Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baserlo

Jak podrywac ?? Jak oczarowac dentyste

Polecane posty

Gość baserlo

Podoba mi sie moj dentysta. Pytanie tylko jka go zdobyc. Zrobilam juz maly wywiad, niedawno rozstal sie z dziewczyna, tylko nie wiem na ile jest to swierze. Sytuacja wyglada tak ze w gabinecie z otwarta buzko nie wyglada sie zbyt seksownie. Ciezko tez pogadac i poflirtowac, czasami spotkam go u jego mamy ale przy niej tez ciezko:D Wiec moje pytanie brzmi jak i czy wogule? Bo pisalismy juz kilka smsow ale tylko umawialismy sie na wizyty bez zadnych podtekstow ale byl bardzo mily, znaczy mily zawsze jest. Wiec ma juz moj nr jednak nigdy nie napisal, ja tez nie jestem taka zeby sie narzucac bez sensu wiec sama pierwsza tez nigdy nie napisalam chyba ze chodzilo o wizyte. Na nk tez nic nie pisze wiec moze po prostu nie jest mna zainteresowany? Albo slabo sie staram sie go zainteresowac? Wiec bardzo prosze o jakies rady

Gość zapytaj czy sie z toba umowi
czy masz przychodzic i leczyc zdrowe zeby :)

Gość baserlo
do dentysty juz chodze po co mm jeszcze zeby wybijac???

Gość baserlo
Jak tak prosto z mostu hej umuwimy sie czy mam zdrowe zeby zaczac leczyc u ciebie? hehheh siara bedzie jak powie sorry to przyjdz z tymi zdrowymi:D to syn mojej mamy znajomej, moze jakos smsowo albo naszoklasowo:D Czy lepiej jakos wybadac teran na poczatek??

Hmm myślę ,że lepiej żebyś do niego napisała na nk niż na gg :) możesz po prostu zagadać co słychać albo nawiązać ,do ostatniej wizyty u niego w gabinecie :) ale uważaj bo on może po prostu na razie nie szukać dziewczyny.

Gość baserlo
No właśnie też sie tego boje, ale jak zrobić zeby mu sie odwidziało?:) Wymienilam z nim jakies 2-3 wiadomosci na nk powiedzial ze ladne zdjecia dwa razy ale przyeciez to jesczcze nie musi byc znak. opowiadal co tam u niego i tyle, ale wydaje mi sie ze jak facet chce zagadac do dziewczyny to zagada a on odpisze cos sie zapyta ale nie czuje tego zeby takkk no niew iem jak to wyrazic

Gość daj spokoj dziewczyno
dentysta jest osoba wyksztalcona a ty nawet poprawnie po polsku pisac nie potrafisz, on nie bedzie chcial sie z toba zadawac. znajdz rowego sobie

Gość baserlo
taaakkk te komenty są boskie! Nic o mnie nie wiecie, a ze nie chce mi sie polskich znakow uzywac czy stawiac kropek to juz sobie ideologie do tego dorabiacie wy. Zapewniam was ze bylibyscie zaskoczeni. I powiem tylko tyle ze wyksztauceniem zapewne dotrzymuje mu kroku.

Gość KOndziu
Z reguły lekarze nie powinni w takie relacje wchodzić ze swoimi pacjentami, bo to nieetyczne. Nie ważne, czy to psychiatra, ginekolog, czy dentysta - pacjent to praca, relacje zawodowe i zgodnie z etyką zawodu nie wolno wchodzić w takie relacje. Oczywiście wielu lekarzy nie stosuje się do tego:), dzięki czemu mają bujne życie erotyczne ze swoimi pacjentkami/pacjentami:):):) Na żony z reguły wybierają sobie kobiety z branży - lekarki, farmaceutki itp. Ale drugie życie też mają;)

