Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia . . .

bóle brzucha w 39 tyg

Polecane posty

Sama nie wiem czy to skurcze , czy dziecko sie tak uklada i mi na cos naciska ze mnie boli. Ehhh chyba jestem jakas nie wiem ale nie wyczuwam skurczów nie wiem jak je rozpoznac i boje sie ze nie bede wiedziala kiedy powinnam jechac do szpitala. Dzis praktycznie przez cały dzien lapia mnie bóle w dole brzucha, ktore po jakis 10 minutach ustepuja ... czy moga to byc skurcze?

skurcze są umiejscowione na samym dole brzucha, czasem są pulsujące a czasem ciągłe i na pewno będziesz wiedzieć kiedy jechać do szpitala :) to się po prostu wie :) powodzenia :) ja rodziłam pół roku temu

nie odpowiedziałam , to co masz raczej sa skurcze, jak czas miedzy skurczami bedzie się zmniejszać i dojdą do 5 minut (np 1 min skurczu i 4 przerwy) to wtedy do szpitala

wlasnie nie ... ani czop nie odszedl ani wody sie nie sacza ... a te bole w dole brzucha sa wlasnie takie pulsujace i jak narazie mam je co mniej wiecej godzine ... wiec chyba jeszcze poród mi sie nie zaczyna . Dziekuje bardzo za odpowiedz , przynajmniej bede wiedziala ze sa to skurcze :)

skurcze bardzo przypominają ból okresowy ale mierz czas jak będzie częściej :) i jak polecą wody to natychmiast do szpitala oczywiście, jak wody z krwią odejdą to znaczy że zaczyna się rozwarcie macicy :) hehe dobrze że mam to za sobą ;)

Gość Im so sorry for you
ja tez czekam, z tym ze jestem w 38 tyg. Mam jakies tam skurcze ale nieregularne i malo bolesne. A szczerze powiem, ze trace cierpliwosc juz

ja mam juz nadzieje ze wkoncu zacznie się coś dziac bo juz pomału trace nadzieje ze urodze ...