Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikattnieeujelaaam

jak go ustawić do pionu???!!!

Polecane posty

od roku znam pewnego faceta byliśmy razem parę miesięcy później przerwa miesiąc - on nie miał czasu później znów razem.byliśmy razem naprawdę szczęśliwi dogadywaliśmy się ..jak się okazało jest piłkarzem i to dosyć znanym ja oczywiście jako kobieta nie za bardzo oglądam piłkę nożną i kiedyś tak na wiadomościach sportowych jak zobaczyłam mojego faceta to zbladłam.i zaczęłam szperać w sieci i czytać na jego temat zrozumiałam czemu miał mało czasu itd ale po pewnym czasie jak szperałam dalej w necie okazało się że ma żone i dziecko!!!!! a ostatnio namawiał mnie bym się do niego wprowadziło(on ma parę mieszkań w zależności gdzie przebywa) .. mam się z nim jutro spotkać chciałam jakoś go ustawić do pionu .ja z nim nie będę nigdy w życiu głupio się tylko czuję wobec jego żony i dzidziusia choć o nich nie wiedziałam..a chyba to taki typ że jak nie ze mną to z jakąś inną będzie sie spotykał.ale chciała bym mu to jakoś wyperswadować żeby miał uraz to zdradzania i żeby zajął się rodziną .poradźcie coś

Gość ja bym nie leciala
jak to taki typ to nic nie wskórasz. Pewnie ma jeszcze inną niż ty. To normalne u ludzi z mediów. Robia co innego, pieprzą się z kim popadnie i maja domy.

Gość kasikonikowa
chcesz go wychowywać? zamiast zajac sie soba?

kurde szkoda mi jego żony..mimo tego że niedawno urodziła .zadbana kobieta i dzidziuś śliczny i nie wie że żyję z takim chu*em ..

nie chcę go wychowywać. tylko troszkę zrazić do zdrady ...

nie wspomnę już o tym że jakiś czas temu namawiał mnie na dziecko nawet zabrał mi raz tabletki bym nie brała .bardzo naciskał ...nie rozumiem takich ludzi ciesze się że przemyślałam sprawę porządnie i się nie zgodziłam powiedziałam że może za rok

Gość Mrs Ladie
powiedz, że jesteś w ciązy, twój ojciec che go pozna a matka zamówiła salę na wesele. a potem dodaj, że niestety masz głupią koleżankę, która sprzedała info o was pudelkowi, ale - powiedz to ze słodką minką - to przecież w sumie zabawne, skoro jest znanym piłkarzem i będziecie mie razem dzidzię, malukiego bekhamka. i zacznij piszczec z radosci. albo powiedz, ze niestety gin wykryl u ciebie powazną weneryczną chorobę a ponieważ ty jestes wierna i nikogo poza nim nie mialas to musial cie zdradzac i żądasz wyjaśnien. bądź groźna a potem powiedz spadaj frajerze, myślałeś, że się nie wyda?

Mrs Ladie :D dobre :) hyba skorzystam z tego pierwszego.. w sumie chciał mieć dziecko ze mną więc co za problem:D

Gość przydlad faceta tylkozebys nie
uslyszala ze on ciebie kocha i zostawi dla ciebie zone i dziecko bo z toba chce byc

rodzinę może zostawić ale dla jakiejś innej kobiety ja nigdy bym nie mogła z nim być z myślą że zostawił dla mnie rodzinę

Gość ja bym nie leciala
19:40 to co innego..ale za słowem musza isc czyny

Gość ja bym nie leciala
a chyba wiem jaki to pilkarz...Czy on taki super? Troche zadufany..robi sie na wielkiego a sredniak.

Gość dupek.........