Gość baserlo
wykształceniem*

Gość baserlo
Jesteśmy jeszcze młodzi. Nie poluję na męża po prostu mi się podoba;) Medycyna z prawem zawsze świetnie się dogadywała, nawiasem mówiąc;P

tak a nie wiesz jak sie pisze poprawnie ŚWIEŻE czy W OGÓLE. wiec jezeli masz jakies wyksztalcenie to pewnie ewentualnie z jakiejs co najwyzej wyzszej szkoly mydla i powidla :)

z prawem??? o kurwa a pisac po polsku nie umiesz co ty studiowalas. zal zal zal

Gość baserlo
Dla wszystkich którzy oburzeni są moją ortografią, od tej pory piszę poprawnie;P Jeśli chodzi o moje wykształcenie to już je zdobyłam i nie muszę nikomu nic udowadniać. Pozdrawiam wszystkich którzy są chamscy lub nie mili, zgorzkniali;)

Oj ale błędy niestety też robisz oni mają racje. Więc pisząc do niego na nk nie zrób z siebie analfabety przepraszam ,że to napisałam ale chciałaś rady.

chyba chcialac napisac NIEMILI (nie z przymiotnikami piszemy lacznie) :) nie jestem zgorzkniala. po prostu jestem uczulona na tepakow i ortograficznych ignorantow.

Gość baserlo
Tak prawo oraz filologię angielską jednak tylko licencjat mam;) Niestety nie była to filologia polska;D

szok, polskie szkolnictwo siegnelo dna jak widac :(

Gość baserlo
Przyszłam z problemem oczywiście zamiast pomocy zostałam obrzucona błotem. Trudno, powodzenia Wam!!! Abyście na tej ortografii ta dobrze wyszli w życiu jak ja bez niej;D see ya!!!

Gość ano...
Twoje posty może czytać cały świat, a Tobie nie chce się używać odpowiednich znaków? :O Wszystkich tak lekceważysz? Oczarujesz go lśniącymi po umyciu zębami i tym, że nie będziesz ziała mu w twarz jadowitym oddechem wczorajszego czosnku lub przetrawionej wódy (o tygodniowych resztkach pokarmowych między zębami, które nie widziały nici dentystycznej, to już nawet nie wspomnę). Ludzie, Wy normalnie nie macie sumienia i jeszcze twierdzicie, że to dentysta się nad Wami pastwi.😭

Gość baserlo
Oj zjadłam literkę w tak;O Ale jesteście na tyle mądrzy, że napewno się domyśliliście;P

Gość KOndziu
Sorki baserlo, ale nie pisze się "wyksztauceniem", a wykształceniem! Co z ciebie za prawniczka, jak poprawnie nie sklecisz ani jednego pisma? Ach, te dzisiejsze szkoły wyższe co przepychają ludzi za kasę, niczego nie uczą i nie sprawdzają faktycznej wiedzy. Do tego napisałaś "z otwarta buzko", a pisze się "buźką" (z Ostrołęki jesteś, że tak zjadasz końcówki????). Tu nie chodzi, że zapominasz o polskich znakach - to się może zdarzyć. Ty walisz paskudne błędy ortograficzne, nie używasz interpunkcji i jeszcze się obruszasz, jak ludzie zwracają ci uwagę! Kolejne twoje kwiatki Pani Prawniczko: "umuwimy sie" Oj, nie dotrzymujesz mu raczej kroku "wyksztauceniem", jak sama napisałaś:)

Gość baserlo
Tak dobrze niech wam bedzie ze robie te bledy, mozemy teraz przejsc do meritum sprawy???

Gość ano...
Teraz, to się nam już nie chce. :D

no to juz bylo meritum - nie oczarujesz dentysty. on pewnie potrafi poprawnie pisac po polsku wiec listami, smsami na pewno nic nie zdzialasz. ale moze ubierz sie seksownie, moze zechce cie choc przeleciec, wszak prowadzic inetektualnych dyskusji nie musicie :)

Gość Ander
Albo na wizycie zmień ustawienie fotela i rozdziaw się dołem:) Może oczarujesz go na jedne numerek? Musisz go fest poszczuć wyzywającym ubiorem, wyuzdanym zachowaniem, sexi wyglądem, bo sms-ami to się raczej skompromitujesz:)