Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gestia

czy faceci boja sie byc z POLICJANTKA???

Polecane posty

Gość gość
Prawda jest taka, że tylko i wyłącznie męskie p***y z kompleksami boją się kobiet wykonujących męskie zawody :) Wydaje im się, ze są samcami alfa, a prawda jest taka, że samcem alfa potrafią być tylko przy typowej kurze domowej, która wykonując typowo kobiece czynności nie będzie miała za wiele do powiedzenia bo i za wiele nie myśli :) Więc to nie z kobietami, które robią to co lubią jest coś nie tak, tylko z męskimi ciotami, które sądzą, że są panami wszechświata :)

Gość prawictwo pospolite123
ja bym nie chciał być z policjantką ..Dlaczego ? Nie lubie twardych kobiet

Gość gość
"Prawda jest taka, że tylko i wyłącznie męskie p***y z kompleksami boją się kobiet wykonujących męskie zawody usmiech.gif Wydaje im się, ze są samcami alfa, a prawda jest taka, że samcem alfa potrafią być tylko przy typowej kurze domowej, która wykonując typowo kobiece czynności nie będzie miała za wiele do powiedzenia bo i za wiele nie myśli usmiech.gif Więc to nie z kobietami, które robią to co lubią jest coś nie tak, tylko z męskimi ciotami, które sądzą, że są panami wszechświat" hahah - tępa feministyczna lesbo (innych zresztą nie ma :D) sama sobie zaprzeczyłaś i to już w pierwszym zdaniu. :D a teraz poproś o pomoc kogoś, kto myśli (najlepiej jakiegoś mężczyznę) i niech ci powie odpadzie genetyczny o co mi chodzi :D i jeszcze jedno śmieciu - niech ona sobie robi co lubi ALE NIE ZA MOJE PIENIĄDZE - jak płacę podatki na policję to chcę mieć na patrolach dwumetrowych, 100 kg chłopów a nie jakieś dziewczyneczki z rozbuchanym ego, które już wyrośnięty gimnazjalista rozsmarowałby po ścianie jedną ręką :classic_cool:

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
kobieto - idź zobacz czy Cię nie ma tam, gdzie Twoje miejsce - w domu, przy dzieciach :) :classic_cool:

Gość gość
Po co ta dyplomacja? DO GARÓW kocmołuchy, a nie do policji :D

Gość gość
Ja znam conajmniej kilka policjantek z wyglądu ok niestety karzda po rozwodzie.pozatym zostały tak w******ne na szkółce że dla że swoim partnerem niemają ochoty na sex .sorry panny policjantki ale jesteście zimne suki!

Gość policewoman00
ale naiwni jesteście :) przecież to,że kobieta jest w służbach mundurowych nie robi z niej od razu..robokopa:> bez przesady:) poza tym to tylko PRACA, a poza nią ma się jeszcze normalne zycie :) imprezujemy, spotykamy sie ze znajomymi,mamy dzieci, rodziny czysto firmowe lub mieszane, ja np. chodzę na zakupy :D lubimy szpilki, sukienki, ja maluję paznokcie, robię make up chodzę na solarkę jeśli czuje potrzebę i czuje się jak świetna kobietka ... i pracujemy normalnie jak inni (tylko w formacji) ... nigdy nie udrzyłam swojego faceta co wiecej mam do niego szacunek , a tym bardziej pałą ode mnie nie zarobił :d nasze kochane polskie stereotypy, pozdrawiam dziewczyny w mundurach :)