wybaczcie za moje kretyńskie pytanie ale coz jak czlowiek czegos nie wie lepiej by zapytal;p

Gość dsagbv
nie trzeba po żadnym seksie iść do ginekologa, tylko co jakiś czas na kontrolę, tak dla siebie, żeby wiedzieć że wszystko jest ok :) tylko stary, na miłość boską, już jej nie wmawiaj,że z niej dalej dziewica :classic_cool:

Gość kowal366
hehhe nie wmawiam;D chcielismy sie tylko upewnic. dziekuje za pomoc;D

Gość gość
bla bla bla

Gość gość
bla bla bla

Gość gość
bla bla bla