Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiramisu25

Czy uprawiacie seks w ciąży? Bo ja się boje...

Polecane posty

Gość sdfgxxxx
Jasne. Jesli ciąża nie jest zagrożona, nie plamisz to czemu odmawiasz sobie i Mężowi tej przyjemności ?

teraz nie, bo zagrozona.. ale w poprzedniej, bez zadnych problemów, kochalismy sie z mężem... jeśli jest u Ciebie ok to używaj do woli ;)

Bo mimo wszystko wydaje mi się, że istnieje wtedy minimalne ryzyko które mogłoby zagrażać ciąży :(

Gość dsagbv
bez przesady, ja sobie w ciazy nie odmawialam zadnego rodzaju seksu :D

Gość ale przecież tam siedzi
dziecko, to jak można seks uprawiać. Przecież można krzywde zrobić :O

Gość rikkkaaa
Tiramisu bez problemu tylko nie pierwsze 3 miesiace a tak to mozesz:D

Gość dsagbv
co za bzdury, nie musisz sie w ogole powstrzymywac, nawet w pierwsze 3 miechy jak wszystko jest ok

Gość mamusiaaaa12
nie musisz się powstrzymywać jeżeli - tak jak napisały wyżej dziewczyny ciąża nie jest zagrożona. Jedyne na co należy zwrócić uwagę to aby nie uciskać brzuszka :) pozdrawiam :)

Jesli tylko ciaza nie jest zagrozona, to pewnie ze tak. Ja jestem juz w 8 miesiacu i jest mi troche ciezej...no ale nie rezygnuje:-) Pewnie, ze nie sa to takie szalonenoce jak w okresie staran, ale jeslic iaza nie jest zagrozona, to moim zdaniem nienormalna sprawa jest rezygnacja ze wspolzycia.

co za pytanie... jasne,że tak. Skoro nie ma przeciwskazań to trzeba korzystać z życia,bo potem w połogu to dłuuuga abstynencja was czeka.

Gość shdsahl
niekoniecznie,wiesz ile jest wygodnych pozycji w ciąży? od przodu też ;) poza tym zostaje ci oral,anal,łapkami, też jest fajnie :D

Gość wielka zwolenniczka***
no pewnie że tak, po pierwsze, seks w ciąży jest strasznie przyjemny, po drugie - po co frustrować partnera? przecież jesteście razem, tak? jego potrzeby też mają znaczenie... nie będę pisała, że zaraz sobie kogoś znajdzie, bo jak cię kocha, to na pewno tego nie zrobi, ale nie rozumiem jak można 9 miesięcy z powodu irracjonalnego strachu nie okazywać sobie miłości - przecież to też jest forma wyrażenia tego, co się czuje... jestem teraz w 38 tygodniu i dalej regularnie się kochamy. Seks w ciąży jest cudowny!!

Słyszałam kiedyś, że niektóre kobiety PO ciąży tracą całkowicie libido i ono już nie wraca. Straszne!

Słyszałam kiedyś, że niektóre kobiety PO ciąży tracą całkowicie libido i ono już nie wraca. Straszne!

Tiramisu - nie sugeruj sie tym co gdzies sie zaslyszalo albo jakimis przesadami czy radami "sasiadek" lub "kolezanek kolezanek". Jesli wszystko z ciaza jest Ok, to wrecz nalezy prowadzic normalny tryb zycia. Przez nieuzasadniony celibat mozesz zaszkodzic swojemu malzenstwu.

Gość my tez na poczatku...
troszke sie balismy, nawet po wszystkim patrzylam czy przypadkiem nie plamie:O Ale raz, drugi bylo ok i szalejemy teraz do woli, tym bardziej ze mam jeszcze wieksza ochote na sex, jak jestem w ciazy:)

jesli nie ma sprzeciwu gina i sily pozwalaja to do dziela:D a tak na marginesie: kup seksowna bielizne i zrob dla meza striptis:Dpolecam:D