Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaaa42

dlaczego kobiety sa takie złosliwe wzgledem siebie i malo solidarne

Polecane posty

Gość majkaaaa42

pracuje w biurze,tragedia jakies obgadywanie za plecami, jakies gestykulacje rekami jak nikt niewidzi, zabojcze " lisie" spojrzenie ja bym połowe z nich wysłała do psychiatry, wiecznie jakies ocenianie, ktokolwiek ma inne zdanie to odrazu jest wrogiem, głupim debilem tragedia, dobrze ze jestem tam tylko na stazu

Gość ADolf 45
ale dobrze robia lody .

Gość majkaaaa42
o tak moje ulubione to pistacjowe:P

Gość gtreee
bo konkurują z facetami, i konkurują o nich, pojebało im się w głowie, strasznie im zależy na tym co pomyślą faceci, jedne uważają się za mądrzejsze, inne za ładniejsze albo seksowniejsze, mają kompleks że są gorsze od facetów ,głupie żdziry

Gość kobieta taka
dlatego nie lubie kobiet, nie chcialam miec corki, nie mam kolezanek.

Gość kobieta taka
kocham tylko mame i siostre

he? bo konkuruja z facetami i o nich?? wiekszej bzdury nie slyszalam. Zazdrosc. Kobiety nie moga zdzierzyc, ze inna jest ladniejsza, lepsza, lepiej jej sie w zyciu uklada. Tu nawet niedawno byl taki topik, gdzie laska pisala jak to sie mscila na kolezance bo tamta byla ladna i madra. jak to opowiadala za jej plecami glupoty a przed nia udawala przyjaciolke:o

Gość khtr
NIe istnieje cos takiego jak solidarnosc u kobiet, a najgorsze sa kobiety z kompleksami, ktore same nie czuja sie wartosciowe, wiec zazdroszcza wszystkiego innym kobietom - od pewnosci siebie po powodzenie u facetow, masakra po prostu.

Gość a ja nie mam i jest ok
nie mam żadnej - ŻADNEJ- "przyjaciółki". i dobrze mi z tym. miałam jedną ale okazała się być nieprzyjaciółką. od tamtej pory : basta!!!

Kobietom rzeczywiście brakuje umiejętności dogadywania się ze sobą. Są bardzo zazdrosne, nawet o kieckę...

Gość Ewaldi
kobiety pracujące w zespołach albo grupach kobiecych nie wolno nawet nawet brać do ręki noża kuchennego do krojenia tortu imieninowego, ponieważ za chwilę się potną :) kobieta jako szef nie może być, kobietami musi rządzić facet , wtedy panuje przyjaźń oraz miłość oraz wielkie donoszenie i lizanie zadka szefowi :)