Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzata123

korepetycje angielski lublin

Polecane posty

Gość malgorzata123

Udzielę korepetycji z angielskiego w Lublinie. Uczę dzieciaczki od podstaw, uczniów we wszystkich typach szkół, przygotowuje do matury i FCE. Uczę również dorosłych. Profesjonalnie, z własnymi materiałami. Studuję anglistykę, mam FCE i CAE i roczne doświadczenie w pracy jako nauczycielka. Zapraszam :mamusia1-81@o2.pl 886 896 460

Gość hghgj
a po co robilas cae skoro studiujesz anglistyke? kupy sie nie trzyma:P Toz majac sama anglistyke skonczona, masz uprawnienia do nauczania w szkole..

Gość gość
Jak udzielać korepetycji z angielskiego, w Lublinie Witam! Miałem problemy z studiowaniem języka angielskiego, zawsze brakowało praktyki. I pewnego razu znalazłam Preply. http://www.sic-egazeta.amu.edu.pl/index.php?t=2737 Ogromny wybór, możliwość korepetycji z języka angielskiego online z nośnikami mowy "native speaker". Zajęcia są na Skypa, jest to bardzo wygodnie i korzystnie. W Preply bywają różne rabaty, można otrzymać lekcje nawet za darmo! Również ogromny i najszerszy wybór korepetycji dla dzieci,dorosłych i firm. Indywidualne podejście. Wykwalifikowani wykładowcy w Lublinie! nauka przez Skype jest bardzo efektywna ! Rezultat nie zmusi czekać! Polecam bardzo !

Gość karolinazlublina
ja po 35 latach zdecydowałam się na naukę angielskiego - szef tego wymagał i to też właśnie on polecił mi kurs dla dorosłych w Columbusie. Chodziłam tam przez rok i po wakacjach też będę. Bezstresowa atmosfera, fajni ludzie (lektorzy też), nie ma stresu ani wyśmiewania za błędy, czego najbardziej się bałam, polecam każdemu w końcu warto inwestować w siebie :)

Gość gośćwdom
ja polecam szkołę językową Columbus, zapisałam się na kurs jakoś na jesieni i jestem bardzo zadowolona z wyboru www.columbus.lublin.pl

Gość gość
zamiast korepetycji lepsze są grupowe zajęcia - przetestowałam to na przykładzie swojego dziecka, teraz zapisane jest do szkoły językowej Columbus na Lipowej i jesteśmy bardzo zadowoleni i ja bo widzę, że mała robi postępy i córcia, bo w fajnej atmosferze się uczy :)

Gość aldonabień
Osobiście odradzam prywatne korepetycje. Lektorzy często prowadzą zajęcia tak, aby kursantowi tylko wydawało się, że robi postępy. Prawdziwa nauka jest tylko w szkole językowej w grupie. Przełamujemy barierę stresu przez rozmową i wypowiadaniem się i materiał jest dostosowany do faktycznego poziomu, na którym prowadzona jest nauka. Sama chodzę do CJE Columbus, na Krakowskim w Lublinie i jestem o wiele bardziej zadowolona niż z prywatnych korepetycji.

Gość gość
Preply wyzysku nauczycieli. Strona ma podstawowe opcje a pobierają prowizje takie ze chyba tylko słabi nauczyciele mają tam profile. Plus zabierają za całą pierwsza lekcje. Juz lepsze italki. I dla nauczyciela (mniej zabieraja) i stronę mają rozbudowana plus znajomych można znaleźć