Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sokoleoko

Jesteś tym jak wyglądasz

Polecane posty

Gość sokoleoko

niestety, porządny człowiek zawsze wygląda porządnie i nigdy nie kupuje tandety i szajsu jednorazowego użytku, nie kupuje łachów które rozpadają się po 3 praniach ,które krzywo leżą i są niedbale uszyte.

Gość sokoleoko
weź sobie lupę

Gość jestem w szoq
dziwna teoria :) wystarczy ze pustak sie dobrze ubierze i pustakiem juz nie jest ?

Gość sokoleoko
pustak nigdy dobrze się nie ubiera, pokaż mi takiego

Gość a co to znaczy wg ciebie
porządny człowiek?

Gość pijaczka niedzielna
jesteś tym jakie poglądy wygłaszasz.

Gość piecyk gazowy
oooooooo masz rację pijaczka niedzielna , znalazła się milionerka z dobrym gustem , pokaz kilka fotek to cie3 ocenimy

Gość sokoleoko
stwierdzam tylko fakt, szajs jest pseudo produktem i ma za zadanie oszukać klienta. A głupi się cieszy

a ja tam mam dosyc pierdolonych panienek rozowiutkich hamskich ktore wszystkich obgaduja i maja same markowe ciuchy!

Gość pffffffff
skoro ich nie kupujesz to skąd wiesz że krzywo leżą?:/ żenująca jesteś.

Gość sokoleoko
nie chodzi tylko o jakość ale i estetykę, różowiutka panienka nawet jak nosi łachy Roberto Cavalliego jest kretynką ,no chyba że jest gwiazdą która coś osiągnęła oprócz wyglądu

Gość sokoleoko
no cóż, wyrabiam się, rozwijam, wyciągam wnioski, nie kupuję już szajsu, nie stać mnie na to

Gość pffffffff
no niech ci będzie..ustapie ci. ale: co do tytulu.. skoro jestes tym jak wygladasz, to jesli ktos chodzi po domu w starym rozciagnietym dresie z drugiej reki to jest lamusem etc.? bo jakos nie sadze...

np taka Paris Hilton, ma drogię ciuchy, więc to taka kulturalna, mądra, oczytana kobieta, w sam raz kandydatka na żonę:-) BARAN

Gość sokoleoko
ale pomyśl ,jak się czujesz w takich rozjechanych gaciach, oczywiście że możesz chodzić po domu ale listonoszowi już nie otworzysz

Gość pfffffff
nie jego sprawa w czym chodzę. zresztą raczej taki listonosz nie zwraca uwagi kto w czym chodzi, byle tylko jak najszybciej rozniesc listy.

ja tam listonoszowi bym otwarła w gaciach;p Pamiętacie Annę Gogolę z Mam Talent w białych targowych gaciach, które jury wyśmiało? A potem WOW! W finale wyglądała za to pięknie i nie sądzę by zmieniła się z charakteru. Nie stać ją było o tyle.

Gość ŚlicznaStudentka
oooo ale Ty jesteś pusta i głupia skoro tak móewisz że każdy jest tym w co sie ubiera??? Żenada, czyli rozumiem, że jak jakiś głupek który ubierze się w garnitur od Gucciego jest fantastycznym i inteligentnym mężczyzną tylko dlatego bo kupił sobie drogi ciuch??? Jesteś bardzo ograniczona skoro tak twierdzisz...

sokoleoko bardzo uogólniasz ludzi. Piszesz z pogardą do ludzi którzy nie przywiązują aż takiej uwagi do ubrania. Dla jednego coś może być porządnym ciuchem dla drugiego "łachem". Ktoś napisał ,że pustak który ubierze się elegancko przestanie być pustakiem. Właśnie tak twierdzi Twoja dziwna teoria. Zdziwił byś się pustaki często ubierają się porządnie. Z resztą to też kwestia gustu każdy inaczej patrzy na świat. A co powiesz o szalonych duszach artystycznych którzy nie mają czasu na takie bzdety jak ubranie. Czy też nie są wiele warci? przez to jak wyglądają? Myślę ,że wartość człowieka leży w jego wnętrzu . Wybacz ale według mnie Ty właśnie jesteś takim pustakiem.

Gość ŚlicznaStudentka
a poza tym jeśli chodzi o walory wizualne i estetyczne to jeśli ktoś jest na prawde ładny to we wszystko co ubierze, wygląda na nim dobrze, byle by te ciuchy były czyste. A jeśli ktoś jest brzydki i niezgrabny to nawet najdroższe ciuchy i najlepsze marki mu nie pomogą bo jak to sie mówi "osła w konia nie przemienisz"

Gość ŚlicznaStudentka
a np. u mnie na roku chodzi chłopak, który nosi koszule flanelowe i starte jeansy, ale jest ślicznym facetem i w dodtaku bardzo dobrze sie uczy, i co może mam powiedzież że jest pustakiem i głupkiem bo nie ubiera sie szałowo???