Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapsikkk

BLADA KRECHA NA TEŚCIE- jak myślicie ciąża???

Polecane posty

Gość kapsikkk

nie ukryam staram sie o dziecko narazie 1 cykl, termin miesiaczki sie zbliza, @poinna byc za 3 dni, mialam isc dzis naimpreze i zastanawialam sie czy pic bo moze udalo sie zajsc w ciaze. stwierdilam o 14 30 ze zrobie test, druga kreska wyszla slabiutka, bardzo slabiutka czy mozliwa ciaza???

słaba, ale wyszła? ja tak miałam, że druga wyszła mi bardzo słaba ledwo widoczna, i też robiłam test przed okresem, potem jak zrobiłam za tydzień kreska była już ciemniejsza. niestety w 6 tyg poroniłam. ale jesli tak mas znie ważne czy jest jasna czy ciemna to ciąża. Gratulacje.

Gość kapsikkk
masakra;) jest krecha widac blada!!! wszystko mnie boli jak przed okresem, a tak tez podobno boli jak sie jest w ciazy

Wiesz co. ja jak miałam dzień spodziewanej miesiączki to bolał mnie brzuch tak jak na okres normalnie, ale go nie dostałam.

Gość dsagbv
ja tak miałam,byłam w ciąży

Zależy czy jest różowa. Troszkę dziwne, żeby przed terminem i nie z porannego moczu już wyszło, chociaż czasami tak się zdarza :) Mogłaś też ten ślad po kresce pomylić. W kazdym razie trzymam kciuki :) Najlepiej powtórz jutro rano test

Gość kapsikkk
dis jest 31 dzien cyklu zazwyczaj @ mam pomiedzy 31-35 nigdy nie jest regularna co do dnia

To ciężko stwierdzić. Najlepiej powtórz rano test, krecha powinna ściemnieć

Gość kapsik
zrobie test pojutrze, daltego ze nie wychodze juz dzis z domu i nie kuie nigdzie, jutro kupie i zrobie pojutrze rano;) nie wiem czy to paranoja ale mam ogromna nadzieje

Wiem jak to jest :) U mnie już 5 cykl, ale podchodzę do tego z dystansem i dzięki temu nie zwariowałam :)

Ja zrobiłam test 3 dni przed @ i wyszła blada kreska. 3 dni później znów i była już dużo bardziej wyrażna :). Właśnie jestem 2 dni po terminie @ (kilka ostatnie dni czułam się jak na@), a teraz brzuch mniej boli. Ale za to piersi... Ech :)

Gość kapsik
am znac za 2 dni jak to u mnie bedzie

Gość olka z płocka
no wg mnie jak cokolwiek widac to ciaza

Gość ingor
ja tez tak mialam i nie byla to ciaza

Gość kapsikkk
a wracajac do krechy to delikatnie rozowa robilam w zyciu wiele testow ale nie pamietam czy na testach nie bylo sladu kreski jesli nie bylamw ciazy ale wydaje mi sie ze bylo calkiem bialo!!! kurcze juz nie wytrzymam

niestety mi w zeszłym miesiącu cztery testy pokazały krechy prawdopodobnie przez torbiel i nie jasny, tylko bardzo dobrze widoczne. Gdybym nie poszła na hcg, to byłabym przekonana, że poroniłam. Wiele dziewczyn też myli ten cień(który jest prawie na każdym teście) z właściwą krechą. Z tego co pamiętam quick nie ma tej krechy i jest podobno najlepszy. A po czasie na każdym się pojawia mimo braku ciąży - ja tak mam :) daj znać jak testowanie