Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda dziewczynaaaaaaaaa

Taki mały gest a tak cieszy

Polecane posty

:)Obok w bloku mieszka taki chlopak ktory podoba mi sie od dawna...nie jakos tam mocno bo mam swojego chlopaka....(jednak z nim ostatnio ciagle sie kloce i czuje ze ten zwiazek sie psuje niestety...)Dzisiaj jak juz bylam na swoim osiedlu i bylam na drodze wewnetrznej chcialam przejsc przez ulice...jechal jeden samochod...przejechal...a drugi jechal on i mnie przepuscil:)to nie byly zadne pasy...wiecie taka osiedlowa ulica...Ogolnie to jak sobie pomysle to za kazdym razem jak kolo niego przechodze to sie na mnie patrzy...co prawda nie dzieje sie to czesto bo raz na miesiac lub nawet dwa:PWidzialam kiedys go z jakas dziewczyna wiec pewnie kogos ma...no ale jednak taki gest bardzo mily :)

musze zaczac sie do niego usmiechac ;)

Gość ja bym nie leciala
to miłe, bo nie kazdy przepuszcza. Jadą powoli, ale jadą. Nie przepuszczają.

Gość ja bym nie leciala
a on do Ciebie nie moze:D? a nie moze, bo obok siedzi jego dziewczyna;):D

no wlasnie na osiedlu to przewaznie samego go widze:P widzialam go tylko raz na miescie z dziewczyna i wtedy nie patrzyl sie na mnie....a tak to jak przechodze obok niego to tak z boku widze ze mnie obserwuje,ale nigdy nie patrze sie prosto na niego

pewnie mi powiecie ze to nic takiego.....a mi sie tylko glupio wydaje ze moze on cos do mnie...:P

Gość młoda dziewczynaaaaaaaaa
słuchajcie doradżcie! zaproponować mu sex?

slaby podszyw:P

:(

Gość hahaha ale się uśmiałam
on Cię przepuścił, bo na osiedlowej drodze tak się robi. pieszy może iść całą szerokością drogi i trzeba mu ustępować, więc nie jaraj się tak.

Gość ja bym nie leciala
No widzisz juz ci wyjasnili:) Poczytaj co tam na nk wypisuje:) I bedziesz wiedziała:) Bo ludzie jedną robią, a co innego myślą:)

Gość mloda dziewczynaaaaaa
nawet nie wiem jak on sie nazywa:pwiec nic nie sprawdze...proobowalam po znajomych dojsc ale chyba go nie ma na nk

Gość mloda dziewczynaaaaaa
tylko kurcze ja nie szlam ulica tylko czrkalam na chodniku

Gość a ja mysle inaczej niz wy wszy
bo mowi ze jednak ja obserwuje jak kolo niego przechodzi...wiec cos tam moze cos malenkiego znaczyc;) wiadomo ze jak ktos nam sie podoba i sa rozne takie sytuacje to robimy sobie nadzieje...wiec zrozumcie dziewczyne

Gość stara 23latka
obserwuje...podobno faceci lubią sobie popatrzec na kobiety, ale to nic nie znaczy. Ot patrzą tylko. Nie czytałaś wypowiedzi psychologów, sexuologów?:) patrzenie nic nie znaczy. Ilu patrzy a w domu ma rodzinę, żonę, dziewczynę itp. Nie rób sobie nadziei młoda jesteś:) to tylko patrzenie. I nic z tego nie będzie. Mozna się tak patrzec do konca życia:D

nie jetemduzo mlodsza od ciebe bo mam 21 lat:P

Gość stara 23latka
No to ucz się życia:P:D

nie no kurcze jadobrze Zdaje sobie z tego sprawe ze to moze nic nie znaczyc jednak wiadomo ze sie ma nadzieje;) takze jeszcze troche poobserwuje jego zachowania jak bede go widziec:P

Gość stara 23latka
A co tam obserwowac:D? Nic nowego nie zrobi:D popatrzy, doda gazu i pojedzie:D albo zaparkuje i bedzie gazowac i masz się domyslic, że akurat w tym aucie to On jest:D nadzieja matką głupich;)

Gość tak Ci powiem
Na drodze osiedlowej pieszy ma pierwszeństwo, chłopak zachował się przepisowo i Cię przepuścił, to raz. Dwa, napisałaś coś, co mi dało dużo do myślenia. Mówisz, że patrzy się na Ciebie, ale na mieście z dziewczyną nie patrzył. To znak, że lubi trzymać kilka srok za ogon. Tak to zerka i się przymierza, a ma kogoś, Znam takich w pracy. Mają żony, a podrywają i szukają nowej dupy, a na ulicy spotkani cześć nie powiedzą i odwracają głowę. Fiuty. Nie patrz na takich, bo potem będziesz tu płakać i żalić się.